- 8 Eylül 2022
- 66
- 24
- 3
- 38
- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.101
Bılıyorum cok net degıl ama bunuda vıdeodan yakaladı 12+2 gunlukduk tahmınlerınızı alabılırmıyım 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bak canım benim bir tane daha var bunda karnı daha çıkık seninkine göre yine de düşük mü bilmiyorum da
Ama bak canım benim bir tane daha var bunda karnı daha çıkık seninkine göre yine de düşük mü bilmiyorum da
Çok teşekkür ederimmmMaşallah canım ne tatli görüntüler cok sevindim herseyin yolunda olmasinabanada selvi boylu Bi kizce gibi geldi
![]()
Aa tamam evet benimkine göre daha çıkık. İlgisi var mıdır ki cinsiyetle bilemedim. Ay çok tatlı duruyor göbüşü yaaEki Görüntüle 3144009
Kıyas yapınca benimkinde karın daha dik duruyor sanki. Bu 12+1’den görüntü. Karnı böyle durunca erkek diye yorum yaptılar bana da![]()
Evet evet benimki de ikisi de değişik bazen toplanıyokar bazen geriliyo gibi yapıyolar fark ediyo tabii o da
İlginç kaçdan kaça kadarmış yada erkek olunca kaç oluyormuşKızlar bu arada şöyle bir şey duydum. 12 13. Haftalarda doktorlar organdan emin olamadıkları için genelde ense kalınlığına göre cinsiyet tahmini yapıyolarmış benimkine de 1.4 dedi ondan kız diye tahmin etmiş olabilir.
Detayını bilmiyorum canım incelik kalınlık olarak duydum ama nereye kadar ince sayılıyor bilmiyorumİlginç kaçdan kaça kadarmış yada erkek olunca kaç oluyormuş
Bende sendenim öğrenemedim 11+0 da gittiğimde canım 1 Kasım da randevum bekliyorumEn sevdiğim şey bebeğin hareket edişini görmeknasıl da tatlı görünüyorlar yerimm
Erkek deniyorsa değişmesi zor gibi yorumlar var ama benim arkadaşıma önce erkek sonra kız denmiş. Öyle örnekler de var yani. Ben azimle beklemeye devam ediyorum. Ay sonuna kadar devam doktora görünmeden beklicem, inat ettim
![]()
Hissedebilirsin canımKızlar hareketleri hisseden var mı. 14+6 yim ben. Bugun hissettim. 2.hamileligim. ilkinden nasıl bir hissiyat olduğunu bildiğim için eminim hissettiğimi ama İnternete baktığımda bu haftalarda hissetmenin mümkün olmadığını. 16.haftalarda hissedebilecegimizi yazıyor. Ama ben eminim hissettim![]()
Aa tamam bi soraym ben aile hekimine o zaman yazdraymMagnezyum yzdi canim banada doktorum magnorm adi devlet karsiliyor yalnizca 19 tl verdim sanirim
Ay ne güzek ya başladı mıKızlar hareketleri hisseden var mı. 14+6 yim ben. Bugun hissettim. 2.hamileligim. ilkinden nasıl bir hissiyat olduğunu bildiğim için eminim hissettiğimi ama İnternete baktığımda bu haftalarda hissetmenin mümkün olmadığını. 16.haftalarda hissedebilecegimizi yazıyor. Ama ben eminim hissettim![]()
Evet canım. Bugun hissettiğim net olarak oydu. Hafif bi kıpırtı. Böyle biri icerden dokundu ve elini çekti gibiAy ne güzek ya başladı mıboşver yazılana sen öyle hissedyosan myledir, sonucta ordalar ve hareket ediyolar cok mutlu edici ya
Canım ikinci gebeliğin olumca zaten aşinasın duruma, o hisleri bende hatrlyorum, yani şuan bi hareket hissetsem anlarım, o yüzden hislerne güvenEvet canım. Bugun hissettiğim net olarak oydu. Hafif bi kıpırtı. Böyle biri icerden dokundu ve elini çekti gibizaten yemek yemiş oturuyodum daha yemek masasindaydim. Ayakta falan olsam hareket halinde olsam hissedemezdim. Otururken ve sakinken hissettim. Cok hafif bi kipirtiydi ama netim ve eminim
sonra hemen yazdim işte internet sitelerinde en az 16.hafta demisler. Sanki kuralı var bunun
![]()
Panorama da yaptirdim ben.Natera ile calisiyor.Herkese merhaba…Kızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun
Başka bi yere sordum oda 680 dediPanorama da yaptirdim ben.Natera ile calisiyor.
Istanbulda 370$ odemistim.
Sizin fiyat normal degil bence farkli firmalardan fiyat alin,piyasanin cok uzerinde
Evet bana da öyle geldi biraz daha araştırayım yarı yarıya resmen fiyatmerhaba canım.ben yaptırmadım fetal dna.ama doktorum 350 $ civarında olduğunu söylemişti.5-6 bin lira arası demişti.sizin baya yüksek tutar
Benimlede paylaşır mısınız? Bir lab dan 8.500 fiyat aldım ama internet üzerinden olduğu için güvenemedim ve tam bilgi alamadım. Bende izmirde aynı şeyi araştırıyorum.Başka bi yere sordum oda 680 dedibiraz daha araştırayım en iyisi