• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlarrr cinsiyet konusunda 16 da net diyorlar gerçekten doğru bana perinatolog kız dedi bu hafta doktorum %100 erkek dedi yanılma payları erken haftalarda çok oluyor , hepsi sağlıkla gelsin inşaAllah

günaydın kıslarrr 😍😍 yani hepimiz erken haftalarda öğrendik aslından özellikle fetal dna yaptırmayanların cinsiyet tahminlerinde değişme olabilir belki diye düşünüyorum biri de benim ama umarım değişmez o kadar erkek kıyafeti aldım ki 😂😂😂 11 kasımda randevum var tekrar 17. haftada olacağım o zaman benim kesin olacak inşallah. zaman çabuk geçsin yaa 😍😍

indirim kuponum vardı. Prima premium care almıştım 2 numara. Dün bezler geldi. O kadar tatlı ki.
🥲 bebek bezi bile nasıl mutlu ediyor insanı. 😭🙏🏻💕 çok şükür dedim.
Ama sonra 1 aydır bebeğimi görmediğim aklıma geldi😶 hiç haberim yok neler oluyor acaba. 😕
Bi şeyler alıp durdum ama 21.haftada renkli ultrasona girsem rahatlayacağım. Hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah. Hep pozitifteyim. 😇

Günaydıııın :KK54:
Aa 9 Kız 8 Erkek varmış şu ana kadar , şaşırdııım. Ben sanki kızlar fark attı gibi düşünmüştüm halbuki :)
Ah bakalım umarım benimkinde bi değişme olmaz, kaptıramıyorum da kendimi %90 ihtimale, kontrol sürem içinde bi bahane mı bulsam napsaaam😄

günaydın kıslarrr 😍😍 yani hepimiz erken haftalarda öğrendik aslından özellikle fetal dna yaptırmayanların cinsiyet tahminlerinde değişme olabilir belki diye düşünüyorum biri de benim ama umarım değişmez o kadar erkek kıyafeti aldım ki 😂😂😂 11 kasımda randevum var tekrar 17. haftada olacağım o zaman benim kesin olacak inşallah. zaman çabuk geçsin yaa 😍😍
Valla benim radevum yaklasik 2 saat surdu doktor 1.5 saat bakti ultrasonda detayli muayenemdi %99 kiz dedi ama bakalimmmm.Fetal dna verdim 7 kasimda sonuclanacak gozukuyor o zaman emin olcam 😄

Çok sevindim sizin adınıza bende yaptıracağım. Yaştan dolayı nerede yaptırdınız fiyat bide ne kadar acaba

Bu arada pentiden aldığım hamile taytını merak edenler vardı. Ama daha yeni kargoya verildi. Çok geç kalıyorlar bu konuda haberiniz olsun. Gelince yorum yapacağım.

Günaydıııın :KK54:
Aa 9 Kız 8 Erkek varmış şu ana kadar , şaşırdııım. Ben sanki kızlar fark attı gibi düşünmüştüm halbuki :)
Ah bakalım umarım benimkinde bi değişme olmaz, kaptıramıyorum da kendimi %90 ihtimale, kontrol sürem içinde bi bahane mı bulsam napsaaam😄
17.haftasında giden arkadaşıma doktor sakın kıayfet alma. Ben kız gibi görüyorum ama en net 18.haftadan sonra belli olur demiş. Ben sadece bir tahmin yaptım net değil demiş. Ben de perşembe gidiyorum. Kesin bir şey demeyecekseniz konuşmayın diye söylesem mi acaba bilemedim😂 yüzde 80-90 bana yetmiyor😂

17.haftasında giden arkadaşıma doktor sakın kıayfet alma. Ben kız gibi görüyorum ama en net 18.haftadan sonra belli olur demiş. Ben sadece bir tahmin yaptım net değil demiş. Ben de perşembe gidiyorum. Kesin bir şey demeyecekseniz konuşmayın diye söylesem mi acaba bilemedim😂 yüzde 80-90 bana yetmiyor😂
Canım 17 dede artık belli olur ya benim 12 de p*p* vardı ultrasonda bence rahat olun, istisnalar var ama benim çevremde 12 de erkek denilip değişen olmadı:)

Yaa bana da yetmemiş işte sanırım %90, ama duymak da iyi geldi ne bileyim hiç bişey demeseydi bu sefer ona takılırdım kesin 😂
Bacak arasını da gördük gayet yani olsa anlamalıydık bence, özellikle doktor 😄
Ben bi süre daha kıvranırım ama olsun bu heyecanda güzel diye avutuyorum kendimi 😄
Eşim video çekmiş bi de izleyip izleyip gülüyorum, önce bi kızın olacak diyor bana doktor, eşim aaa diyo, ben sıralıyorum yaaa öyle miii gerçekten mi kesin mii diye ahahs adam da napsın çareyi bunda buldu belki 😄

Canım 17 dede artık belli olur ya benim 12 de p*p* vardı ultrasonda bence rahat olun, istisnalar var ama benim çevremde 12 de erkek denilip değişen olmadı:)
Değil miii artık olsun yani , olmalııı :) Kız diye arada kalmıştır yia diyorumm durup durup kendime 😄
Kızlar son güncellemeler tamam :)
Ay eline sağlık, güzel oldu bu iş :)

İnşallah canım. Bence de belli olmalı artık.

Yaa bana da yetmemiş işte sanırım %90, ama duymak da iyi geldi ne bileyim hiç bişey demeseydi bu sefer ona takılırdım kesin 😂
Bacak arasını da gördük gayet yani olsa anlamalıydık bence, özellikle doktor 😄
Ben bi süre daha kıvranırım ama olsun bu heyecanda güzel diye avutuyorum kendimi 😄
Eşim video çekmiş bi de izleyip izleyip gülüyorum, önce bi kızın olacak diyor bana doktor, eşim aaa diyo, ben sıralıyorum yaaa öyle miii gerçekten mi kesin mii diye ahahs adam da napsın çareyi bunda buldu belki 😄

O da doğru. Bir yandan da artık bir şey duymak istiyor insan. 😅 beklemesi zorlaştı

Back
X