• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar okumadığım tüm mesajları keyifle okudum. Beni tanıyanlar vardır aranızda ilk haftalarda aranızdaydım 9+1 de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum.
Kızlar benim gebeliğim tek yumurta ikizmiş ilk devlette kalbini duymamıştı dr özelde duymuştu o sırada birinin kalbi atıyormuş diğerinin kalbi durunca kalbi atan da iltihap kapmış öyle anlattı doktor.
Şimdi adet oldum ve 10 gündür durmuyor ya kanama. Eskiden kürtaj deneyimi olanlar varsa kürtaj sonrası ilk adetiniz kaç gün sürdü?

Buradaki bazı konuştuğumuz arkadaşlarımızı göremedim üzüldüm. Tanıdıklarım 3-5 kız kalmış ((
Cinsyetler de belli olmaya başlamış ne kadar güzel maşallah hepinize. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
canım benmde 14 haftalıkken bir hafta önce kürtaj oldum özeldeki doktorum normal rutin kontrolde ense kalınlığını 4.5 mm gördü fetal dna yada amiyosentez önerdi bizimde maaşımızı almamıza 2 hafta vardı fetal dna yaptıralım dedik sonra başka özel muaynanesi olan bi doktora gittik heryeri ödemdi ense kalınlıgını ölçmedi bile direkj çam sakuraya perinatolojıye gönderdi amiyo sentez için gecen hafta pazartesi randevum vardı gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim ve hemen yatış yaptılar gece hastanede kaldım bişi yeme içme dediler alttan ve dil altına ilaç verildi ikinci ilaçta düşük yaptım ve sonrasında hıc bayıltmadan ve uyuşturmadan kürtaja aldılar bebeğimin sonucu patolojıye gitti ama genetiğede gönderebiliyormusum o an biz söyleyebılıyormusuz benım bılgım yoktu demedim bişi suan pişmanım ve hastaneye kontrole gittimde cok ugrastım genetiğede gitsin die ama ona o an karar veriyormuşuz bu konuda bılgisi olan varmı kandanda versek aynı seymı bebeğimi unutamıyorum allahım kmseyı hastaneden eli boş cıkarmasın suan ben yenıden hamile kalmak istiyorum canım ben saha lohusayım benm gögüslerime sütte birikmişti o sütü temizllerken bebeğimiz rızkı die ağladım allahım kımseye bu acıyı yaşatmasın doktor devletteki 6 ay dedi ama patalojı sonucum cıksın özeldeki doktoruma gidecegım bakalım o ne diyecek umarım sende yenıden aynı duyguları tadarsın canım beraber tadarız seni cok iyi anlıyorumn :(((

Selamlar hoşgeldiniz 😊 ben hatırlıyorum sizi, mesajlarınızı takip etmiştim. Devlette duyulmayan kalp atışı sonra medipol hastanesindeki doktorun duyması vs süreciniz sıkıntılı geçmişti. İnşallah güzel haberler gelecek sizden bu sefer 🙏🏻🙏🏻

Burada çoğumuz kürtaj olmuşuzdur sanırım 😕 benim kürtaj sonrası adetim normal adet gibi olmuştu ama asıl olan kürtajdan sonra herhangi bir kalıntı olmaması. O yüzden 1 adet görün diyorlar, sonra da bir kontrolle rahim iyice temizlenmiş mi ona bakıyorlar. Siz de mutlaka adet sonrası veya bu kadar uzun sürüyorsa haftaiçinde doktora görürünün.
O dönem o kadar çok şey okumuştum ki, kürtajdan sonra 3 ay beklemek mantıklı gelmemişti bana. Bir çok kişi ilk adetten sonra hamile kalmış. Rahim zaten yeni hamilelikten çıktığı için kendini hazır hissediyormuş. Bunlar bilimsel değil, bir makaleden falan okumadım. Forumlardan ordan burdan insanlara doktorlarının söyledikleri veya halk arasında konuşulanlar. İnşallah sizin de hemen hamile kaldığınızı öğreniriz 😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻 🍀

