• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlaaar ben geldim kontrolden ayaklarını oynatıyodu çok garip oldum yaa çok değişik bi duygu hissetmemek çok garip. Tahmin eden olur mu acaba bana da bi bakınn💕🤗

Eklentiler

• 20220929_161602.webp
    20220929_161602.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar 11 hafta lik ikiz gebeliğim var. Doktor haftaya ikili test yapalım dedi. Test ücreti 1000 TL imiş. Bu test zorunlu mu yapsam olur mu
eğer sonuç kötü çıkarsa adırmıycaksan yaptırmana gerek yok. yaptırcam dersen de daha uyguna yapan hastanelerde vardır mutlaka.başka hastanelerden fiyat al bi de. ben de sordum hastaneler 1.300 diyen de oldu ,650 de ,350 de. hangisi uygunsa ona yaptır. yada devlet hastanesinden randevu al.biraz git gel olayı oluyo orda ama karar senin

Kızlar 9 bitti 10. Haftadayız bana da bir tahminde bulunur musunuz

Eklentiler

• 180074FB-C237-47DF-AD32-5C6E70583532.webp
    180074FB-C237-47DF-AD32-5C6E70583532.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 87
eğer sonuç kötü çıkarsa adırmıycaksan yaptırmana gerek yok. yaptırcam dersen de daha uyguna yapan hastanelerde vardır mutlaka.başka hastanelerden fiyat al bi de. ben de sordum hastaneler 1.300 diyen de oldu ,650 de ,350 de. hangisi uygunsa ona yaptır. yada devlet hastanesinden randevu al.biraz git gel olayı oluyo orda ama karar senin
Canım ben de 14 haftalık ikiz gebeyim. 13. haftada detaylı ultrason ve riskli gebelik olduğu için perinatoloğa gittim. Bulunduğum yerde sadece üniversite hastanesinde perinatolog var ve özel muayene ücreti alıyor. İkili tarama yaptırdı yaşım ileri olduğu için ve ikiz olduğu için. Ücretsiz yaptırdım üniversite hastanesi olduğu için. Çok zorunlu olduğunu düşünmüyorum. İlk çocuğumda yaptırmamıştım. Yaptırıp da yanlış sonuç öğrenip üzülen çok oluyor. Zaten güvenilirlik oranı %85 diyorlar

canım onun tek bi tane gerçek çaresi var o da yemekten yarım saat önce sıvı alımını tamamen kesiyosun , yemek yedikten sonra 1,5 saat geçene kadar da asla sıvı almıyosun
böylece miden yediklerini sakince sorunsuz sindiriyo.
öbür türlü sindirim için kullanacagı mide sıvısını su içerek seyreltmiş oluyosun, bu da hazımsızlığa ekşimeye neden oluyo.

3 -4 günde dünya varmış diyceksin bu kurala uyarsan
👏🏻👏🏻Çok ikna oldum şu an😅deneyeceğim teşekkürler🥰

Hayirli cumalar kizlarr 🌸 henuz kimse segirme kipirti falan hissetmiyor degil mi ? Kayinvalidem falan soruyo segiriyo mu pit pit falan diye bende oblar oyle sorunca sanki olmasi gerekiyomus gibi hissediyorum 😂 siz de durumlar nasil ben henuz hic hissetmedim 🙊
Ben de henüz bir şey hissedemiyorum🤭 tatlı şeyler yiyip elimi karnıma koyuyorum ama yok kıpırtı falan☺️

Kızlar merhaba. İki gündür bulantı olmayınca çok endişelenip doktora gittim özellikle bundan önceki kaybımdan dolayı çok takıntılı oldum bir şey olacak diye neyse ki bebeğim gayet iyiymiş 2 hafta sonra ikili test için gideceğim. Şöyle bir görüntü verdi kız erkek tahmininiz varsa seve seve alırız:KK68:
IMG_20220929_182212.webp

Eki Görüntüle 3137059 Kızlar selam Bayadır girme şansı bulamadım beni hatırlarsınız umuyorum hepiniz bebislerinizde cokkk iyidir.🥰 Bana cinsiyey tahmininde bulunabilir misiniz? 12+3 görüntüsüydü doktor 1 hafta daha bekleyelim haftaya soyleyim cinsiyeti dedi sizce ne olabilir şimdiden teşekkürler
Erkek canım

Gunaydin kizlar bugun nasilsiniz su son gunlerde normalde cikmayan turden sivilce cogaldi sizde durumlar nasil?
Sivilce kız bebek emarelerinden diyorlar. Benim de geçtiğimiz hafta sivilcelerim çıkmıştı, bebeğimiz kızmış 😇
Tabi illa bu sebeple çıkıyor olmayabilir 🤷‍♀️

Bende şimdi kontrolden çıktım cinsiyet tahmin varsa alırım :KK200::KK200::KK200:
05C8626B-08A4-42FA-A3E0-947D254ACB8F.webp

Eklentiler

• 0BABD10D-7A31-4F55-975B-DBD1A391E70B.webp
    0BABD10D-7A31-4F55-975B-DBD1A391E70B.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 96
Back
X