Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu arada şöyle bir şey duydum. 12 13. Haftalarda doktorlar organdan emin olamadıkları için genelde ense kalınlığına göre cinsiyet tahmini yapıyolarmış benimkine de 1.4 dedi ondan kız diye tahmin etmiş olabilir.
Kızlar bu arada şöyle bir şey duydum. 12 13. Haftalarda doktorlar organdan emin olamadıkları için genelde ense kalınlığına göre cinsiyet tahmini yapıyolarmış benimkine de 1.4 dedi ondan kız diye tahmin etmiş olabilir.
En sevdiğim şey bebeğin hareket edişini görmek nasıl da tatlı görünüyorlar yerimmErkek deniyorsa değişmesi zor gibi yorumlar var ama benim arkadaşıma önce erkek sonra kız denmiş. Öyle örnekler de var yani. Ben azimle beklemeye devam ediyorum. Ay sonuna kadar devam doktora görünmeden beklicem, inat ettim
Kızlar hareketleri hisseden var mı. 14+6 yim ben. Bugun hissettim. 2.hamileligim. ilkinden nasıl bir hissiyat olduğunu bildiğim için eminim hissettiğimi ama İnternete baktığımda bu haftalarda hissetmenin mümkün olmadığını. 16.haftalarda hissedebilecegimizi yazıyor. Ama ben eminim hissettim
Kızlar hareketleri hisseden var mı. 14+6 yim ben. Bugun hissettim. 2.hamileligim. ilkinden nasıl bir hissiyat olduğunu bildiğim için eminim hissettiğimi ama İnternete baktığımda bu haftalarda hissetmenin mümkün olmadığını. 16.haftalarda hissedebilecegimizi yazıyor. Ama ben eminim hissettim
Evet canım. Bugun hissettiğim net olarak oydu. Hafif bi kıpırtı. Böyle biri icerden dokundu ve elini çekti gibi zaten yemek yemiş oturuyodum daha yemek masasindaydim. Ayakta falan olsam hareket halinde olsam hissedemezdim. Otururken ve sakinken hissettim. Cok hafif bi kipirtiydi ama netim ve eminim sonra hemen yazdim işte internet sitelerinde en az 16.hafta demisler. Sanki kuralı var bunun
Evet canım. Bugun hissettiğim net olarak oydu. Hafif bi kıpırtı. Böyle biri icerden dokundu ve elini çekti gibi zaten yemek yemiş oturuyodum daha yemek masasindaydim. Ayakta falan olsam hareket halinde olsam hissedemezdim. Otururken ve sakinken hissettim. Cok hafif bi kipirtiydi ama netim ve eminim sonra hemen yazdim işte internet sitelerinde en az 16.hafta demisler. Sanki kuralı var bunun
Canım ikinci gebeliğin olumca zaten aşinasın duruma, o hisleri bende hatrlyorum, yani şuan bi hareket hissetsem anlarım, o yüzden hislerne güven ben de 15.haftakarda hissedenler duymuştum, sende 14bitmek üzereymiş zaten
Herkese merhaba…Kızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun
Panorama da yaptirdim ben.Natera ile calisiyor.
Istanbulda 370$ odemistim.
Sizin fiyat normal degil bence farkli firmalardan fiyat alin,piyasanin cok uzerinde
Panorama da yaptirdim ben.Natera ile calisiyor.
Istanbulda 370$ odemistim.
Sizin fiyat normal degil bence farkli firmalardan fiyat alin,piyasanin cok uzerinde
Benimlede paylaşır mısınız? Bir lab dan 8.500 fiyat aldım ama internet üzerinden olduğu için güvenemedim ve tam bilgi alamadım. Bende izmirde aynı şeyi araştırıyorum.