Bir Whatsapp grubu kurulmasına yönelik mesajlar atıldı. Meğer forumun kurallarına uygun değilmiş bu durum. O mesaj atanlar banlandı vs. O yüzden azaldık. Ama destek tam gaz devam 😇 inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız. Gönülden diliyorum 😇
evet o grupta bende vardım ama malesef bende kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu o kızlara cok haksızlzık oldu bılmeden hepsi banlandı hepside cok iyi insanlar bılınçlı kötü niyetli yaptıkları birsey yoktu.... bende yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum ama en azındann 3 ay kendıme odaklanacagım sonra çalışmalara baslayacagım doktorumunda görüşünü alarak tabıkı

İnsanlar çok kötü bazen gerçekten. Bana ay zayıfsin çocuk ne alacak senden diyolar. Senin de çocuğun zayıf olur diyorlar sinirimi bozuyorlsr
Bazı insanlar patavatsızlığı marifet sanıyor malesef 🤷🏼‍♀️ Böyle cümleleri şakayla savusturmak lazım benim kızım zayıfca bi bebekti hala öyle, küçük bu çok zayıf bu diyenlere “ne güzel kucağımda taşımaktan asla yorulmuyorum” ya da kızdıysam “size kaç lazımdı 😂” diyodum. Saçma sapan yorumlar dogumla birlikte ayyuka cıkıyor o yüzden bazen en yakınımızdakilere bile kulak tıkamamız gerek malesef.

İnsanlar çok kötü bazen gerçekten. Bana ay zayıfsin çocuk ne alacak senden diyolar. Senin de çocuğun zayıf olur diyorlar sinirimi bozuyorlsr
Bunun zayıflıkla hiç Bi alakası yokki ne zayıflar gördüm 4.5 kilo çocuk doğuran hiç kafanı takma sen bebeğin alacağını her durumda alıyor zaten ;)

canım benmde 14 haftalıkken bir hafta önce kürtaj oldum özeldeki doktorum normal rutin kontrolde ense kalınlığını 4.5 mm gördü fetal dna yada amiyosentez önerdi bizimde maaşımızı almamıza 2 hafta vardı fetal dna yaptıralım dedik sonra başka özel muaynanesi olan bi doktora gittik heryeri ödemdi ense kalınlıgını ölçmedi bile direkj çam sakuraya perinatolojıye gönderdi amiyo sentez için gecen hafta pazartesi randevum vardı gittiğimde kalbinin durdugunu öğrendim ve hemen yatış yaptılar gece hastanede kaldım bişi yeme içme dediler alttan ve dil altına ilaç verildi ikinci ilaçta düşük yaptım ve sonrasında hıc bayıltmadan ve uyuşturmadan kürtaja aldılar bebeğimin sonucu patolojıye gitti ama genetiğede gönderebiliyormusum o an biz söyleyebılıyormusuz benım bılgım yoktu demedim bişi suan pişmanım ve hastaneye kontrole gittimde cok ugrastım genetiğede gitsin die ama ona o an karar veriyormuşuz bu konuda bılgisi olan varmı kandanda versek aynı seymı bebeğimi unutamıyorum allahım kmseyı hastaneden eli boş cıkarmasın suan ben yenıden hamile kalmak istiyorum canım ben saha lohusayım benm gögüslerime sütte birikmişti o sütü temizllerken bebeğimiz rızkı die ağladım allahım kımseye bu acıyı yaşatmasın doktor devletteki 6 ay dedi ama patalojı sonucum cıksın özeldeki doktoruma gidecegım bakalım o ne diyecek umarım sende yenıden aynı duyguları tadarsın canım beraber tadarız seni cok iyi anlıyorumn :KK43:((
Fetal dna testi için kan verdikten sonra mı gittiniz diğer doktora? Eğer yaptırdıysanız %98-99 oranında aynı sonuç çıkar. Bu testler fetal dna- amniyosentez ya da düşük sonrası yapılabiliyor hepsi güvenilir testlerdir. Allah sabır versin, bir daha yaşatmasın insallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.

