- Konu Sahibi Papatya0593
 - #12.541

MerhabaMerhaba. nerde yaptırdınız testi acaba ?
Yedi tepe üniversitenin tıbbı genetik bölümünde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaMerhaba. nerde yaptırdınız testi acaba ?
Canım bana da 13+4te erkeğe benziyor dedi bacak arası çıkıntı pipi fotoğrafı da verdi ama 16. Haftada net söylerim dedi şimdilik benziyor sadece yüzde bile vermedi insan net bilmek istiyor ilk gebelik fark etmez ama merak işte merakÖyle canim Ben detaylı ultrasonda büyük olasilikla erkek dedi hatta bakarken ya cinsiyet çok belli dedi 12. Haftada ama gene de şimdilik sende kalsın çok söyleme dedi doktor , bende 16 yi bekliyorum ki bence detaylı da p*p* bile belli ultrason fotografinda![]()
Haftaya perşembe gideceğim canim valla bi tane mavi zibin takimi aldim başka bise almadim bekliyorumCanım bana da 13+4te erkeğe benziyor dedi bacak arası çıkıntı pipi fotoğrafı da verdi ama 16. Haftada net söylerim dedi şimdilik benziyor sadece yüzde bile vermedi insan net bilmek istiyor ilk gebelik fark etmez ama merak işte merakdeğişebiliyor sonradan çok değişen okudum gördüm kafalar karışık
senin ne zaman bi dahaki randevun canım?
AyyyHaftaya perşembe gideceğim canim valla bi tane mavi zibin takimi aldim başka bise almadim bekliyorum![]()
İlk zamanlar ben de dayanamıyordum. Her gün çağırsalar olurdu yani
Daha gideli 1 hafta olacak yarın. Hem detaylı inceleme ve ölçüm sonra da ikili test için kan verdim son kontrolümde.
Çok şükür sonuçlar gayet güzel çıktı hepsinde.
Artık 3 ayı da geçti. Rahatladım o yüzden. İlk kez 1 aylık bir ara verip gideceğim.
Ve hayatım da hareketli. Zaman nasıl geçiyor anlamadığım bi süreçteyim. O yüzden artık durabiliyorum sanırım. Ay sonu hem vitaminlerim bitmiş olacak onları yazdırırım hem de nasip olursa cinsiyeti öğrenirim diye düşündüm.
Arada gidip de yanlış tahmin duymak istemiyorum. Galiba onun da etkisi var.
Sizinkinde dediğiniz gibi tüp bebek oluşu etkiliyordur.
Bende de takip gerektiren bir miyom var. Onun durumuna göre daha sık görünmem gerekebilir çünkü büyürse erken doğuma sebep olabilirmiş.
Şimdilik ay sonuna dek tadını çıkarıcam hamileliğin. İlk 12 haftadaki berbat hislerim depresif hallerim iğrenmelerim aşırı halsizliğim de kalkıyor üstümden. Bunların hepsi rahatlama sebebi![]()
Canim bende 12. Haftada gittim şimdi 16 da gideceğim ondan öncede 8. Haftada gitmistim en son, normali bu değil mi ? Bence tup bebek olduğu için endişeleniyorsun ama riskli dönemi de geçtik, bence rahat ol![]()
Dayanamadım bugün Didim’den Kuşadası’na giderken hemen yoldaki hastaneden randevu aldım göründüm doktoraGel canım sarılalım birbirimizebende sürekli gidiyorum bir salamadim kendimi
Geçer canım vücut alıştıköa yeniliklereAy evet ya. Başından beri öyle bi enerjim yoktu ama şu son haftada iyice bi kötü oldum sanki saatlerce ayakta kalmışım gibi hissediyorum. İnşallah geçer![]()
Ay en iyisi ya sabırsızlanıp dorduk kafamız karıstı, acaba ya nıldı mı acaba şmyle mi böyle mi kendide benziyo dedi sadeceBenim 3. Digerlerinde de Bi kız Bi erkek denince yıldım o yüzden tam belli olsun diye bekliyorum canım![]()
Bi gariplik var o işte ya, acaba arkadslarında dediği gibi kan değerleri sıkıntılı olabilrü bi baktırmalı, yani sonucta cok agırlık tasımıyoruz henüz, o kadar yorgunlk fazla gibiBende aynıyım çok çabuk yoruluyorum Bi arkadaşım hamile 6 hafta ileride benden o çok daha kötü durumda 6 hafta sonra böylemi olucam diye üzülüyorum onu gördükçe![]()
Haklısındr canım zaten bi 6 sene önce yapıyordum onu ve arada banyodan sonra sürüyordum, şuan kullanımıyorum zatenVazelin petrolden yapıldığı için zararlı deniyor. İsterseniz internetten bir araştırın.
