• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hepinize merhaba. Ben 15 haftalık gebeyim ama hiç karnım yok bu normal değil mi . Hiç kilo almadım. Gebeliğimin başından beri 52 kiloyum bebeğim için sürekli telaşlaniyorum benim gibi olan var mı
Ben 2 kg aldım ve göbeğim 3. Ayı doldurduktan sonra bir gecede çıktı sanki. Artık pantolonlarımı giyinemiyorum, bugün geniş bir kotum var mom tarzı, giyinip çıktım ama sıkıyor ve rahatsız oluyorum.

Bazılarının karın yapısından dolayı geç çıkıyor, endişelenecek bir durum yok bence. Bu aşamada kilo almamış olmanız daha iyi bence 👍

Evet devlet hastanesinde yapılıyor canım ama her hastanede yok İstanbul daysan Zeynep kamilde , çam sakura da bide çapa da var diye duymustum bide çok erken randevu almak gerekiyormuş bezmialem de de var ama orda belirli Bi ücret alıyorlar vakıf hastanesi olduğu icin bu arada ben 5 kilo almış durumdayım malesef bu durumdan çok rahatsızım ama iştahım çok açık kendimi durduramıyorum :KK70:

Canım ben de 3 kilo almış görünüyorum. Ama dışardan hiç belli değil. Yine zayıf görünüyorum. Normalde 3 kilo alsam hemen orantılı bi şekilde dağılır ve fark edilirdi. Ben bu kiloyu nereye aldım merak ediyorum:KK64:göbeğim çıktı işte. Anlamadım 😕

Kızlar hepinize merhaba. Ben 15 haftalık gebeyim ama hiç karnım yok bu normal değil mi . Hiç kilo almadım. Gebeliğimin başından beri 52 kiloyum bebeğim için sürekli telaşlaniyorum benim gibi olan var mı
Normal canım benimde ilk gebeligimde 21.haftadan sonra çıkmaya başlamıştı ama oğlum sağlıkla doğdu bisey olmaz stres yapma ikincide ve bunda da 13.haftada portledi :D

Canım ben de 3 kilo almış görünüyorum. Ama dışardan hiç belli değil. Yine zayıf görünüyorum. Normalde 3 kilo alsam hemen orantılı bi şekilde dağılır ve fark edilirdi. Ben bu kiloyu nereye aldım merak ediyorum:KK64:göbeğim çıktı işte. Anlamadım 😕
Banada gören aa hiç kilo almamışsın diyor canım sadece bir gobek gibi 5 kilo aldım diyince şaşırıyorlar neyse doğumdan sonra çabuk veririz ins :KK68:

Kızlar benim baş ağrıları çok arttı ya özellikle akşama doğru. Baş ağrısı üstüne mide bulantısı da ekleniyo sonra çok zorluyor
Benim de baş ağrısı çok zorluyor. haftanın 4 günü sürüyor yaklaşık 😔 tansiyon olabilir dedi. Tansiyon yüksek değilse az su içmekten ve açlıktan dedi. Benim açlık ve susuzluk 😔

Watch this story by Ebru Özyurt on Instagram before it disappears. kızlar böyle bişey varmış. Bu gerçek mi? Olabilir mi böyle birşey?
Evet bunu bende araştırdım ve doğumdan sonra yapacağım. Özel hastanede doğum için devletin verdiği belli bir fiyatlandırma var. Ama biz kat kat fazlasını veriyoruz. Doğumdan sonra hastaneden alacağınız doğum raporu ile birlikte sgk ya şikayette bulunuyorsunuz. Talep inceleniyor ve haklı bulunursa hastane o aradaki farkı geri ödemek zorunda kalıyor

Şu an sorguladım ve dediği gibi bayanın 468 tl tutmuş ben 4 bin ya da 4 bin küsür ödedim tam hatırlamıyorum dolayısıyla bu ücreti geri almak için bi başvuru denemesi yapacağım. Sizlerde bakın kızlar.

Watch this story by Ebru Özyurt on Instagram before it disappears. kızlar böyle bişey varmış. Bu gerçek mi? Olabilir mi böyle birşey?
Yaa hiç duymamıştım. Ama oradaki ücretler mevcut tedavi ya da ameliyat neyse onun SGK nın odediği kısmına ait fiyatlar değil mi . Yani öyledir gibi geldi ama değilse şahane olrudu tabi.
Yalnız elden mi ödedik havale mi yaptık hiç anımsamıyorum ki ben mesela :) Yoksa dnerdim ama elimde ödememe ait bir dekont olmalı heralde. Baktım şimdi 4bin küsür ödemiştik biz de 486 tl yazıyor e devlette

Bende 15+3 te öğrendim kiz olacağını ama tam bisey alicam acaba diyip ayrintili ultrasonu bekliyorum değişmezler ins canım :KK70:
bana da kız dedi :)
ayrıntılı için de Erbil çakar özel muayenesinden fiyat aldım peşin 600 tl
kredi kartı 750 tl dedi
normal mi acaba sen ne kadara yaptırıcaksın canım
bu arada aynı doktor Zeynep kamilde hasta bakıyo, normal gidip detaylı için de şansımı deniycem bakalım

Hatta bakıyorum şimdi mesela geçen ikili test için gittiğimde 400 tl verdiğim muayene ücretim 56 tl , 350 tl verdiğim iki test ücreti 36,85 görünüyor :)

ben bunu ilk dogumumda denedim, Ümraniye afiyette önce hastaneyi aradım sgk dan mesaj geldi bu kadarlık bi masraf cıkmış siz bu kadar fatura ettiniz farkı verin yoksa uğraşmak zorunda kalıcam diye,
onlar da her hastanenin sgk nın belirlediği miktar dışında genel hastane giderleri oluyor bu rakamları üzerine koymak zorundayız, isterseniz sgk ya bildirebilirsiniz dediler
sgkya da mail attım ya da aradım mı hatırlamıyorum ama dönüş olmadı, gidip başvurmanız lazım dediler yeri de bana çok uzaktı yeni ameliyatlı bir lohusa olarak uğraşmadım,
uğraşsam olabilirdi belki.

Selam kizlar belki suan cok erken ama az once oyle bisey hissettimki acaba diye dusundum hic bagirsak veya gaz hareketi gibi bisey degildi nasil anlatsam sol tarafimda bisey bi anlik dokundu gibi hafifce uzaniyordum tamda sizce bebegi hissetmis olabilirmiyim esim cok erken sen oyle saniyosun falan dedi ama cok garipti bian heyecanlandim

ben bunu ilk dogumumda denedim, Ümraniye afiyette önce hastaneyi aradım sgk dan mesaj geldi bu kadarlık bi masraf cıkmış siz bu kadar fatura ettiniz farkı verin yoksa uğraşmak zorunda kalıcam diye,
onlar da her hastanenin sgk nın belirlediği miktar dışında genel hastane giderleri oluyor bu rakamları üzerine koymak zorundayız, isterseniz sgk ya bildirebilirsiniz dediler
sgkya da mail attım ya da aradım mı hatırlamıyorum ama dönüş olmadı, gidip başvurmanız lazım dediler yeri de bana çok uzaktı yeni ameliyatlı bir lohusa olarak uğraşmadım,
uğraşsam olabilirdi belki.
Bazıları diyor lar ki tüketici hakem heyetine bazılarıda il sağlık müdürlüğüne bir de story ye cevap veren hastane yöneticisi olmuş o da şöyle demiş

Eklentiler

• 4F206224-13DF-4C30-8402-A4A4E31F34C6.webp
    4F206224-13DF-4C30-8402-A4A4E31F34C6.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 63
Back
X