• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmiş olsun. Bu ara bir salgın var herkes hasta malesef. Bizler de ilaç kullanamadığımız için kendimize ekstra dikkat etmemiz gerekiyor 😕
Ciciler çok güzelmiş ☺️ Güle güle sağlıkla giysin minik. Benim de ilk bebeğim ama kötü tecrübelerden dolayı nedense bi 6-7 ay olana kadar bekleyeceğim sanırım 😇 zaten doğrusu yanlışı yok bunun. İsteyen ilk gün alır isteyen son gün
Teşekkür ederim 🌸 öyle canim benim ki zaten 5 aylık oldu hamdolsun, 7. Ayda da besik bebek arabasi vs. almayi planliyorum,hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallah , Rabbim dogumumuzuda kolaylastirsin😊🌸

Kızlar süt içiyor musunuz düzenli? Ya da düzenli yoğurt yiyor musunuz? Ben normalde yoğurt çok severim ama hamilelikte pek tüketemedim. Dün süt içmeye başladım, her gece içmeye çalışıcam bundan sonra yani umarım 🙏 😃
İkisini de yemiyorum, kahvaltıda peynir yemeye özen gösteriyorum

Bende bugün hasta gibi uyandım kizlar, hapşırık, burun akıntısı ve vücut kırgınlığı var, ilaç kullanmadan evde atlatmaya çalışacağım, işyerinde de herkes hasta ztn salgın var sanırım bide havalar soğudu, benim de siparişlerin geldi sizinle paylaşayım bence de acele ediyoruz ama benim ilk bebeğim hiç tutamıyorum kendimi🙈

Çok güzeller😍

Bu arada ben de boğaz acısı yaşıyorum. Hafiften de nezle gibiyim. Ki çok dikkat etmeye çalışıyorum ama sonbahar kışı hamile olarak geçirmenin dezavantajı da bu. 😕
Bebek hareketlerini hissedenler olmuş. Hiçbir şey hissetmiyorum. 20.haftadan sonra hissedersin diyen doktoruma güveniyorum. O günleri bekliyorum. Keşke daha erken hissetsem. 19.haftama girdim.💞🥹

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün perinatologum ile görüştük, herşey yolunda çok şükür, rahim ağzı uzunluğu da yerinde ancak risk almamak için koruyucu serklaj yapılacak haftaya, kızıma hamileyken yoğun kanama yaşıyordum serklaj atılmıştı yıllar önce, servikal yetmezlik konusu kuşkulu da olsa bu yaşta sürpriz şekilde gebe olunca riske atmak istemedik doktorumuzun da önerisiyle, rahim ağzı boyu 5. Aydan sonra hızla düşebiliyormuş..vs vs

Benden haberler böyle, oğluş iyi çok şükür 🙏🧿
@ilsas kanamanızın azalmasına & @MelodiminEsi durumunuzun stabil olmasına sevindim 🧿
İyi haberler almanıza sevindim😇 Rahim ağzı uzunluğunu doktor rutin mi ölçtü yoksa sizin böyle bir sorununuz vs olduğu için mi bakma gereği duydu? Bütün gebelerde bakılıyor mu, onu merak ettiğim için soruyorum.

Çok güzeller😍

Bu arada ben de boğaz acısı yaşıyorum. Hafiften de nezle gibiyim. Ki çok dikkat etmeye çalışıyorum ama sonbahar kışı hamile olarak geçirmenin dezavantajı da bu. 😕
Bebek hareketlerini hissedenler olmuş. Hiçbir şey hissetmiyorum. 20.haftadan sonra hissedersin diyen doktoruma güveniyorum. O günleri bekliyorum. Keşke daha erken hissetsem. 19.haftama girdim.💞🥹
Bende de bugün başladı boğaz yanması. Geçen hafta da nezle gibiydim burun akıntım olmuştu. Umarım hasta olmadan atlatırız şu mevsim geçişlerini 🙏

