2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bu çok ilginç ya erkekte yanılma payı daha az diyorlar, kordonu karıştırdı doktor muhtemelen yoksa nasıl olacak🤣🤣
Ben de kordonla karıştırmış olabilir diye düşünüyorum. Hala sağda solda kız dediler erkek doğdu veya tam tersi dediklerinde çok şaşırıyorum özellikle devlet hastanelerinde mi acaba durum daha sık yaşanıyor malum cihazlar eski veya aileler direk ilk söylenen cinsiyeti benimseyip sonrasında teyit mi etmiyorlar acaba ama bu devirde çok ilginç geliyor böyle yanılmalar.

Bu çok ilginç ya erkekte yanılma payı daha az diyorlar, kordonu karıştırdı doktor muhtemelen yoksa nasıl olacak🤣🤣
Benim de arkadaşta olmuş öyle işte. Hatta çok üzüldüm demişti. Kızı olmasını o kadar istiyormuş ki ağlamış doktor erkek diyince. Sonra kız olduğu anlaşılmış. Çok güzel bir çocuğu var şimdi. Ama bir erkek gibi yaramaz o da ayrı konu😇

Ben de 11+2 deyim yarın perinatolog görecek çok heyecanlıyım, bu haftada gidenlerden ense pilisi ve burun kemiği dışında nelere bakıldığını öğrenebilir miyim?
Canim benim doktorum perinatolog her muayenede detayli renkli bakiyor.Burun kemigi vs bu haftada gorulmuyo sanirim bana her sey 12. Haftada netlesicek dedi cunku

Kızlar bişey sorcam magnezyum kalsiyum gibi mineral takviyelerinin devlet desteğinde olanı var mı, doktor agrı ve kramplarm için verdi ama tamamen ücretli kendmn alabileceği bişeyler verdi, 2yüz küsür fiyatı var, eğer varsa devletn verdği gidip aile hekimine yazdraym diyorum ya çok pahalı geldi

Kızlar bişey sorcam magnezyum kalsiyum gibi mineral takviyelerinin devlet desteğinde olanı var mı, doktor agrı ve kramplarm için verdi ama tamamen ücretli kendmn alabileceği bişeyler verdi, 2yüz küsür fiyatı var, eğer varsa devletn verdği gidip aile hekimine yazdraym diyorum ya çok pahalı geldi
decavit pronatal öyle sanırım. Devlet ödüyor olabilir ama emin değilim. Sor bence. İçinde her şey var. Ben özele gidiyorum. Doktorum verdi bunu. Normalde devlet ödüyormuş ama ben kontrol günü yazdırdım diye ücret almışlardı. Çok da değildi. İçinde tüm vitaminler var😇

Kızlaar ben geldim . Kontrol güzel geçti doktorumu sevdim ilgiliydi baya ama 5 haftada bir çağırıyomuş çok uzun geldi ya. Ense kalınlığı burun kökü vs baktı normal dedi çok şükür öyle deyince ikili testi istemedim kendi de zorlamadı zaten. Size fotoları bırakıyorum doktor cinsiyet tahmininde bulundu bir de sizden tahmin alayım dedim🤗🤗

Eklentiler

• 20221011_195637.webp
    20221011_195637.webp
    24 KB · Görüntüleme: 93
decavit pronatal öyle sanırım. Devlet ödüyor olabilir ama emin değilim. Sor bence. İçinde her şey var. Ben özele gidiyorum. Doktorum verdi bunu. Normalde devlet ödüyormuş ama ben kontrol günü yazdırdım diye ücret almışlardı. Çok da değildi. İçinde tüm vitaminler var😇
Decavit önceki gittipimde bana da vermişti ve evet devlet karslyo ama kalcmda belimde agrı kramp cok var diyince bugün extra verdi bu birleşimi, içinde sadece kalsiyum magnezyum varmıs, decavite oranla yüksek sanırım magnezyum oranı, o yüzden ayrı verdi galiba

Kızlaar ben geldim . Kontrol güzel geçti doktorumu sevdim ilgiliydi baya ama 5 haftada bir çağırıyomuş çok uzun geldi ya. Ense kalınlığı burun kökü vs baktı normal dedi çok şükür öyle deyince ikili testi istemedim kendi de zorlamadı zaten. Size fotoları bırakıyorum doktor cinsiyet tahmininde bulundu bir de sizden tahmin alayım dedim🤗🤗
Güzel haberlerle gelmişsn canım şükür hersey yolunaymıs, veee bence kız ya cok kibar duruyo🙊😅😅

Kiz mi dedi😀

Magnezyum yzdi canim banada doktorum magnorm adi devlet karsiliyor yalnizca 19 tl verdim sanirim

Kız mı dedi? Çok merak ettim🥰 benim bebeğimin karnı çok çıkık duruyordu. Ama bir yorum yapmadı doktor. Bunda daha kibar bir görüntü var. 😇 o yüzden kız dedim ben de

Ya lütfen bu konuda iyice araştırmadan kesin konuşmayın çünkü o öyle olmuyor 12.haftada bakılan kan akimindan ileri haftalarda yasanabilicrk riskler görülüp önlem alınabilir doktorunuz detaylı bir şekilde inceledi mi mesela damarlara bakti mi bebegin beyin yapısını kalbini inceledi mi ?
Aynen geçen hafta 13. Haftamdı ve doktorum perinatolog beyin lobları, kalbi, kalbin etrafını saran yapı, damarları, parmakları, midesi, damakları, dudakları her şeyi tek tek incelendi. Neredeyse omurunu ve kaburgalarını bile tek tek sayacaktı. Bu haftalar kontrol için cidden önemli ki görüşmenin sonunda ‘işte şimdi sevinip kutlayabilirsiniz’ dedi. Sonra da nifty için kan verdim salı kontrolüm var o zamana kadar sonuç da gelmiş olacak, inşallah o da iyi gelir ve ben birkaç gece de olsa huzurlu uyurum🥹

Kız mı dedi? Çok merak ettim🥰 benim bebeğimin karnı çok çıkık duruyordu. Ama bir yorum yapmadı doktor. Bunda daha kibar bir görüntü var. 😇 o yüzden kız dedim ben de
Ama bak canım benim bir tane daha var bunda karnı daha çıkık seninkine göre yine de düşük mü bilmiyorum da

Eklentiler

• 20221011_202732.webp
    20221011_202732.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 66
Maşallah canım ne tatli görüntüler cok sevindim herseyin yolunda olmasina :KK68: banada selvi boylu Bi kizce gibi geldi:KK49:

Aynen geçen hafta 13. Haftamdı ve doktorum perinatolog beyin lobları, kalbi, kalbin etrafını saran yapı, damarları, parmakları, midesi, damakları, dudakları her şeyi tek tek incelendi. Neredeyse omurunu ve kaburgalarını bile tek tek sayacaktı. Bu haftalar kontrol için cidden önemli ki görüşmenin sonunda ‘işte şimdi sevinip kutlayabilirsiniz’ dedi. Sonra da nifty için kan verdim salı kontrolüm var o zamana kadar sonuç da gelmiş olacak, inşallah o da iyi gelir ve ben birkaç gece de olsa huzurlu uyurum🥹
Eminim temiz gelecek hiç stres yapma lütfen bir sıkıntı olsa ultrasonda belli oluyor tabiki yüzde yüz değil ama doktorlar anlıyor ki sizin doktorunuz da pozitif konuşmuş inşallah saglikla kucağınıza alırsınız 🥰

Back
X