• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Öyle canim Ben detaylı ultrasonda büyük olasilikla erkek dedi hatta bakarken ya cinsiyet çok belli dedi 12. Haftada ama gene de şimdilik sende kalsın çok söyleme dedi doktor , bende 16 yi bekliyorum ki bence detaylı da p*p* bile belli ultrason fotografinda🤣🤣
Canım bana da 13+4te erkeğe benziyor dedi bacak arası çıkıntı pipi fotoğrafı da verdi ama 16. Haftada net söylerim dedi şimdilik benziyor sadece yüzde bile vermedi insan net bilmek istiyor ilk gebelik fark etmez ama merak işte merak 😄 değişebiliyor sonradan çok değişen okudum gördüm kafalar karışık 🥴 senin ne zaman bi dahaki randevun canım?

Canım bana da 13+4te erkeğe benziyor dedi bacak arası çıkıntı pipi fotoğrafı da verdi ama 16. Haftada net söylerim dedi şimdilik benziyor sadece yüzde bile vermedi insan net bilmek istiyor ilk gebelik fark etmez ama merak işte merak 😄 değişebiliyor sonradan çok değişen okudum gördüm kafalar karışık 🥴 senin ne zaman bi dahaki randevun canım?
Haftaya perşembe gideceğim canim valla bi tane mavi zibin takimi aldim başka bise almadim bekliyorum🤣

İlk zamanlar ben de dayanamıyordum. Her gün çağırsalar olurdu yani😅
Daha gideli 1 hafta olacak yarın. Hem detaylı inceleme ve ölçüm sonra da ikili test için kan verdim son kontrolümde.
Çok şükür sonuçlar gayet güzel çıktı hepsinde. 🥰
Artık 3 ayı da geçti. Rahatladım o yüzden. İlk kez 1 aylık bir ara verip gideceğim. 😇
Ve hayatım da hareketli. Zaman nasıl geçiyor anlamadığım bi süreçteyim. O yüzden artık durabiliyorum sanırım. Ay sonu hem vitaminlerim bitmiş olacak onları yazdırırım hem de nasip olursa cinsiyeti öğrenirim diye düşündüm.
Arada gidip de yanlış tahmin duymak istemiyorum. Galiba onun da etkisi var. 😄
Sizinkinde dediğiniz gibi tüp bebek oluşu etkiliyordur. 😇
Bende de takip gerektiren bir miyom var. Onun durumuna göre daha sık görünmem gerekebilir çünkü büyürse erken doğuma sebep olabilirmiş.
Şimdilik ay sonuna dek tadını çıkarıcam hamileliğin. İlk 12 haftadaki berbat hislerim depresif hallerim iğrenmelerim aşırı halsizliğim de kalkıyor üstümden. Bunların hepsi rahatlama sebebi🙏🏻
Canim bende 12. Haftada gittim şimdi 16 da gideceğim ondan öncede 8. Haftada gitmistim en son, normali bu değil mi ? Bence tup bebek olduğu için endişeleniyorsun ama riskli dönemi de geçtik, bence rahat ol 😊🥰
Gel canım sarılalım birbirimize 😄😄 bende sürekli gidiyorum bir salamadim kendimi
Dayanamadım bugün Didim’den Kuşadası’na giderken hemen yoldaki hastaneden randevu aldım göründüm doktora 😂😂
Uyuyordu zaten, kalp atışını duyduk çıktık ama bana yetti. Pazartesi günü de kendi doktorumda randevum var. O güne kadar tatilim iyi geçecek hiç değilse 🙏🏻🙏🏻
İnşallah ben de normale dönerim. Sizlere çok özeniyorum gerçekten. Bir gün sizin gibi olabilmem dileğiyle 🙏🏻🙏🏻

B Birdurumvar sarılalım hemen 😂

Ay evet ya. Başından beri öyle bi enerjim yoktu ama şu son haftada iyice bi kötü oldum sanki saatlerce ayakta kalmışım gibi hissediyorum. İnşallah geçer 🥺
Geçer canım vücut alıştıköa yeniliklere😊 biz de bu dönemn tadını cıkarıp bol bol yatalm bebişler öyle istyo demek ki😊

Bende aynıyım çok çabuk yoruluyorum Bi arkadaşım hamile 6 hafta ileride benden o çok daha kötü durumda 6 hafta sonra böylemi olucam diye üzülüyorum onu gördükçe :KK43:
Bi gariplik var o işte ya, acaba arkadslarında dediği gibi kan değerleri sıkıntılı olabilrü bi baktırmalı, yani sonucta cok agırlık tasımıyoruz henüz, o kadar yorgunlk fazla gibi

