2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Önemse canım bakarsın sonradan gözümüze batar, benim bir arkadaşım her yerine sürmüş çatlak olmamış bir tek totosunu unutmuş orası acayip çatlamış 🤭🤭🤭
bence iyi gelir en azından dış bariyere destek vermiş oluruz 🥰
Yok kuzum batmaz oğlumda da olmuştu ben gördükçe mutlu oluyorum onları ona sahip olmak için neler çektim çatlaklar bana bir hediye evlatlarımdan o gözle bakıyorum ama şu gerginliğe iyi gelecekse sürecegim cok huzursuz ediyor

Benim bel ve kuyruk sokumu civarı ağrım oluyor bazen. Ama sırtım ağrımadı hiç. Bazen boynum tutuluyor küreğe doğru ağrı yapıyor ama o bende normalde olan bir şey. Daha şimdiden ağrımayan yerimiz kalmadı. Bebek kocaman olunca napıcam diye düşünüyorum kara kara :KK43:
Aynen bende öyle düşünüyorum şimdiden böyleyse 🤣🤣

Bir de bugün yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak isterim. Muayene sonrası doğum ücreti ve ön ödeme için konuşmak üzere hastanede görevli olan kişinin odasına girdik. Ne kadardır ne değildir diye sorduk. Bize 3 hafta önce gittiğimizde 8 bin demişlerdi. Görevli bayan bize zam geldiğini fakat bundan en az şekilde etkilenmemiz için kasım ayına kdar ödeme yapanlara indirim yapılcağı bunlarıda gebelik haftasına göre bir kur gibi belirlediklerini söyledi. Buna göre ön ödemeki fiyatlar şöyleydi Kasım ayında ödeme olursa 30 hafta ve sonrsı için 12 bin 20-29 hafta arası 14 bin ve en son yeni gebelikler için ise 16 bin fiyat verdiler şok olduk çünkü bu kadar bir zam beklemiyorduk . Ocak zammı haricinde eğer şimdi ödeme yapmazsam 16 bin ödeyeecekmişim. Anlamaya çalıştık, tartıştık bir üst mercii deki kişi ile görüşmek istedi o beyde müsait değilim dilekçe yazsınlar dedi. Hastaneden soğuduk şaşkınlık içindeyiz. Benim ilk doğumum bu hastanede olmuştu. İzmirdeyim. İzmirdeki arkadaşlar bana aşağı yukarı bildiği fiyatları söylerlerse bende ona göre bir araştırma yapacağım.❤️🌸
Valla sancıyı çeken doğumu yapan kadın, parayı alan hastaneler ,fiyatları gerçekten şaşkınlıkla takip ediyorum bende 😒

Yok kuzum batmaz oğlumda da olmuştu ben gördükçe mutlu oluyorum onları ona sahip olmak için neler çektim çatlaklar bana bir hediye evlatlarımdan o gözle bakıyorum ama şu gerginliğe iyi gelecekse sürecegim cok huzursuz ediyor
Ne güzel düşünüyorsun 😍 Ama evet dene belki rahatlarsın 🥰

O kadar erken yorulmanız kansızlıktan olabilir mi? Baktırdınız mı? Benim de değerlerim düşük, halsizlik yapar bu şekilde dediler.
Kan değerlerim çok iyi . 8 haftadan beri ilaç alıyorum. Ama az su içiyordum çözdüm olayı. Şimdi şişemi dolduruyorum bitiriyorum kafam yerinde . Ama bel ağrısı geçmiyor

Kan değerlerim çok iyi . 8 haftadan beri ilaç alıyorum. Ama az su içiyordum çözdüm olayı. Şimdi şişemi dolduruyorum bitiriyorum kafam yerinde . Ama bel ağrısı geçmiyor
Çeşitli ağırlar normal artık sanırım. Burda ağrısı olmayan kalmadı. Önemli bir şey olmasın da ağrıya katlanılır 🙏

Valla canım moralim çok bozuk ☹️ magnezyum içeyim içmesine ama nabzım çok düşük seyrediyor bebeğe oksijen gitmeyecek diye korkuyorum 🥺

Her şeye bakamıyorlar canım eko zaten ultrason. Kalbim pırpır da değil ki nabzım çok düşü
Oraya da mı sürülüyor 🙈 ben bi göbeğime bide az göğüslerimin üst kısmına sürüyorum 😅
Üstüne değil canım altına sür 😃

Üstüne değil canım altına sür 😃
Hadi ya altta mı 🧐🤣 benim üstlerde zaten çatlak var önceden kilo alıp vermekten o yüzden üste sürüyorm hiç altta sürmüyorum 🙈🙈 bide benim göğüsler çok büyüdü ya 95 ilk oldu :KK31::oops: karnımın üstüne sürünce göğüslerimin alt kısmına da değiyor çok vıcık vıcık oluyor bi tuhaf oluyorum 🤣🤣

Evet karnımız gittikçe büyüyor 🤭 çatlaklara önlem için herhangi bir yağ kullanıyor musunuz kızlar?
Bu gerginlik beraberinde çatlak getiriyormuş gerçi bizim için daha çok erken diye düşünüyorum ama yine de tedbir almak lazım
Kızlar şu bir gerçek genetiğinizde varsa ne kullanırsan kullan çatlak oluyor😇 ben ilk hamileligimde kullanmadığım kalmadı ne yağlar ne kremler ama yine de oldu, ikinci hamileligimde de kullandim yine oldu, bunda da daha başlamadım ama kurumaya başladı illaki yumuşak tutmak lazım artık zamanı geldi😉

Kızlar şu bir gerçek genetiğinizde varsa ne kullanırsan kullan çatlak oluyor😇 ben ilk hamileligimde kullanmadığım kalmadı ne yağlar ne kremler ama yine de oldu, ikinci hamileligimde de kullandim yine oldu, bunda da daha başlamadım ama kurumaya başladı illaki yumuşak tutmak lazım artık zamanı geldi😉
Herkes böyle söylüyor ama tedbir bizden ☺️ annemde çatlak görmedim ama ablamda vardı mesela

Benim de var ama bio Oil sipariş ettim . Maksadım bakımı sürdürmek ve motivasyon sağlamak. Zira biri ilkokullu diğeri ger şeyi ben yapıcam tutturmalarıyla 2 çocukla keçileri kaçırmamak için moral motivasyon sağlamak. 🤦‍♀️

Eskisi kadar sık giremiyorum çok stresli ve yoğun bir işim var :( ama genel olarak durumlar herkeste iyi ve stabil herhalde kızlar🥰 Çatlaklar konuşulmuş ben de hiç umursamayan ve herhangi bir şey kullanmayanlardanım, çatlayacağı varsa takla da atsam çatlayacak. Doğum ücretleri konuşulmuş Bursa Acıbadem’de de fiyatlar uçuk. Neyse ki özel sağlık sigortası kullanıyorum 33 bine kadar karşılıyor hamilelik sürecini. Yarın kontrolüm var 3 hafta oldu görmeyeli, çok stresliyim dualarınızı ve şans dileklerinizi alırız teyzeleri 🤍

Back
X