2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Yaa çok bi sertlik değil aslında solun sağdan daha boş olduğunu dokununca anlıyorum ama sizinki tam nasıl hissediliyor bilmiyorum da yine de endişelendim yani
Benim tam tersi sağ sert sol yumuşak , sonrasında karına doğru yayıldı bu sertlik öyle gittim doktora ama her sertlik tabi kasılma olcak düye bişey yok içinizi ferah tutun kendinizi çok yormayın ben temizlik gilan çok yaptım o dönem şehir dışına çıktım yürüdüm ondan oldu

Benim de bazen sağ taraf baya sertleşiyor. Bebeği de hep solda hissediyorum. Sertlik de kasların uzunlamasına sertleşmesi gibi bir his. Tam tarif de edemiyorum. Kasılma mı acaba bu? Korkmalı mıyım?

Bahsettiğiniz sürekli bir sertlik mi? Kist gibi dediğiniz küçük bir alanda mı oluyor o sertleşme. Benim de arada sağ tarafta oluyor ama geçiyor bir süre sonra. Ayrıca sağ bacağımda dün gece çok fena kasıldı dönerken. Arka sağ baldırım. Ne normal ne değil bilmediğimiz için endişelenip duruyoruz

Gözünüz aydın sağlıklı süreci bilmek çok iyi oluyor :) benim de rutin kontrol pazartesi günü, çok merak ediyorum ne durumdayız diye:)

Benim de bazen sağ taraf baya sertleşiyor. Bebeği de hep solda hissediyorum. Sertlik de kasların uzunlamasına sertleşmesi gibi bir his. Tam tarif de edemiyorum. Kasılma mı acaba bu? Korkmalı mıyım?
Ya hiç bilmiyorum ki nasıl birşey bu kasılma ben içten hiçbir şey hissetmiyorum sadece dokununca sağ sola göre daha sert geliyo

Misal özellikle çorap giyerken falan fark ediyoeum sol ayapımı çok rahat kaldırıyorum yaslıyorum karnıma sağ tarafı o kadar yapamıyorum

Kızlar selam,umarım herkesler çok iyidir. sizlere birşey danışacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
7.ayıma kadar özel hastaneye gittim devlete hiç gitmedi. Özel sağlık sigortam bitince artık özele gidemeyeceğimden dolayı devlet hastanesine randevu aldım. son 2 ayım için devlete gideceğim yani. doğum izin belgemi yazdırmak için çarşamba günü randevum var. Devlette doktor direk ilkte yazar mı raporumu yoksa ilgilenmez mi sıkıntı çıkarırlar mı

Aslinda ben de oyle biliyorum dogrudan etkisi yok ama doktorda ısrarla su icmeyi artir diyor tamam dedim elimden gelenin fazlasini yapiyorum havuc suyu onerdi arkadaslar sagolsunlar oyuzden katı meyvr sıkacagi siparisi verdim hemen ona baslayacagim Allah buyuktur ...
Cok dogru yorumlarin canım Allah nasip ettiyse ne olursa olsun hayata tutunur ben iyi dusuneyim iyi olsun insallah dua etmeye devam ediyorum Allah razi olsun destegin icin

Canim gecmis olsun her anne gibi ilac kullanmak istemeyisini cok iyi anliyorum ben de benzer bisey yasadim ama doktorlar şunu soyluyor vucuttaki mikrop kullanacaginiz ilactan daha tehlikeli asil tehlike enfeksiyon tarzi seyler ve şunu da ekliyim hamilelere uygun kategoride antibiyotikler ve haplar var hangisi uygun gorulurse o veriliyor ama ilac yazilinca mutlaka kadin dogum doktoruna da goster garanti olsun Acil sifalar dilerim

Sağlık ocağı hemşirem 20. Haftda gel dedi.
Ben bugün yaptirdim 16+5 günlüğüm. Saglik ocağı 17 dedi ama benim doktorum ilk 3 ay bitince sorun yok dedi ki baya iyi doktorum doçent riskli gebelik doktoru. Sağlık ocağında beni hemşire epey korkuttu boş boş ama ben doktoruma güveniyorum

Aramızda yaklaşık 10-15 gün var ben de rahmin genişlemesine bağlıyorum ve aynen yatarken de oluyor normal sayıyorlar inşaallah sağlıkla ilerler her şey

Sanada gecmis olsun cnm, pazartesi kontrolüm var kkb ye de gideyim diyorum bakalım. 4 gündür nane limon içiyordum ondan bıkkınlık geldi şimdi bende ıhlamur kaynatiyorum akşama onu icicez şifa olur inşallah, yarına toparlamam lazim işe gitmem gerekiyor, kaç gündür saldım işler birikti

Aaa neden korkutttu. Benim 20. Hafta çünkü 2. Gebeliğim ben 3 doz zaten olmuştum diğer gebeliğimde. Bir doz olacağım bu sefer

A.s. cnm o doktorundan doktoruna değişiyor ama bnm arkadaşta 8. Aya kadar özele gitti son ay devlete bnm doktoruma devam etti, ilk gitmede de raporunu aldı ve doğumunu da onda yaptı sıkıntı olacağını sanmıyorum, tabi kaprisli bi doktora denk gelmezsen

Aaa neden korkutttu. Benim 20. Hafta çünkü 2. Gebeliğim ben 3 doz zaten olmuştum diğer gebeliğimde. Bir doz olacağım bu sefer
Erken aşı olduğumu düşündü hemşire o yüzden düşük olur kasilman olur yapmam aşını dedi sonra doktor onayı görünce mecbur yaptı

Kızlar sağ dizim çok ağırıyor dün gece uykudan uyandım kitlenmisti 3 haftadır var resmen başta normaldir diyordum ama bilemedim
Lavobda oturup kalkarken bile zorlanıyorum dizimi tutup destek alıyorum
Ortopediden randevu alsam mı bilemedim sonuçta röntgen fln ceklimez

Erken aşı olduğumu düşündü hemşire o yüzden düşük olur kasilman olur yapmam aşını dedi sonra doktor onayı görünce mecbur yaptı
Allah allah sizide strese soktu boşuna
muhtemelen magnezyum eksikliği sebepli oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…