• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bende bugün tekrar gittim doktora tansiyonum stresten bir tık yükseliyor hep coraspirin başladı doktor , başka hiçbir sorun yok bebek gayet sağlıklı Allah’a sukur dedi çok mutluyum
Çok geçmiş olsun kaç çıkıyor tansiyonunuz?
Bende dün gece yağmurda islanmistim kızlar bugün aohuk algınlığı olarak döndü ıhlamur falan iciyorum uzaniyorum bide kramplar başladı bugün eğilip kalkarken bile kramp giriyor :KK43:
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun canım dikkat et stres yapma streste yükseltiyor tansiyonu sağlıklı olmasına çok sevindim kaç haftaliksin cinsiyet bellimi :KK68:
%90 kız dediler canım bakalım değişmezse inşaAllah kızzz 🥰 12 haftalığım , evet stres o kadar etkiliyor ki hastanede doktor ölçtüğünde direk cıkıyor

Güzel bir isim benimki kız olsaydı Masal ya da Ezgi koyacaktım. Şimdi erkeğe isim bulmaya çalışıyorum kız olsa işim kolaydı ama erkek zor valla, kızlar yardım edin 😅
Bana da erkek basit geliyor yaaa kız ismi hiç düşünmedim😅 erkekte de eymen ismini çok seviyorum Berat. Baran bunlar çok güzel geliyor bana🤭

Selam kizlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğim büyümüş 10+4 um normalde 11+1 çıktı. Herşey yolunda dedi doktor çok şükür. Bide önden giden bebekler genelde erkek oluyor dedi. Tabiki iri uzun boylu bı kız da olabilir ama genellikle erkekler önden gidiyor dedi sizce doğru mu bebeği kız olup önden giden var mı.
Yorumjnuza gecerken denk geldim benim ilk hamileligimde bebis 2 hafta knden gidiyordu ve kız oldu ama ben hamileligimi ogrendigimdede icime kiz olacak diye bir his dogmustu ve oldu simdi yine hamileyim 8 haftalik ama bunda hicbir his yok

Kizlar merhaba, herkes tetanoz aşısı vurduracak mi , biraz araştırdım da aşıdan sonra tansiyon çıktı diyenler olmuş, buna ilişkin makale bile var arada bi bağ görülmemiş diyor ama calismalar cok yetersizde yazılmış, doğumda tetanoz olma ihtimaliniz imkansıza yakın diyenler var, siz ne düşünüyorsunuz ?

Kizlar merhaba, herkes tetanoz aşısı vurduracak mi , biraz araştırdım da aşıdan sonra tansiyon çıktı diyenler olmuş, buna ilişkin makale bile var arada bi bağ görülmemiş diyor ama calismalar cok yetersizde yazılmış, doğumda tetanoz olma ihtimaliniz imkansıza yakın diyenler var, siz ne düşünüyorsunuz ?
İlk gebeliğimde oldum sanırım 3 taneydi 2 hamilelik 1 doğum sonrasıydı yalnış hatırlamıyorsam. Bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi 2. Gebeliğimde ne yapacaklar bilemiyorum gidip sağlık ocağında görüşeceğim onlar karar verecekmiş.

İlk gebeliğimde oldum sanırım 3 taneydi 2 hamilelik 1 doğum sonrasıydı yalnış hatırlamıyorsam. Bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi 2. Gebeliğimde ne yapacaklar bilemiyorum gidip sağlık ocağında görüşeceğim onlar karar verecekmiş.
Canim son 10 yılda olduysan gerek yok diye dinledim bi doktordan

Merhaba kızlar bende 2023 Nisan annesi olacağım inşallah. 12 hafta muayenem vardı bebek 2 gün geride idi 1 hafta öne geçmiş. Doktor suyun az dedi hoşuma gitmedi dedi kan sulandırıcı verdi daha önce leke problemi için progestan kullanıyordum devam et dedi. Şu azlığı için çok endişelendim ertesi gün başka doktora gittim suyun iyi eğer şikayet ile değilde direk gelse idin suyun az demezdim dedi her şey yolunda derdim dedi. Kanama alanı avr galiba daha önce lekelenme yasadinmi dedi evet dedim vücuttan atılır diye düşünüyorum dedi. Ense kalınlığı ilk doktor 0.9 bu doktor da 1 dedi bütün kemiği izlendi olarak raporlandi ikili için kan verdim bekliyorum yaş 25. Bu durumları yaşayan varmı. kızım geliyor inşallah sağlıkla gelir ve hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.

Merhaba kızlar bende 2023 Nisan annesi olacağım inşallah. 12 hafta muayenem vardı bebek 2 gün geride idi 1 hafta öne geçmiş. Doktor suyun az dedi hoşuma gitmedi dedi kan sulandırıcı verdi daha önce leke problemi için progestan kullanıyordum devam et dedi. Şu azlığı için çok endişelendim ertesi gün başka doktora gittim suyun iyi eğer şikayet ile değilde direk gelse idin suyun az demezdim dedi her şey yolunda derdim dedi. Kanama alanı avr galiba daha önce lekelenme yasadinmi dedi evet dedim vücuttan atılır diye düşünüyorum dedi. Ense kalınlığı ilk doktor 0.9 bu doktor da 1 dedi bütün kemiği izlendi olarak raporlandi ikili için kan verdim bekliyorum yaş 25. Bu durumları yaşayan varmı. kızım geliyor inşallah sağlıkla gelir ve hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.
Amin inşallah canım, bence önemli bir azlik olsa dikkat değer birsey olsa 2 doktorda aynı görüşte olurdu, demek ki değil, hiç kafana takma stres olma , sağlıkla gelsin kızın inşallah 😊🌸

Kizlar gebelikte sac kesimi hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Benim asiri saclari dokuluyo biraz kestirsem daha rahat edicem gibi. Gebelikte sac kesilmez denmesinin disinda bi de sac uzarken biraz fazla vitamin harcaniyomus ya o yuzden karar veremiyorum

Kizlar gebelikte sac kesimi hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Benim asiri saclari dokuluyo biraz kestirsem daha rahat edicem gibi. Gebelikte sac kesilmez denmesinin disinda bi de sac uzarken biraz fazla vitamin harcaniyomus ya o yuzden karar veremiyorum
Ben kestirdim çok rahatım tamamen batıl inanç kuranı Kerim'de öyle bir bilgi yok. Herhangi adet hadis yok yani eskilerden hurafe

Açıkçası bana batıl geliyor. Kestirirsen daha iyi olur. Şimdi hormonlardan saçlarımız gürleşeçek uzayacak ama doğum sonrası 4. Ay gibi dökülme başlayacak yine . Ben olsam kestirirdim 😅

Ben olucam kesinlikle canim diğer hamileliklerimde de oldum hiç Bi yan etkisini görmedim genel olarak aşılara çok önem veriyorum nolur nolmaz hastane ortamı illaki steril ama hayat bu binde bir olan benim başıma gelir o riski göze alamam

Maşallah canım sağlıkla al kızını kucağına su azligina armut ve havuç çok iyi geliyor diye duymustum doktordan havuç suyuda içebilirsin canını sıkma diğer doktor hersey yolunda demiş sen yinede bunları tüket istersen Bi dahaki kontrolun çok daha iyi gecer ins :KK66:

Benim saçlarım da çok dökülüyor biraz kisalttim ama çok bi fark yok maalesef 😢

Back
X