- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.926
- 133
- 39
- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.241
Kızlar burada böyle indirimli gördüğümüz şeyleri resim olarak paylaşmak falan yasak mı? Bilmediğim için yalnışlık olmasın diye soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanz kz s go travel sistem diye geçiyor.Kendi sitesinden aldım ben. Bir tane tulumu 280 liraya görünce ordakilerin fiyatı çok uygun geldi tabi.ya da en dandik markaları inceleyip de yenidoğan takımına 300 tl etiket bastıkları için hemen aldım ordan.
Bebek arabasını hangi marka ve model almıştınız?
Merhabalar kaç haftalıksınız acabaGüzel anneler merhabaperinatologum ile çok güzel geçti bugün, herşey yolunda çok şükür, ense pilisi, burun organlar vs
veee oğluşumuz olacağını öğrendik
, kolay kolay değişmez dedi
![]()
Oley be erkek bebişler artıyor kendimi çok yalnız hissediyordumGüzel anneler merhabaperinatologum ile çok güzel geçti bugün, herşey yolunda çok şükür, ense pilisi, burun organlar vs
![]()
Merak 12 içindeyim 11+2Merhabalar kaç haftalıksınız acaba
Teşekkür ederimOley be erkek bebişler artıyor kendimi çok yalnız hissediyordumgözünüz aydın.
VivaLaJuicy ben Joie Versatrax aldım bebek arabasını. Satıcı abi 85 kg idi üzerine oturup yaylanınca epey etkilendim
![]()
Kızlar burada böyle indirimli gördüğümüz şeyleri resim olarak paylaşmak falan yasak mı? Bilmediğim için yalnışlık olmasın diye soruyorum![]()
Yaa masallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 2 oglum var erkek annesi olmakta cok guzel ikiside hayran bana hele küçüğümün bir ask dolu bakislari varGüzel anneler merhabaperinatologum ile çok güzel geçti bugün, herşey yolunda çok şükür, ense pilisi, burun organlar vs
![]()
Erkek gibi geldi canım banaSizce bu miniğin cinsiyeti neEki Görüntüle 3144616
Ben daha hiç hissetmedim canım ama digerlerinde de 20 lerce hissetmiştim o yüzden şimdilik Bi beklentim yokİyi akşamlaaaarr
Bebişleri hissedenler var mı acabaa![]()
Şimdilik erkek dedi doktorumuz bakalım canımErkek gibi geldi canım bana![]()
Süper o zaman bende gördüklerimi atayımHayır değil. İstediğimiz gibi paylaşabiliriz.
Hatta ben yarın a101e gelecekleri bi daha paylaşayım. Bakmak isteyen baksın.
Eki Görüntüle 3144646
Canim benim cuma 16. Hafta olacak ,hissetmedim henüzİyi akşamlaaaarr
Bebişleri hissedenler var mı acabaa![]()