• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ikili test verdiğinizde kaç günde sonuç çıktı. Ben geçen hafta pazartesi yaptırdım hala sonucum gelmedi bukadar uzun sürmesi normalmi
Canıme nabızına baktın mı? Benimde 1 hafta sonra çıkmıştı sonucum özel hastanede yaptırdım

Çok sordum k bakma ama 🤭tüketici hakem heyetine mi başvuru yapılacak yoksa il sağlığa mı acaba? Bir de sizin ikinci doğumunuz mu olacak?
Benim bildiğim kendi ilinizdeki sgk ya gidiyorsunuz ( benim takip ettiğim biri var o istanbulda zeytinburnu sgk ya basvurdu mesela oyle aldı) benim 2. Doğumun ilki 2017 deydi. Onun süresi dolduğu için talep edemiyorum bu sefer bende başvuracağım

E nabıza özel klinikte yaptırdığımız tahliller düşüyormu? Benim kan tahlillerim de düşmedi enabıza. Suan ikili testimde gözükmüyor
E nabıza bütün tahliller düşüyor ama özel klinikte yaptırmadım. Özel hastane ve sağlık ocağında yaptırdım genelde ve bütün tahlillerim düştü e nabıza

E nabıza özel klinikte yaptırdığımız tahliller düşüyormu? Benim kan tahlillerim de düşmedi enabıza. Suan ikili testimde gözükmüyor
Benim özel hastanede yaptırdığım kan ve idrar tahlilleri düşmüştü ama ikili düşmedi, dış klinikte yaptırmış hastane sanırım.

Ben 2 kilo aldım ama göbeğim 6 aylık gibi. ilk hamileliğimde de erkenden hemen büyümüştü karnım.
ama mesela yakın arkadaşım 6 ay karnı dümdüzdü neredeyse dışarıdan bakınca 6 ayından sonra belli olmaya başlamıştı. hiç sorunsuz sağlıklı bebeği oldu. o biraz vücut yapısıyla alakalı bence
Bunu duyduğuma çok sevindim sürekli karnım hiç yok diye bebeğim sağlıklı mı diye düşünüyorum

Ben 2 kg aldım ve göbeğim 3. Ayı doldurduktan sonra bir gecede çıktı sanki. Artık pantolonlarımı giyinemiyorum, bugün geniş bir kotum var mom tarzı, giyinip çıktım ama sıkıyor ve rahatsız oluyorum.

Bazılarının karın yapısından dolayı geç çıkıyor, endişelenecek bir durum yok bence. Bu aşamada kilo almamış olmanız daha iyi bence 👍
Çok teşekkür ederim 🥰♥️

Ben de 13+2 yim alt göbekte bişi yok sadece üst karında gaz şişliği var. Bi önceki hamileliğimde 15 haftalıkken 5 kilo vermiş haldeydim. heralde 17-18 gibi göbeğim belirginleşmişti. Hatta 16. Haftamda abiye giyip dümdüz göbekle düğüne gitmiştm😂 ki normalde gayet de göbekli birisiym. Hiç üzülmeyin vücut yapınızdandır onlar ilk üç ay bişey yemeseniz bile gayet güzel alıyor sizin vücudunuzdan ihtiyaçlarını.
İnsanlar çok kötü bazen gerçekten. Bana ay zayıfsin çocuk ne alacak senden diyolar. Senin de çocuğun zayıf olur diyorlar sinirimi bozuyorlsr

Kızlar 14. haftada bulantılarım hala geçmedi, hatta azalmadı bile diyebilirim. Aynı durumu yaşayanlar var mı ne zaman geçecek bu meret :(

Kızlar 14. haftada bulantılarım hala geçmedi, hatta azalmadı bile diyebilirim. Aynı durumu yaşayanlar var mı ne zaman geçecek bu meret :KK43:
bennn :işsiz: tam geçti sanıyorum hop ertesi gün tekrar. aşırı kusma şeklnde değil ama canım hiç bişey istemyor yağlı sulu falan, kuru şeyler yiyorum biraz biraz, hala -3 kg daymm

Hastanede mi yaptırdınız acaba? Ben doktorun özel kliniğinde yaptırdım ondan mı bu kadar uzun sürdü acaba😒
ben de özel klinikte yaptım. daha biz ordayken kurye gelip numuneyi almıştı lab.a götürmek için.

Ben de özel klinikte yaptırdım düşmedi e nabıza, düşse iyiydi belki doktora gidince sonucları dosyama koyar da görürüm telefonda söyledi bi sıkıntı yok diye.

Back
X