2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Benim de yarın kontrolum var ense kalınlığı ölçülecek inşallah herşey yolundadır. Bide erkekse belki cinsiyeti de belli olabilir ilk oğlumda bu haftalarda belli olmuştu. P*p* göremezse belki kız olma ihtimaline biraz daha yaklaşırim😂
kaçıncı haftadasın canım tahmin söylüyolar 12 den sonra genelde

ay eyvah hala var mı taş, umaarım onlar kıpırdamazlar artık :skandal: hayırlısı olsun canıom cumaya 3 var azkalmış, benimde gecen salı zorladık doktoru tahminde bulun diye erkege benziyor dedi erken dedi, bu sefer daha karıstı kafamız keşke sıkıstırmasaydım dedim, bugün öğlen 13.30 da kontrolüm var bakim ne diycek , artık cinsyet falan asla sormam aldım agzımın payını:işsiz:
Benziyor diyince insan hepten muallakta kalıyor canım gerçekten Bi tarafa yöneliyosun ama eminde olamıyorsun :D bugün de hayırlı haberler alirsin ins bizimlede paylas ne dedi :KK68:

Herkese merhaba…Kızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun
alla alla biraz fazla değil mi rakam ben burda okuduklarımdan en fazla 450 dolar duymustum, bi kac yerden fiyat mı alsanız acaba

Dün ilk defa biri hamile misin diye sordu bol tshirt giymeme rağmen. Demek ki belli olmaya başladı :)
Ama 2,5 kilo almışım, sağlıklı beslenmeme rağmen. Artık yapacak bişey yok. 20.haftaya kadar böyle kalsam iyi olurdu.
Sen yine çok iyi almışsın canım ben sabah tartildim toplam 5 kilo almışım şoklardayım :skandal:

Kızlar cıktm kontrolden şükür herşey yolunda fıkır fıkır hiç durmuyordu🥰 ben sormadan bu sefer kendi söyledi yine erkeğe benzyor diye, ekledgm resmdeki cıktı biraz benzyor ama net değil degişebilir dedi, 😒yine kafamı karıstırdı, bi aysonra gel o zaman netleşir dedi
Oyy maşallah canım herseyin yolunda olmasına çok sevindim bu benziyorlar hep kafa karıştırıyor :D

Çok şükür. Ben daha almadım sonucu sadece değerler çıkmış papp a 1. 39 hcg 126 ense 1.2 demişti sizin değerler nasıldı. Sanırım benim risk yüksek çıkar yaştan dolayı. 42 yaşındayım 02 amhla gebe kaldım. Umudum bittiğinde mfk doktor denk gelmişti rabbim nasip etti o vesile oldu bana
canim ben de 42 yim. ilk gebeligim. ben de mfk kullandim🥰ikili fetal hic birini yaptirmadim canim. ense kalinligi nirmal burun kemigi olusm7s dedi. Rabbim saglikla hayirlisitla nasip etsin insallah herjese de bize de.

Herkese merhaba…Kızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun
Merhaba, bende cuma günü yaptıracağım. izmir de birkaç yerden fiyat aldım 5000 TL diyen de var 8.500 diyen de var. Ama sanırım pakete göre ve nerede yapıldığına göre değişiyormuş. Benim dr nereyi önerirse orada yaptıracağım bakalım onlar ne fiyat verecek.

Kızlar cıktm kontrolden şükür herşey yolunda fıkır fıkır hiç durmuyordu🥰 ben sormadan bu sefer kendi söyledi yine erkeğe benzyor diye, ekledgm resmdeki cıktı biraz benzyor ama net değil degişebilir dedi, 😒yine kafamı karıstırdı, bi aysonra gel o zaman netleşir dedi

En sevdiğim şey bebeğin hareket edişini görmek😍 nasıl da tatlı görünüyorlar yerimm🥰Erkek deniyorsa değişmesi zor gibi yorumlar var ama benim arkadaşıma önce erkek sonra kız denmiş. Öyle örnekler de var yani. Ben azimle beklemeye devam ediyorum. Ay sonuna kadar devam doktora görünmeden beklicem, inat ettim😁

En sevdiğim şey bebeğin hareket edişini görmek😍 nasıl da tatlı görünüyorlar yerimm🥰Erkek deniyorsa değişmesi zor gibi yorumlar var ama benim arkadaşıma önce erkek sonra kız denmiş. Öyle örnekler de var yani. Ben azimle beklemeye devam ediyorum. Ay sonuna kadar devam doktora görünmeden beklicem, inat ettim😁
ah aynen ya hareket etmesi muhteşem bişey, daha kese gördgmz anları hatrlyorum minicikken şimdi hareketleri çok mucizevi birşey :KK68: beklemeye devam et arkadsm sen aman şeytana uyup erken gidipte sorma cinsiyeti :)))) senin sabrına hayranım zaten

Bacakarasi mi bu canım tam anlayamadım. Iyi olmasına sevindim 🥰 16 haftaya gelmeden heralde net ogrenemicez 😂

Merhaba hayırlı olsun 🧿 fetal dna yi nerde yaptirdiniz acaba ve fiyat bilgisi paylasabilirmisiniz ben istanbuldayim
Teşekkür ederim ☺️ doktorumun anlasmalı oldugu yerde yaptırdık güvendigim icin neresi oldugunu sormadım. Ankara’dayız biz 300 dolara yaptırdık.😌
Oyy maşallah canım bir kız haberi daha darısı başıma Aminn :KK70: sağlıkla al kızını ins kucagina sonuclarin normal olmasina da cok sevindim:KK68:
Çok teşekkür ederim canım benim 🫶 hepimiz saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi. Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin🥹🙈

Back
X