• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Boşuna demiyorlar 16.haftaları bekleyin diye biz tabi heyecan yüzünden yerimizde duramıyoruz:KK45: Hem çevremde hem burda birçok defa 12.haftalarda yapılan tahminlerin tersine döndüğüne dair şahit oldum geç olsun güç olmasın illa ki öğreneceğiz sağlıkla gelsin minikler.
16. Haftada da birşey demiyorlar ki 🤣 1 haftada 3 kere gittim kıza benziyor ama kesin değil dediler😏
Kizlar yazanların çoğunu ekledim, listede yazılar şuan düzensiz duruyor yarın onu bilgisayardan hallederim inşallah 😊🌸
Hayırlı olsun Canm 🌸 benimde kesin olursa söylerim yazarsın 😁

kızlar dün yazmısfm perinatlg genital vertükl aşşğda dedi diye 😂 bugun özele gittim doktra söyledm oda güldü bende bu tabiri kullanym dedi artk 😂 arkadsıma söyledi cinsiyeti kısmetse cumartesi öğrencez eşinle birkjte arkdaslarmız süpriz yapcak aşırı heycanlıyım 😂

YUPPPİİİİİİ KIZLAR OLDU SONUNDA SESİMİZİ DUYURABİLDİM KAZEN YÖNETİCİYİ Papatya0593 Papatya0593 YAPTII 😍😍😍😍😍😍😍 ayy çok sevindim 😂 hadi bunun şerefine herkes sırayla benim bu mesajımın altına büyük harfle cinsiyetini yazsın papatya da burdan sırayla değiştirsin. benim bebişim ERKEK 🥰🥰
Çok sevindim güzel olmuş 🥰 benimki de KIZ🌸🌸

Kızlar benim baş ağrıları çok arttı ya özellikle akşama doğru. Baş ağrısı üstüne mide bulantısı da ekleniyo sonra çok zorluyor

kızlar selam herkese :)
detaylı ultrason devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor mu bilgisi olan var mı acaba :)
bi de kilo alan oldu mu ne durumdasınız
ben 3 kilo vermişim toplamda, henüz alışa geçmedim kar sayıyorum mutluyum :)

günaydın kıslarrr 😍😍 yani hepimiz erken haftalarda öğrendik aslından özellikle fetal dna yaptırmayanların cinsiyet tahminlerinde değişme olabilir belki diye düşünüyorum biri de benim ama umarım değişmez o kadar erkek kıyafeti aldım ki 😂😂😂 11 kasımda randevum var tekrar 17. haftada olacağım o zaman benim kesin olacak inşallah. zaman çabuk geçsin yaa 😍😍
Bende 15+3 te öğrendim kiz olacağını ama tam bisey alicam acaba diyip ayrintili ultrasonu bekliyorum değişmezler ins canım :D

indirim kuponum vardı. Prima premium care almıştım 2 numara. Dün bezler geldi. O kadar tatlı ki.
🥲 bebek bezi bile nasıl mutlu ediyor insanı. 😭🙏🏻💕 çok şükür dedim.
Ama sonra 1 aydır bebeğimi görmediğim aklıma geldi😶 hiç haberim yok neler oluyor acaba. 😕
Bi şeyler alıp durdum ama 21.haftada renkli ultrasona girsem rahatlayacağım. Hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah. Hep pozitifteyim. 😇
Prima premium care çok güzel gerçekten 2 bebegimde de onu kullanmıştım bunda da kullanacagim:KK49:Bende ayrintili ultrason randevusu aldım 1 ay var zaman geçmiyor sanki:işsiz:

detaylı ultrason devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor mu bilgisi olan var mı acaba :)
Selaaam,
Devlette perinatoloji var ama önce normal bir kadın doğumcunun o bölüme randevu alabilmeniz için sisteme giriş yapması gerek diye biliyorum. Sonrasında o birime randevu alabilir hale geliyosunuz.
Tabi randevu bulunurluğu nasıldır bilmiyorum :)

Ben de 500 gr almışım bu arada başından beri :)

