- Konu Sahibi Papatya0593
- #14.401
MerhabaKizlar dediğiniz gibi kız erkek yazacağım inşallah, suan en baştan taramam zor, beni etiketleyerek cinsiyet yazın bakalım yavaştan ekleyeyim bugün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaKizlar dediğiniz gibi kız erkek yazacağım inşallah, suan en baştan taramam zor, beni etiketleyerek cinsiyet yazın bakalım yavaştan ekleyeyim bugün![]()
Bol sugeçmiş olsun canım, iyi yapmışsın ihmal etmeyip doktora giderek, burda bi arkadas daha vardı taş mı kum mu düşürmüştü, umarım kolay atlatırsın erken önlem iyiddir, en cok korktgm şeylerden biri enfeksiyon, ilaç dısında ayrıca bişeyler önerdi mi enfeksiyon için doktorun
Evet evet hatırladım sizicanımmm çok geçmiş olsun munurol ü bende içtim hatırlarsan geçenlerde 5 mm lik taş düşürdüm ben korkma inşallah kum daha kolay geçer bebeğe hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle aman korkma stres yapma ben o sancılara dayandım doktorumda hiç korkma o çok içerde korunaklı yerde ona hiçbişey olmaz dedi. sodanın içine limon sık iç ve ağrın olunca sıcak su torbası koya beline ılık halde birde çok su iç günde en az 2 litre.
Çok geçmiş olsun canım evet çok fena Bi salgın var malesef bide okula giden çocuklar olunca bazen kacamiyoruz gerekli durumlarda kullanıyoruz mecbur dr larin onayladigi ilaclarida yoksa sonu daha kötü Allah muhafazaMerhaba kızlaar,
Papatya0593 ah çok sevindim devralmana hayırlı olsuuun
benim randevum hafta sonuydu aslen ama dün çok hastalandım. Salgın varmış ishal kusma inanılmaz bir kemik ağrısı , baş agrisi feci haldeydim. Bir serum aldım gidip hastanede . Crp yüksek çıktı maalesef ve kadın doğum.doktorumun onayıyla antibiyotik başlamak zorunda.kaldim. kar zarar ilişkisi herhalde bu daha doğru olurmuş. Keşke gerekmeseydi ama enfeksiyon da tehlikeli tabii.
Öyle olunca doktor randevumu bugüne aldık eşimin de ısrarı ile . Ve bir kizim olacagini öğrendim. Yani yüzde 90 dedi ama doktorum garanticidir çok. Yanilacagimizi sanmam ama şu vazietye bir pipi gormeliydim öyle olsa dedi :))
Bir dahakine teyit edeceğiz ama.ben arada uğrayabilirimoğluma kız kardeş haberi vermek için sabırsızlanıyoruuum
![]()
Bu konunun ilk sayfasına geçmeniz gerekiyor. Oradaki ilk mesajda göreceksinizPapatya0593 ben listede varmıyım acaba listeye nereden bakılıyor ki
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım evet çok fena Bi salgın var malesef bide okula giden çocuklar olunca bazen kacamiyoruz gerekli durumlarda kullanıyoruz mecbur dr larin onayladigi ilaclarida yoksa sonu daha kötü Allah muhafazarandevunun iyi geçmesine de çok sevindim hayırla sağlıkla kucağına al kizceni insallah
![]()
Benim bir oğlum olacak nasipseKizlar yazanların çoğunu ekledim, listede yazılar şuan düzensiz duruyor yarın onu bilgisayardan hallederim inşallah![]()
Ellerine sağlık. Teşekkür ederizKizlar yazanların çoğunu ekledim, listede yazılar şuan düzensiz duruyor yarın onu bilgisayardan hallederim inşallah![]()
Oğlum olucak papatyacımKizlar dediğiniz gibi kız erkek yazacağım inşallah, suan en baştan taramam zor, beni etiketleyerek cinsiyet yazın bakalım yavaştan ekleyeyim bugün![]()
Süper bir haber ERKEKYUPPPİİİİİİ KIZLAR OLDU SONUNDA SESİMİZİ DUYURABİLDİM KAZEN YÖNETİCİYİPapatya0593 YAPTII
ayy çok sevindim
hadi bunun şerefine herkes sırayla benim bu mesajımın altına büyük harfle cinsiyetini yazsın papatya da burdan sırayla değiştirsin. benim bebişim ERKEK
![]()
Hayırlı olsun canım benimde ERKEKKizlar dediğiniz gibi kız erkek yazacağım inşallah, suan en baştan taramam zor, beni etiketleyerek cinsiyet yazın bakalım yavaştan ekleyeyim bugün![]()
Canım beni eklememissin kızım olacak inş bide benim sat ı 2 temmuz olarak guncellermisin geç döllenme olduğu için doktorum öyle guncellediKizlar yazanların çoğunu ekledim, listede yazılar şuan düzensiz duruyor yarın onu bilgisayardan hallederim inşallah![]()
Benden de bir erkek yazın lütfen tabloyaYUPPPİİİİİİ KIZLAR OLDU SONUNDA SESİMİZİ DUYURABİLDİM KAZEN YÖNETİCİYİPapatya0593 YAPTII
ayy çok sevindim
hadi bunun şerefine herkes sırayla benim bu mesajımın altına büyük harfle cinsiyetini yazsın papatya da burdan sırayla değiştirsin. benim bebişim ERKEK
![]()
Süper bir haber ERKEK
Sizleri listede göremedim kizlar, yoksunuz tüm bilgileri cinsiyetle birlikte atın, varsanız varız deyin tekrar bakayimBenden de bir erkek yazın lütfen tabloya
Hayırlı olsun yeni editörümüz![]()