Merhaba,sizin eski mesajinizda okumustum galiba bursada Bilge hanima gitmissiniz,ya da baskasi yazdi hatirlamiyorumMerhaba
Yedi tepe üniversitenin tıbbı genetik bölümünde
Siz de tüp bebektiniz hatırlıyorumben de sizin gibiyim yalnız değilsinizbenim de doktorum kalp atışını duyduktan 1 ay sonra çağırmıştı. o arada ben dayanamayıp 1 kez devlete gittim.şimdi yine 1 ay sonra çağırdı.dedim ben 1 ay dayanamam 15 gündebir geliyim.tamam dedi
Evet olabilir ben de devlete gidiyorum haftaya özele başlayacağım o direkt verir belki vermezse ona derim zatenVitaminleri ne zaman vereceksiniz diye sorun siz bence. Benimle aynı haftada bir arkadaşım daha hamile. Ona da vitamin verilmemiş. Ama o devlet hastanesine gidiyor. Acaba onunla mı alakalı diye düşündüm. Bazen doktorlar da unutuyor olabilir bence.
Yatma şansım yok maalesef çalışıyorum. Ah çalışmasam yataktan hiç kalkmıcamGeçer canım vücut alıştıköa yeniliklerebiz de bu dönemn tadını cıkarıp bol bol yatalm bebişler öyle istyo demek ki
![]()
evet tüp bebek benim de sanırım ondan.yada tüp bebek olmasa bile istediğin anda hamile kalamayan kişiler bu şekilde sanırımSiz de tüp bebektiniz hatırlıyorumacaba ondan dolayı mı böyleyiz diyorum
![]()
Ağırlık taşımakla alakalı bir yorgunluk değil bu zaten. O son aylarda yaşanabilir.Bi gariplik var o işte ya, acaba arkadslarında dediği gibi kan değerleri sıkıntılı olabilrü bi baktırmalı, yani sonucta cok agırlık tasımıyoruz henüz, o kadar yorgunlk fazla gibi
vitamin,demir,balık yağı vs.hiçbirini vermedimi.gitiiğinde bi sor yada arayıp sor istersenCanim ben de 12. Haftada folik asiti kestim, hicbiseyde vermedi doktorum, öyle devam![]()
Guzel bahaneBenim bi sonraki randevum şimdiden belli 29 Ekim diye kendi verdi. İkili test sonucumu telefondan görüşecektik çıktığında ama onu bahane edip gitsem mi acaba o geldi aklıma. Hocam gelmişken de bi bakalım madem falan derim. Ay gereksiz belki ama ciddi merak etmeye başladııım
Sen de iyi ki yazdin ben visne suyunu duymamistimiyi ki yazdın bunu.
Ben de çikolata yerim o zaman. Çünkü artık cinsiyeti söylemesini bekliyorum. vişne suyu da iyi diyorlar hareketlendiriyormuş bebeği.
Canim biz duzelmeyiz dogurana kadar bu böyle gider hareket edince dr niye etmedi ay az hareket etti diye giderizDayanamadım bugün Didim’den Kuşadası’na giderken hemen yoldaki hastaneden randevu aldım göründüm doktora
Uyuyordu zaten, kalp atışını duyduk çıktık ama bana yetti. Pazartesi günü de kendi doktorumda randevum var. O güne kadar tatilim iyi geçecek hiç değilse
İnşallah ben de normale dönerim. Sizlere çok özeniyorum gerçekten. Bir gün sizin gibi olabilmem dileğiyle
B Birdurumvar sarılalım hemen![]()