Prima premium care çok güzel gerçekten 2 bebegimde de onu kullanmıştım bunda da kullanacagim:KK49:Bende ayrintili ultrason randevusu aldım 1 ay var zaman geçmiyor sanki:işsiz:
Şimdi bir de buna geri sayım yapılacak değil mii, 1 ay çok uzun yaaa :)
Perinatalogdan aldın değil mi, yani ben öyle bi girişimde bulunmadım henüz de :)

Evet devlet hastanesinde yapılıyor canım ama her hastanede yok İstanbul daysan Zeynep kamilde , çam sakura da bide çapa da var diye duymustum bide çok erken randevu almak gerekiyormuş bezmialem de de var ama orda belirli Bi ücret alıyorlar vakıf hastanesi olduğu icin bu arada ben 5 kilo almış durumdayım malesef bu durumdan çok rahatsızım ama iştahım çok açık kendimi durduramıyorum :D

Evet canım perinatalogdan aldım aynen geri sayım başladı ama vakit gecmiyor :KK49:

Ya benim ilkinde şuanda da gidiyor olduğum doktorum kendi baktı detaylı. O zaman tam detaylı haftasında tanışmışız kendisiyle, ben bakarım demişti normal muayenede detaylıca bakmıştı.
Şimdi bu gidişimde de demedi detaylı ultrason için perinatoloğa gitmelisin vs diye. Muhtemelen aynı şekilde bakar diye ama, ben muallakta kaldım.
Sizin kendi doktorlarınız mu tavsiyede bulunuyor öyle yapmalısın diye mesela

Ya benim ilkinde şuanda da gidiyor olduğum doktorum kendi baktı detaylı. O zaman tam detaylı haftasında tanışmışız kendisiyle, ben bakarım demişti normal muayenede detaylıca bakmıştı.
Şimdi bu gidişimde de demedi detaylı ultrason için perinatoloğa gitmelisin vs diye. Muhtemelen aynı şekilde bakar diye ama, ben muallakta kaldım.
Sizin kendi doktorlarınız mu tavsiyede bulunuyor öyle yapmalısın diye mesela
Benim diğer 2 doğumda farklı bi doktordu oda perinatologa yönlendirmisti şimdi farklı Bi doktor buda perinotologa yönlendirdi canim her ikiside ben bakarım dememişti 21.haftada çektir sonucunuda bana getir dedi aynı hastanede vardı zaten ben ordan randevu aldım orda perinarolog çekecek bakacak ama sonucu yine kendi doktorumada goturucem

Benim diğer 2 doğumda farklı bi doktordu oda perinatologa yönlendirmisti şimdi farklı Bi doktor buda perinotologa yönlendirdi canim her ikiside ben bakarım dememişti 21.haftada çektir sonucunuda bana getir dedi aynı hastanede vardı zaten ben ordan randevu aldım orda perinarolog çekecek bakacak ama sonucu yine kendi doktorumada goturucem
Anladım canım sağol.. Ben de muallakta kaldım bu defa doktor demese de gidip bi perinatalog görüşü almalımıyım diye ama .. Aynı hastanede yok zaten. İstanbulda mıydın acaba öyleyse aldığın yere bakarak başlayabilirim belki :)

Anladım canım sağol.. Ben de muallakta kaldım bu defa doktor demese de gidip bi perinatalog görüşü almalımıyım diye ama .. Aynı hastanede yok zaten. İstanbulda mıydın acaba öyleyse aldığın yere bakarak başlayabilirim belki :)
Evet canım İstanbul dayım sisli bölgesindeyim Türkiye hastanesine gidiyorum ;)

Kızlar hepinize merhaba. Ben 15 haftalık gebeyim ama hiç karnım yok bu normal değil mi . Hiç kilo almadım. Gebeliğimin başından beri 52 kiloyum bebeğim için sürekli telaşlaniyorum benim gibi olan var mı
Ben 2 kilo aldım ama göbeğim 6 aylık gibi. ilk hamileliğimde de erkenden hemen büyümüştü karnım.
ama mesela yakın arkadaşım 6 ay karnı dümdüzdü neredeyse dışarıdan bakınca 6 ayından sonra belli olmaya başlamıştı. hiç sorunsuz sağlıklı bebeği oldu. o biraz vücut yapısıyla alakalı bence

Back
X