• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Evet canim bence de 12. Haftada bile baya belli erkek olduğu yüzde yüz demiyorum ama dedi doktor o yüzden erkek olduğunu düşünüyorum ama gene de kesin desin istiyorum biraz mavi şeyler de aldım ama🙈😅
Benimki kesin dedi ama insallah degismez birsuru kiz kiyafeti aldim 😂

Kizlar ebebege hepsiburadadan bakin arada cok guzel dusuyo bazende kargo ucretsiz oluyo ben dun bunlari aldim 🙈

Eklentiler

• Screenshot_20221015-004658.webp
    Screenshot_20221015-004658.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20221015-001006.webp
    Screenshot_20221015-001006.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20221014-201243.webp
    Screenshot_20221014-201243.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 51
Çok teşekkür ederim, rutin kontrolde görüldü. Kanamam yok çok şükür sadece ultrasonda kanama alanları görüldü, kendiliğinden geçebilir dedi dr olabiliyor vs ama yatmam gerektiğini de söyledi, umarım iyi olur
Geçmiş olsun çok benimde vardı şu an yok artık yaklaşık 2 ay doktorum progrstan ile önlem aldı bu sıradada dikkat etmemi bol dinlenmemei söyledi. 2,5 yaş bebesiyle çok uygun olmasada şu an artık yoklar o kanama alanları sizde hemen atlatırsınız inşallah🙏

Geçmiş olsun çok benimde vardı şu an yok artık yaklaşık 2 ay doktorum progrstan ile önlem aldı bu sıradada dikkat etmemi bol dinlenmemei söyledi. 2,5 yaş bebesiyle çok uygun olmasada şu an artık yoklar o kanama alanları sizde hemen atlatırsınız inşallah🙏
Çok teşekkür ederim, moralimi iyi tutmaya çalışıyorum, sizin yazdıklarınız da moral oldu, size de çok geçmiş olsun, hiç kanamanız oldu mu süreçte yada lekelenme ? Benim şu an yok

Naçizane tavsiyem kızlara iki isim koymayın arkadaşlar. İlerde evlenince kızlık soyadını kullanmak çok zor hatta imkansız oluyor brezilyalılar gibi 4 kelime yan yana. İki ismim olsa soyadımı kullanamazdım çok üzülürdüm. Kızımın bu hakkını elinden almak istemem o yüzden kızım olursa tek isim koyacağım ben

Çok teşekkür ederim, moralimi iyi tutmaya çalışıyorum, sizin yazdıklarınız da moral oldu, size de çok geçmiş olsun, hiç kanamanız oldu mu süreçte yada lekelenme ? Benim şu an yok
Hayır benim hiç kanama lekelenmem olmadı ama doktorum eğer kanama vs görürsen hemen geliyorsun demişti şükür ki bişey olmadı.5. Haftadan sonra rahim içinde kanama alanları oluştu. Bir iğne vurdu doktorum bir de düzenli progestan fitil verdi. Şu an kabuk tuttuğunu artık minicik kaldığını söylüyor. Büyümemesi önemli o kanama alanının sürekli takipte olursunuz güzel dinlenirsiniz olumlu düşünüp ilaçlarınızı alırsınız güzelde beslendiniz mi ohhhhh misss🙏❤️ geçip gidecek inşallah🌸

Naçizane tavsiyem kızlara iki isim koymayın arkadaşlar. İlerde evlenince kızlık soyadını kullanmak çok zor hatta imkansız oluyor brezilyalılar gibi 4 kelime yan yana. İki ismim olsa soyadımı kullanamazdım çok üzülürdüm. Kızımın bu hakkını elinden almak istemem o yüzden kızım olursa tek isim koyacağım ben
Genelde iki isim konulsada hep söylenen bir tane oluyor. Öyle olmasa bile ileride çocuğun çevresi bu şekilde seçebilir. Dediğiniz açıdan hiç bakmamıştım çok haklısınız aslında. Birde ben numeroloji vs gibi şeylere de bakıyorum ismin enerjisine çok inanıyorum. Dilerim herkes gönlündeki ismi koyar🙏❤️

Güzel bir isim benimki kız olsaydı Masal ya da Ezgi koyacaktım. Şimdi erkeğe isim bulmaya çalışıyorum kız olsa işim kolaydı ama erkek zor valla, kızlar yardım edin 😅
Cinsiyet konusunu gectik o muydu bu muydu simdi isim konusu basladi 😂 bulmak ve karar vermek cok zor gercekten bir omur o ismi tasiyacak 🌸

Hayır benim hiç kanama lekelenmem olmadı ama doktorum eğer kanama vs görürsen hemen geliyorsun demişti şükür ki bişey olmadı.5. Haftadan sonra rahim içinde kanama alanları oluştu. Bir iğne vurdu doktorum bir de düzenli progestan fitil verdi. Şu an kabuk tuttuğunu artık minicik kaldığını söylüyor. Büyümemesi önemli o kanama alanının sürekli takipte olursunuz güzel dinlenirsiniz olumlu düşünüp ilaçlarınızı alırsınız güzelde beslendiniz mi ohhhhh misss🙏❤️ geçip gidecek inşallah🌸
Umarım öyle olur benim de çok teşekkür ediyorum 😊🙏🍀💜

Kızlarr kontrolden çıktım şimdi 3 gün önde göründük usg de 13+1 iz bugün. 2 li test için kan verdik. Usg ölçümlerne göre de herşey çok normal yerinde bebiş çok hareketli maşallah. Ve cinsiyet göründüüüü 😍😂😂😂 OĞLUM OLUYOOOR 😍😍😍 o kadar kız hissettim çin takvimi kızdı, ekşi aşerdim ama hepsi boşmuş 😂😂 2 gece önce gördüğüm rüya gerçek oldu yani kızlar. Herkes sende erkek annesi havası var diyordu öyle oldu sağlıkla gelsin bebeğim inşallah razıyım oğluşuma 🥰🥰😍

Kızlarr kontrolden çıktım şimdi 3 gün önde göründük usg de 13+1 iz bugün. 2 li test için kan verdik. Usg ölçümlerne göre de herşey çok normal yerinde bebiş çok hareketli maşallah. Ve cinsiyet göründüüüü 😍😂😂😂 OĞLUM OLUYOOOR 😍😍😍 o kadar kız hissettim çin takvimi kızdı, ekşi aşerdim ama hepsi boşmuş 😂😂 2 gece önce gördüğüm rüya gerçek oldu yani kızlar. Herkes sende erkek annesi havası var diyordu öyle oldu sağlıkla gelsin bebeğim inşallah razıyım oğluşuma 🥰🥰😍
Masallah canim hayirli saglikli bi evlat olsun insallah 🌸 bende tam tersi erkek hissediyordum butun teoriler falan erkekti kizmis minikim benim 🌸🌸

Back
X