• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Selam kizlaar iki gun once canim cok hamburger cekti neyse nolcak sanki dedik ve siparis verdik esimle bir guzel yedik allaaaah sabaha öluyorum sandim esimde hic birsey yok, kusmaktan icim disima cikti birde ishal basladi banyoya oturdum agliyorum artik o derece kotu oldum. Simdi gecti cok sukur su kaybindan dolayi sanirim asiri bi halsizlik var sadece. Daha oncede gida zehirlenmesi yasamistim geldi yine beni buldu. Ayni seyi yedik ama esime birsey olmadi sanirim bizim bagisiklik durumumuz cok cok hassaslasti aman dikkat edin ben yaptim siz yapmayin hala kusmaktan alt karnimda agrilar var pazartesi gunu randevuya kadar sabretcem bakalim umarim minigime bir zarar gelmemistir
Ben de İskender yediğimde öyle olmuştum. Geçmiş olsun.

Naçizane tavsiyem kızlara iki isim koymayın arkadaşlar. İlerde evlenince kızlık soyadını kullanmak çok zor hatta imkansız oluyor brezilyalılar gibi 4 kelime yan yana. İki ismim olsa soyadımı kullanamazdım çok üzülürdüm. Kızımın bu hakkını elinden almak istemem o yüzden kızım olursa tek isim koyacağım ben
Bende kız olursa eğer aysima koymak istiyorum kulağa hoş geliyor bence 🤗 erkek olursa da eşim aslan koymak istiyor hayırlısı artık 😊

Cigit isimli markadan trendyol üstünden yaptığım bu alışverişten memnun kalmadım. Lekeli yamuk kalitesiz ürünler geldi. 6-9 ay almama karşın çok da küçük. Lastikleri sıkı. Çocuğun karnını ağrıtır bence. Zıbın da naylonumsu yapıda. 😭 iade edeceğim. Önermiyorum.
Belki çakmadır canım. Çiğiyim kendi uygulamasından al. Müslin ve pamuklu hepsi

Yaşım, insülin direncim olduğundan, tiroid bezim olmadığından nedense hamile kalamayacağım diye düşünmeye başlamıştım, mart ayında da kürtaj olunca kontrolümü tamamen kaybettim, yıkıldım. Öyle ağzımdan çıkıvermişti o zamanlar, o yüzden lokma döktüreceğim hayır için :)
Merhaba mart ayında kürtaj oldum yazmışsınız geçmiş olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Ben de Eylül ayında kürtaj oldum da siz kürtaj sonrası 3 ay korundunuz mu acaba? Benim de yaş ve yan hastalık olduğu için bir an önce tekrar denemek istiyorum bir dr 3 ay bekle dedi biri de 1 adet gördükten sonra korunmayın dedi anlamadım

Merhaba mart ayında kürtaj oldum yazmışsınız geçmiş olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. Ben de Eylül ayında kürtaj oldum da siz kürtaj sonrası 3 ay korundunuz mu acaba? Benim de yaş ve yan hastalık olduğu için bir an önce tekrar denemek istiyorum bir dr 3 ay bekle dedi biri de 1 adet gördükten sonra korunmayın dedi anlamadım
Merhaba, amin teşekkür ederim. Benim doktorum bir adet bekle dedi adetin gelmesi zaten 40-45 gün sürüyor martın sonuydu benim kürtajım mayıs, haziran regl oldum ardından hamile kaldım. Umarım siz de hemen kalırsınız 🥰

Kızlar bugün ben de ikili test için kontrole gittim çok şükür herşey yolunda dedi doktorum 12+1 olmuşuz cinsiyet tahmini için çok erken değişimlere müsait bir hafta dedi ben ısrar edince tam olarak görememekle birlikte kız gibi dedi açıkçası ben de kız hissediyorum sanırım kızçelerimi üçlüyorum. Başta gönlümden erkek geçmişti ama miniğimin hareketlerini görünce cinsiyet uçtu gitt aklımdan yeter ki sağlıklı olsunlar :KK68:

Hani ikili testteki gibi bu bir kesin tanı testi değildir yanılma payı vardır gibi bir şey değil demi?
İkili test yaptırmadım bilmiyorum ama yanılma payı vardır gibi bişey yazıyodu zaten %100 doğru bir test olduğunu kimse iddaa etmiyor amniyosentez ve bi test adı daha vardı en son onlar yapılıyor yazıyordu

Kızlar pazartesi günü randevum var çok heycanlıyım 12+3 olucam ilk defa bebek gibi görücem miniğimi büyümüş bi şekilde tarama testi de yapılacak büyük ihtimalle ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyeti tahmin bile olsa söylemezler sanırım ama yinede sorucam ve 13. Haftama girmeme rağmen öide bulantılarım son gaz devam ediyor sizler ne durumdasınız
Bende pazartesi gidicem doktora haftamız da aynı:KK3: bakalım öğrenebilecek miyiz cinsiyetleri çook heyecanlıyımmmm

Kızlar okumadığım tüm mesajları keyifle okudum. Beni tanıyanlar vardır aranızda ilk haftalarda aranızdaydım 9+1 de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
Kızlar benim gebeliğim tek yumurta ikizmiş ilk devlette kalbini duymamıştı dr özelde duymuştu o sırada birinin kalbi atıyormuş diğerinin kalbi durunca kalbi atan da iltihap kapmış öyle anlattı doktor.
Şimdi adet oldum ve 10 gündür durmuyor ya kanama. Eskiden kürtaj deneyimi olanlar varsa kürtaj sonrası ilk adetiniz kaç gün sürdü?