Fetal dna testi için kan verdikten sonra mı gittiniz diğer doktora? Eğer yaptırdıysanız %98-99 oranında aynı sonuç çıkar. Bu testler fetal dna- amniyosentez ya da düşük sonrası yapılabiliyor hepsi güvenilir testlerdir. Allah sabır versin, bir daha yaşatmasın insallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur.
fetal dna son gittiğim doktor istemedi direk amiyosentez için çam sakuraya gönderdi ama perinatoloji kontrolümde kalbı durmustuu yavrumun ıkı gün öncede karın agrım vardı kanuniye gitmiştim acile ilk defa alttan muayne olmuştum acaba o yuzdenmı oldu die kendıme kızdım o zaman kabı atıyordu 2 gün sonra kontrolumde kalbı durmustu yavrumun

fetal dna son gittiğim doktor istemedi direk amiyosentez için çam sakuraya gönderdi ama perinatoloji kontrolümde kalbı durmustuu yavrumun ıkı gün öncede karın agrım vardı kanuniye gitmiştim acile ilk defa alttan muayne olmuştum acaba o yuzdenmı oldu die kendıme kızdım o zaman kabı atıyordu 2 gün sonra kontrolumde kalbı durmustu yavrumun
Benimde ilk gebeligim dusukle sonuçlandı canım 15 gün progestan içtim wc dışında asla kalkmadım naptiysam düştü Dr da sağlıksız gebeliği vücut içinde tutmuyor atıyor demişti kusursuz şekilde yaratılmışız sonrasında 2 sağlıklı oğlum oldu şimdi 3. Ye hamileyim bunda da kaç kez vajinal ultrasonla muayene oldum kendini suçlama stres yapma Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar kucağına almayı nasip etsin insallah nasibi olan geliyor sen kalbini ferah tut bundan sonrası çok güzel olacak insallah :KK68: :KK200:

Bu sabah sağlık ocağı randevum vardı kizlar kan idrar testi verdim bebisimin de kalbini dinledim geldim 2 aralığa da tetanoz randevusu verdi ebemiz ;)

son görüntümüz geldi kızlar ❤️😂 cinsşyet belli ama ben bilmiyorm cumartesi öğrencem varmı fikriniz

Eklentiler

• AFA4BDBE-6234-4333-BDC8-E92F13E17955.webp
    AFA4BDBE-6234-4333-BDC8-E92F13E17955.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 63
Benimde ilk gebeligim dusukle sonuçlandı canım 15 gün progestan içtim wc dışında asla kalkmadım naptiysam düştü Dr da sağlıksız gebeliği vücut içinde tutmuyor atıyor demişti kusursuz şekilde yaratılmışız sonrasında 2 sağlıklı oğlum oldu şimdi 3. Ye hamileyim bunda da kaç kez vajinal ultrasonla muayene oldum kendini suçlama stres yapma Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar kucağına almayı nasip etsin insallah nasibi olan geliyor sen kalbini ferah tut bundan sonrası çok güzel olacak insallah :KK68: :KK200:
amin canım inş senınde sonucların temız gelir inş . benım en büyük korkum genetik bir hastalık bir engelli durumu olması en cok korkum bu

Kizlaar kontrolden ciktim simdi ikili testim dusuk risk cikti cok sukur ve cinsiyetimiz belli oldu cok istedim kiz olmasini ama olmadi bi oglusum olacak cin takvimi bendede tuttu digerleri tutmadi malesef
Sağ saglim kucaginiza alın inslh bir ben kaldim ogrenemeyen sanırım 🤭 bende çok istiyorum kızım olmasını hayırlısı inslhh

Kizlaar kontrolden ciktim simdi ikili testim dusuk risk cikti cok sukur ve cinsiyetimiz belli oldu cok istedim kiz olmasini ama olmadi bi oglusum olacak cin takvimi bendede tuttu digerleri tutmadi malesef
Maşallah canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına sağlıkla al oglusunu kucağına ilk cocukmuydu :KK68: :KK200:

Merhaba kızlar fetal dna sonucu ile doktorumun söylediği cinsiyet kesinleşmiş oldu, erkek demişti 🥰💙 ufaktan alışveriş yapsam mı sizce yoksa erken mi??
Oyy maşallah çok güzel haber canım sağlıkla kucağına al ins indirimleri yakaladikca ufak ufak başlayabilirsin canım malum herseye sürekli zam geliyor bende ufaktan başlamayı düşünüyorum:anneadayı::KK49:

amin canım inş senınde sonucların temız gelir inş . benım en büyük korkum genetik bir hastalık bir engelli durumu olması en cok korkum bu
Evet bak devam etseydi belki böyle Bi durumla karşı karşıya kalacaktin bununla mücadele etmeside çok zor inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim cumlemize

Back
X