Merhaba
Yedi tepe üniversitenin tıbbı genetik bölümünde
Merhaba,sizin eski mesajinizda okumustum galiba bursada Bilge hanima gitmissiniz,ya da baskasi yazdi hatirlamiyorum🙈 siz gittiyseniz doktordan memnun kaldiniz mi? Pozitif ve isinin ehli olmasi cok onemli benim icin.

ben de sizin gibiyim yalnız değilsiniz:halay: benim de doktorum kalp atışını duyduktan 1 ay sonra çağırmıştı. o arada ben dayanamayıp 1 kez devlete gittim.şimdi yine 1 ay sonra çağırdı.dedim ben 1 ay dayanamam 15 gündebir geliyim.tamam dedi
Siz de tüp bebektiniz hatırlıyorum 😇 acaba ondan dolayı mı böyleyiz diyorum 🤷‍♀️🤷‍♀️

Vitaminleri ne zaman vereceksiniz diye sorun siz bence. Benimle aynı haftada bir arkadaşım daha hamile. Ona da vitamin verilmemiş. Ama o devlet hastanesine gidiyor. Acaba onunla mı alakalı diye düşündüm. Bazen doktorlar da unutuyor olabilir bence.
Evet olabilir ben de devlete gidiyorum haftaya özele başlayacağım o direkt verir belki vermezse ona derim zaten

Geçer canım vücut alıştıköa yeniliklere😊 biz de bu dönemn tadını cıkarıp bol bol yatalm bebişler öyle istyo demek ki😊
Yatma şansım yok maalesef çalışıyorum. Ah çalışmasam yataktan hiç kalkmıcam 😁 hoş insan yattıkça ağırlaşıyor şu haftada geçsin hamile pilatesine başlayacağım rahatlatacağını düşünüyorum

Bi gariplik var o işte ya, acaba arkadslarında dediği gibi kan değerleri sıkıntılı olabilrü bi baktırmalı, yani sonucta cok agırlık tasımıyoruz henüz, o kadar yorgunlk fazla gibi
Ağırlık taşımakla alakalı bir yorgunluk değil bu zaten. O son aylarda yaşanabilir.
Ama benim hamilelik belirtilerimin 1.sırasında aşırı yorgunluk bitkinlik vardı. Daha ilk haftalarda. 12.haftada daha bi düzeldim. Zaten çok normalmiş bitkinlik halsizlik.
Aynı bulantı gibi bir şey. Kan değerlerim de normaldi benim.

Herkese merhaba, bende 11+1 ile aranıza yeni katıldım. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. bir süredir takip ediyorum yazışmalarınızı. Benim zaten gebelik öncesinden de reflüm var. Her gün ilaç kullanıyordum tabi şimdi içemiyorum dr vermedi mide koruyucu. Gaviscon, rennie gibi ilaçlarda hiç kesmiyor yanmamı. Bir yandan bulantı bir yandan yanma mahvoldum haftalardır. Var mı aranızda böyle bir problemi olan mide koruyucu kullanan

Benim bi sonraki randevum şimdiden belli 29 Ekim diye kendi verdi. İkili test sonucumu telefondan görüşecektik çıktığında ama onu bahane edip gitsem mi acaba o geldi aklıma :KK48: . Hocam gelmişken de bi bakalım madem falan derim. Ay gereksiz belki ama ciddi merak etmeye başladııım
Guzel bahane 😂 ya evet insan cok merak ediyo gercekten ben bu kadar merak edicegimi dusunmemistim 🙈

Dayanamadım bugün Didim’den Kuşadası’na giderken hemen yoldaki hastaneden randevu aldım göründüm doktora 😂😂
Uyuyordu zaten, kalp atışını duyduk çıktık ama bana yetti. Pazartesi günü de kendi doktorumda randevum var. O güne kadar tatilim iyi geçecek hiç değilse 🙏🏻🙏🏻
İnşallah ben de normale dönerim. Sizlere çok özeniyorum gerçekten. Bir gün sizin gibi olabilmem dileğiyle 🙏🏻🙏🏻

B Birdurumvar sarılalım hemen 😂
Canim biz duzelmeyiz dogurana kadar bu böyle gider hareket edince dr niye etmedi ay az hareket etti diye gideriz 😄😄

Back
X