Buradaki bazı konuştuğumuz arkadaşlarımızı göremedim üzüldüm. Tanıdıklarım 3-5 kız kalmış ((
Cinsyetler de belli olmaya başlamış ne kadar güzel maşallah hepinize. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba, amin teşekkür ederim. Benim doktorum bir adet bekle dedi adetin gelmesi zaten 40-45 gün sürüyor martın sonuydu benim kürtajım mayıs, haziran regl oldum ardından hamile kaldım. Umarım siz de hemen kalırsınız 🥰
İnşallah. Teşekkür ederim cevabınız için. İlk regliniz kaç gün sürdü? 4 ekimde ilk reglim başladı 11 gündür ara ara lekelenme şeklinde devam ediyor kadın doğuma kontrole gitsem mi sizce?

İnşallah. Teşekkür ederim cevabınız için. İlk regliniz kaç gün sürdü? 4 ekimde ilk reglim başladı 11 gündür ara ara lekelenme şeklinde devam ediyor kadın doğuma kontrole gitsem mi sizce?
Ben normal oldum ama arkadaşımınki de seninkine benzer olmuştu canım benim. Bu önemli bir konu sen yine de bir doktoruna danış bana sorarsan.

Merhabalar, 13 Mayıs küretaj tarihim 13 Temmuz Son adet tarihim.
Bi doktor bana korun demişti ama başka bi doktor son adet tarihini bilmek açısından bir adet dönemi geçirsen iyi olur demişti. Rahim kendini hazır hissedince olur zaten demişti. Ben hiç korunmadım. Küretajdan sonra kanamam bitince kontrole gittim. Temizlenmiş geçmiş olsun dedi biz aynen devam ettik. Rahat ol. Stres yapma. Allah sağlıkla, hayırla nasip etsin inş.

Kızlar okumadığım tüm mesajları keyifle okudum. Beni tanıyanlar vardır aranızda ilk haftalarda aranızdaydım 9+1 de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
Kızlar benim gebeliğim tek yumurta ikizmiş ilk devlette kalbini duymamıştı dr özelde duymuştu o sırada birinin kalbi atıyormuş diğerinin kalbi durunca kalbi atan da iltihap kapmış öyle anlattı doktor.
Şimdi adet oldum ve 10 gündür durmuyor ya kanama. Eskiden kürtaj deneyimi olanlar varsa kürtaj sonrası ilk adetiniz kaç gün sürdü?

Buradaki bazı konuştuğumuz arkadaşlarımızı göremedim üzüldüm. Tanıdıklarım 3-5 kız kalmış ((
Cinsyetler de belli olmaya başlamış ne kadar güzel maşallah hepinize. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Canim bende hatırlıyorum seni, demek ikizmis ondan görmemişler, inşallah en hayırlı zamanda Rabbım çok bekletmeden 2. Yi nasip etsin, bunu deneyimi unuttursun inşallah🌸

Günaydın anneler, ben dün doktordaydım, rahimde kanama alanları oluşmuş biraz fazla dedi, dışarı çıkmadan yatın 10 gün dedi, raporluyum, vajinal yoldan progestan kullanıyorum sabah akşam, canım sıkıldı üzüldüm açıkçası, ilk gebelikte 8 ay yattım, bu umarım öyle olmaz toparlanırım 🙏🙏🥺
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda geçer üzme kendini dinlen bol bol en kısa zamanda geçecek ins

Kızlarr kontrolden çıktım şimdi 3 gün önde göründük usg de 13+1 iz bugün. 2 li test için kan verdik. Usg ölçümlerne göre de herşey çok normal yerinde bebiş çok hareketli maşallah. Ve cinsiyet göründüüüü 😍😂😂😂 OĞLUM OLUYOOOR 😍😍😍 o kadar kız hissettim çin takvimi kızdı, ekşi aşerdim ama hepsi boşmuş 😂😂 2 gece önce gördüğüm rüya gerçek oldu yani kızlar. Herkes sende erkek annesi havası var diyordu öyle oldu sağlıkla gelsin bebeğim inşallah razıyım oğluşuma 🥰🥰😍
Maşallah canım Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucagina :KK68:bu teoriler hep havada kalıyor o anlık eğlendik geçtik diyeceğiz sanirim :D

Back
X