• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Merhabalar, 13 Mayıs küretaj tarihim 13 Temmuz Son adet tarihim.
Bi doktor bana korun demişti ama başka bi doktor son adet tarihini bilmek açısından bir adet dönemi geçirsen iyi olur demişti. Rahim kendini hazır hissedince olur zaten demişti. Ben hiç korunmadım. Küretajdan sonra kanamam bitince kontrole gittim. Temizlenmiş geçmiş olsun dedi biz aynen devam ettik. Rahat ol. Stres yapma. Allah sağlıkla, hayırla nasip etsin inş.
Ne kadar güzel sağlıklı gelsin bebeğiniz. Şuan rahatladım teşekkür ederim 🙏

Ipek ismi de cok hosuma gidiyo aslinda bilgeyle olur mu acaba 😀

Benim kızımın ismi İpek 💓 bizi hiç yormayan bi bebekti kimden İpek isminde birini duysam cok uysal cok uslu bir bebekti diyor enerjisi cok güzel bence. İpeğiiim diye seslenmesi bile cok güzel 🥰hem cocukken hem genç kızlıkta Allah ömür verirse yaşlılıkta bile cok hos bi isim bence her yaşa yakışıyor.

Çok teşekkür ederim, moralimi iyi tutmaya çalışıyorum, sizin yazdıklarınız da moral oldu, size de çok geçmiş olsun, hiç kanamanız oldu mu süreçte yada lekelenme ? Benim şu an yok
Çok geçmiş olsun, şu 10 gün su gibi geçsin kanama alanı da kendiliğinden kaybolsun insallah ☺️

Kızlar bende bugün tekrar gittim doktora tansiyonum stresten bir tık yükseliyor hep coraspirin başladı doktor , başka hiçbir sorun yok bebek gayet sağlıklı Allah’a sukur dedi çok mutluyum

Kızlar bende bugün tekrar gittim doktora tansiyonum stresten bir tık yükseliyor hep coraspirin başladı doktor , başka hiçbir sorun yok bebek gayet sağlıklı Allah’a sukur dedi çok mutluyum
Çok geçmiş olsun canım dikkat et stres yapma streste yükseltiyor tansiyonu sağlıklı olmasına çok sevindim kaç haftaliksin cinsiyet bellimi :KK68:

Bende dün gece yağmurda islanmistim kızlar bugün aohuk algınlığı olarak döndü ıhlamur falan iciyorum uzaniyorum bide kramplar başladı bugün eğilip kalkarken bile kramp giriyor :(

Benim kızımın ismi İpek 💓 bizi hiç yormayan bi bebekti kimden İpek isminde birini duysam cok uysal cok uslu bir bebekti diyor enerjisi cok güzel bence. İpeğiiim diye seslenmesi bile cok güzel 🥰hem cocukken hem genç kızlıkta Allah ömür verirse yaşlılıkta bile cok hos bi isim bence her yaşa yakışıyor.
Masallah kiziniza 🌸 benimde cok hosuma gidiyo gercekten kibar ve naif bi isim tınısıda cok hos geliyo sadece esim cok kullanilmayan isimler istedigi icin pek sıcak bakmiyo bakalim belki ikna edebilirim 🐣

Kızlar okumadığım tüm mesajları keyifle okudum. Beni tanıyanlar vardır aranızda ilk haftalarda aranızdaydım 9+1 de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
Kızlar benim gebeliğim tek yumurta ikizmiş ilk devlette kalbini duymamıştı dr özelde duymuştu o sırada birinin kalbi atıyormuş diğerinin kalbi durunca kalbi atan da iltihap kapmış öyle anlattı doktor.
Şimdi adet oldum ve 10 gündür durmuyor ya kanama. Eskiden kürtaj deneyimi olanlar varsa kürtaj sonrası ilk adetiniz kaç gün sürdü?

