- 10 Ağustos 2022
- 2.081
- 3.200
- 63
- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.561
Tamam teşekkür ederimBen normal oldum ama arkadaşımınki de seninkine benzer olmuştu canım benim. Bu önemli bir konu sen yine de bir doktoruna danış bana sorarsan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam teşekkür ederimBen normal oldum ama arkadaşımınki de seninkine benzer olmuştu canım benim. Bu önemli bir konu sen yine de bir doktoruna danış bana sorarsan.
Ne kadar güzel sağlıklı gelsin bebeğiniz. Şuan rahatladım teşekkür ederimMerhabalar, 13 Mayıs küretaj tarihim 13 Temmuz Son adet tarihim.
Bi doktor bana korun demişti ama başka bi doktor son adet tarihini bilmek açısından bir adet dönemi geçirsen iyi olur demişti. Rahim kendini hazır hissedince olur zaten demişti. Ben hiç korunmadım. Küretajdan sonra kanamam bitince kontrole gittim. Temizlenmiş geçmiş olsun dedi biz aynen devam ettik. Rahat ol. Stres yapma. Allah sağlıkla, hayırla nasip etsin inş.
Ah papatyam ben de seniCanim bende hatırlıyorum seni, demek ikizmis ondan görmemişler, inşallah en hayırlı zamanda Rabbım çok bekletmeden 2. Yi nasip etsin, bunu deneyimi unuttursun inşallah![]()
Hadi inşallah öğreniriz hepimiz birbirimize dua edelimBende pazartesi gidicem doktora haftamız da aynıbakalım öğrenebilecek miyiz cinsiyetleri çook heyecanlıyımmmm
Ipek ismi de cok hosuma gidiyo aslinda bilgeyle olur mu acaba![]()
Çok geçmiş olsun, şu 10 gün su gibi geçsin kanama alanı da kendiliğinden kaybolsun insallahÇok teşekkür ederim, moralimi iyi tutmaya çalışıyorum, sizin yazdıklarınız da moral oldu, size de çok geçmiş olsun, hiç kanamanız oldu mu süreçte yada lekelenme ? Benim şu an yok
Bi an Yargı’daki karakterleri sayıyosun sandımYekta , çınar , poyraz, yiğit erkekisimleri bunları bulduk biz 1. Favorim![]()
Gerçekten çok iyi fiyatlara yakalamışsın valla. Sürekli girip bakıyo musun yoksa bildirim mi geliyorKizlar ebebege hepsiburadadan bakin arada cok guzel dusuyo bazende kargo ucretsiz oluyo ben dun bunlari aldim![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda geçer üzme kendini dinlen bol bol en kısa zamanda geçecek ins
Çok teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun, şu 10 gün su gibi geçsin kanama alanı da kendiliğinden kaybolsun insallah![]()
Çok geçmiş olsun canım dikkat et stres yapma streste yükseltiyor tansiyonu sağlıklı olmasına çok sevindim kaç haftaliksin cinsiyet bellimiKızlar bende bugün tekrar gittim doktora tansiyonum stresten bir tık yükseliyor hep coraspirin başladı doktor , başka hiçbir sorun yok bebek gayet sağlıklı Allah’a sukur dedi çok mutluyum
Aynrn sanırım öyle oldu yaaMaşallah canım Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucaginabu teoriler hep havada kalıyor o anlık eğlendik geçtik diyeceğiz sanirim
![]()
Evdeyim canim calismiyorum vaktim var bakiniyorum. Bi de instagramda indirim paylasanlar oluyo bikac takip ettigim var ordan goruyorumGerçekten çok iyi fiyatlara yakalamışsın valla. Sürekli girip bakıyo musun yoksa bildirim mi geliyor
Masallah kizinizaBenim kızımın ismi İpekbizi hiç yormayan bi bebekti kimden İpek isminde birini duysam cok uysal cok uslu bir bebekti diyor enerjisi cok güzel bence. İpeğiiim diye seslenmesi bile cok güzel
hem cocukken hem genç kızlıkta Allah ömür verirse yaşlılıkta bile cok hos bi isim bence her yaşa yakışıyor.
Selamlar hoşgeldinizKızlar okumadığım tüm mesajları keyifle okudum. Beni tanıyanlar vardır aranızda ilk haftalarda aranızdaydım 9+1 de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
Kızlar benim gebeliğim tek yumurta ikizmiş ilk devlette kalbini duymamıştı dr özelde duymuştu o sırada birinin kalbi atıyormuş diğerinin kalbi durunca kalbi atan da iltihap kapmış öyle anlattı doktor.
Şimdi adet oldum ve 10 gündür durmuyor ya kanama. Eskiden kürtaj deneyimi olanlar varsa kürtaj sonrası ilk adetiniz kaç gün sürdü?
Buradaki bazı konuştuğumuz arkadaşlarımızı göremedim üzüldüm. Tanıdıklarım 3-5 kız kalmış ((
Cinsyetler de belli olmaya başlamış ne kadar güzel maşallah hepinize. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Merhabalar evet bizde konuşmuştuk çok üzüldüm ne diyeceğimi tam bilemiyorum inanın Rabb'im sabır versin.. İnşallah iyisinizdirKızlar okumadığım tüm mesajları keyifle okudum. Beni tanıyanlar vardır aranızda ilk haftalarda aranızdaydım 9+1 de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
Kızlar benim gebeliğim tek yumurta ikizmiş ilk devlette kalbini duymamıştı dr özelde duymuştu o sırada birinin kalbi atıyormuş diğerinin kalbi durunca kalbi atan da iltihap kapmış öyle anlattı doktor.
Şimdi adet oldum ve 10 gündür durmuyor ya kanama. Eskiden kürtaj deneyimi olanlar varsa kürtaj sonrası ilk adetiniz kaç gün sürdü?
Buradaki bazı konuştuğumuz arkadaşlarımızı göremedim üzüldüm. Tanıdıklarım 3-5 kız kalmış ((
Cinsyetler de belli olmaya başlamış ne kadar güzel maşallah hepinize. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bizimkinin cinsiyeti çok erken ortaya çıktı 12. haftada tahmin yapmıştı doktorumuz, 13. haftada netleşti, genetik testle de kesinleştirmiş olduk.Merhabaa cinsiyeti öğrendiniz mi siz bir de ne zaman öğrendiniz ikizlerin cinsiyetini