- Konu Sahibi Papatya0593
- #12.061
Öyle yapmayı düşünüyorum 1 ay sonra gittiğim de de bilemezseCinsiyet için 16. Haftada başka doktora gidilebilir6 ay da biz görsek biz anlarız
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapmayı düşünüyorum 1 ay sonra gittiğim de de bilemezseCinsiyet için 16. Haftada başka doktora gidilebilir6 ay da biz görsek biz anlarız
![]()
Sadece sen değil canım hepimiz öyle hissediyoruz gün sayıyorumarkadaşlar sizlere de zaman hiç geçmiyomuş ve geçmiyecekmiş gibi geliyor mu.yoksa ben mi sadece bu şekilde hissediyorum.
eğer sonuç kötü çıkarsa adırmıycaksan yaptırmana gerek yok. yaptırcam dersen de daha uyguna yapan hastanelerde vardır mutlaka.başka hastanelerden fiyat al bi de. ben de sordum hastaneler 1.300 diyen de oldu ,650 de ,350 de. hangisi uygunsa ona yaptır. yada devlet hastanesinden randevu al.biraz git gel olayı oluyo orda ama karar seninKızlar 11 hafta lik ikiz gebeliğim var. Doktor haftaya ikili test yapalım dedi. Test ücreti 1000 TL imiş. Bu test zorunlu mu yapsam olur mu
Kaç aylık bebiş :)Kızlaaar ben geldim kontrolden ayaklarını oynatıyodu çok garip oldum yaa çok değişik bi duygu hissetmemek çok garip. Tahmin eden olur mu acaba bana da bi bakınn![]()
Canım ben de 14 haftalık ikiz gebeyim. 13. haftada detaylı ultrason ve riskli gebelik olduğu için perinatoloğa gittim. Bulunduğum yerde sadece üniversite hastanesinde perinatolog var ve özel muayene ücreti alıyor. İkili tarama yaptırdı yaşım ileri olduğu için ve ikiz olduğu için. Ücretsiz yaptırdım üniversite hastanesi olduğu için. Çok zorunlu olduğunu düşünmüyorum. İlk çocuğumda yaptırmamıştım. Yaptırıp da yanlış sonuç öğrenip üzülen çok oluyor. Zaten güvenilirlik oranı %85 diyorlareğer sonuç kötü çıkarsa adırmıycaksan yaptırmana gerek yok. yaptırcam dersen de daha uyguna yapan hastanelerde vardır mutlaka.başka hastanelerden fiyat al bi de. ben de sordum hastaneler 1.300 diyen de oldu ,650 de ,350 de. hangisi uygunsa ona yaptır. yada devlet hastanesinden randevu al.biraz git gel olayı oluyo orda ama karar senin
Kızlaaar ben geldim kontrolden ayaklarını oynatıyodu çok garip oldum yaa çok değişik bi duygu hissetmemek çok garip. Tahmin eden olur mu acaba bana da bi bakınn![]()
canım onun tek bi tane gerçek çaresi var o da yemekten yarım saat önce sıvı alımını tamamen kesiyosun , yemek yedikten sonra 1,5 saat geçene kadar da asla sıvı almıyosun
böylece miden yediklerini sakince sorunsuz sindiriyo.
öbür türlü sindirim için kullanacagı mide sıvısını su içerek seyreltmiş oluyosun, bu da hazımsızlığa ekşimeye neden oluyo.
3 -4 günde dünya varmış diyceksin bu kurala uyarsan
Ben de henüz bir şey hissedemiyorumHayirli cumalar kizlarrhenuz kimse segirme kipirti falan hissetmiyor degil mi ? Kayinvalidem falan soruyo segiriyo mu pit pit falan diye bende oblar oyle sorunca sanki olmasi gerekiyomus gibi hissediyorum
siz de durumlar nasil ben henuz hic hissetmedim
![]()
10+6 10+4 çıktı ultrasondaKaç aylık bebiş :)
Yaa evet ağladım kendimi tutamadım ellerine dikkat etmedim de ayaklarını kaldırıp koydu baya çok gğzeldi yaaEllerini ayaklarını oynattığını görmek mükemmel bir duygu cidden
Ama foto bana çok bulanık geldi![]()
Erkek canımEki Görüntüle 3137059 Kızlar selam Bayadır girme şansı bulamadım beni hatırlarsınız umuyorum hepiniz bebislerinizde cokkk iyidir.Bana cinsiyey tahmininde bulunabilir misiniz? 12+3 görüntüsüydü doktor 1 hafta daha bekleyelim haftaya soyleyim cinsiyeti dedi sizce ne olabilir şimdiden teşekkürler
Sivilce kız bebek emarelerinden diyorlar. Benim de geçtiğimiz hafta sivilcelerim çıkmıştı, bebeğimiz kızmışGunaydin kizlar bugun nasilsiniz su son gunlerde normalde cikmayan turden sivilce cogaldi sizde durumlar nasil?
Gorucez insallah o gunleri de hatta uykumuzdan uyandiricaklarBen de henüz bir şey hissedemiyorumtatlı şeyler yiyip elimi karnıma koyuyorum ama yok kıpırtı falan
![]()
Bana erkek gibi geldi canim alni cıkıntılı gibi benim de oyle
Erkek
ErkekBana erkek gibi geldi canim alni cıkıntılı gibi benim de oyle![]()