Buradaki bazı konuştuğumuz arkadaşlarımızı göremedim üzüldüm. Tanıdıklarım 3-5 kız kalmış ((
Cinsyetler de belli olmaya başlamış ne kadar güzel maşallah hepinize. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Selamlar hoşgeldiniz 😊 ben hatırlıyorum sizi, mesajlarınızı takip etmiştim. Devlette duyulmayan kalp atışı sonra medipol hastanesindeki doktorun duyması vs süreciniz sıkıntılı geçmişti. İnşallah güzel haberler gelecek sizden bu sefer 🙏🏻🙏🏻

Burada çoğumuz kürtaj olmuşuzdur sanırım 😕 benim kürtaj sonrası adetim normal adet gibi olmuştu ama asıl olan kürtajdan sonra herhangi bir kalıntı olmaması. O yüzden 1 adet görün diyorlar, sonra da bir kontrolle rahim iyice temizlenmiş mi ona bakıyorlar. Siz de mutlaka adet sonrası veya bu kadar uzun sürüyorsa haftaiçinde doktora görürünün.
O dönem o kadar çok şey okumuştum ki, kürtajdan sonra 3 ay beklemek mantıklı gelmemişti bana. Bir çok kişi ilk adetten sonra hamile kalmış. Rahim zaten yeni hamilelikten çıktığı için kendini hazır hissediyormuş. Bunlar bilimsel değil, bir makaleden falan okumadım. Forumlardan ordan burdan insanlara doktorlarının söyledikleri veya halk arasında konuşulanlar. İnşallah sizin de hemen hamile kaldığınızı öğreniriz 😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🍀

Bir Whatsapp grubu kurulmasına yönelik mesajlar atıldı. Meğer forumun kurallarına uygun değilmiş bu durum. O mesaj atanlar banlandı vs. O yüzden azaldık. Ama destek tam gaz devam 😇 inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Gönülden diliyorum 😇

Kızlar okumadığım tüm mesajları keyifle okudum. Beni tanıyanlar vardır aranızda ilk haftalarda aranızdaydım 9+1 de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
Kızlar benim gebeliğim tek yumurta ikizmiş ilk devlette kalbini duymamıştı dr özelde duymuştu o sırada birinin kalbi atıyormuş diğerinin kalbi durunca kalbi atan da iltihap kapmış öyle anlattı doktor.
Şimdi adet oldum ve 10 gündür durmuyor ya kanama. Eskiden kürtaj deneyimi olanlar varsa kürtaj sonrası ilk adetiniz kaç gün sürdü?

Buradaki bazı konuştuğumuz arkadaşlarımızı göremedim üzüldüm. Tanıdıklarım 3-5 kız kalmış ((
Cinsyetler de belli olmaya başlamış ne kadar güzel maşallah hepinize. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Merhabalar evet bizde konuşmuştuk çok üzüldüm ne diyeceğimi tam bilemiyorum inanın Rabb'im sabır versin.. İnşallah iyisinizdir 🤲

Sayfa neden editöre geçmiş ki hemşire arkadaş nasıl iyi mi acaba banlı olsaydı bile sayfa onun elinde olmalıydı.

Günaydın kızlarrrrrrr, pazar sabahı erken kalkmak için bir sebep; hamile olmak. Cin cücüğü gibi her sabah erkenden 06.30-7 gibi uyanmaya başladım sizde de öyle mi? Öğleden sonra da deli gibi uykum geliyor, Allahtan evden çalışıyorum. Bir de üç gündür göbek deliğimin sol tarafına ellediğimde içerden çürümüş gibi bir acı hissediyorum sanırım genişlemeden dolayı, karnım da ağzımdan çıkmak üzere hep göbekli biriydim ama bu top gibi yukarı doğru yükseldi, gören direkt anlıyor.
Merhabaa cinsiyeti öğrendiniz mi siz bir de ne zaman öğrendiniz ikizlerin cinsiyetini
Bizimkinin cinsiyeti çok erken ortaya çıktı 12. haftada tahmin yapmıştı doktorumuz, 13. haftada netleşti, genetik testle de kesinleştirmiş olduk.

Back
X