İnşAllah canım inşAllah 🤲🏻 Ben de iki gündür yatıyorum ama artık dayanamadım inan çok kötü hissediyorum
Her şeyin bir çaresi çözümü var . Öyle ve yA böyle inşallah çözülecek. Bazen elimizden gelen sadece beklemek ve dua etmek. İnşallah size de bebeğinize de bir zarar gelmeden atlatılasınız . 🌹

Çok sağolun. Kanda çıktı. Salı günü yeni taburcu olmuştum. Çarşamba kusma, eklem ağrısı, baş ağrısı şikayetiyle acile geldim. İki gün hastanede yattığımda covid olmuşum. Bugün sabah aşırı kanama ile tekrar geldim. Covid enfeksiyonu artırmış. 45 e çıkmış. Tekrar yatırdılar. Zaten rahim ağzımda dikiş var. Daha önce kayıplarım olduğu için. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin.

Allahım şifalar versin . Kekik yağı kekik çayı mutlaka ama mutlaka kullanın. Harika bir antivitüstür .

Doktorlara bu durumu söyleyince bakmıyor bile, çok önemsedikleri bir konu değil sanırım. En son Ahmet bey e söyleyim, fitil kullanmama rağmen pamuklanma yaşadım diye, krem kullanabilirsin o durumlarda diyip geçti 🤷‍♀️
Nioli yağı alıp damlatın iç çamaşırına . Çok faydalıymış .

Beyaz renkli arada özellikle tuvaletteyken geliyor temizlenirken. Birde kabızlık yaşıyorum çok o zaman zorlanırken o zaman akıntı geliyor. Yoğurt kıvamı gibi değil ama kayı değil çok sıvı da değil beyaz renk ama bembeyaz. Arada metal kokuda olabiliyor. Ama idrar kültürüm temiz çıkmıştı bende şuan kaşıntı flan da yok. Mantar değil. Enfeksiyon olduğunu da düşünmüyorum onu yaşamıştım çünkü daha önce. Bu hamilelikle alakalı birşey bence
Bu zaten normal akıntıya benziyor . Bence sorundan ve yA gebelikten Değil. Evet gebelikte 16 haftadan sonra akıntılar azalıyor ama tamamen bitmesi mümkün değil ki ayrıca sağlıklı da değil.

Çok veçmiş olsun nöbet belirtileri neydi acaba. Ben harekey edemiyorum maalesef daha önceden ameliyatlarım rahim ile ilgili bol bol yatak istiratı verildi. Doğuma kadar. Zaten acıcık ayakta kalsam ağrım başlıyor. Rabbim kimseye vermesin ilk doğumda yaşamadım. Ama yaştan sanırım çok zor geçiyor.
Benim belirtilerim ciddi baş ağrısı , köpüklü idrar , bebeğin az hareket etmesi. Ayaklarda ödemden kaynaklı şişmeler . Ki akabinde nöbet geçirdim . İnşallah size olmaz. Bana da dinlen galan dendi ama ben 2 çocukla işimi gücümü yapıyorum dinleniyorum arada . Bazen dışarda bazen evde yürüyüş yapıuyorum . Çok hareketsiz kalmayın . Hamile pilatesi deneyebilirsiniz .

Islak kekin de tadı güzeldir he, tükürmeyi akıl etmekle iyi yapmışsın ☺️

120/80 civarlarında. Bana göre hala yüksek ama kendi kadın doğum doktorum, perinatolog ve dahiliye doktorum hepsi birden aynı ağızdan takibe devam diyor ve ilaç vermiyorlar. Sabah öğle akşam ölçmeye devam 😇

Sizin nasıl gidiyor? Bugün doktor randevunuz var sanırım. Güzel şeyler duyarsınız inşallah 🙏🏻
12-8 normal tansiyon zaten neden takip verdiler ki?

İyi haberler almanıza sevindim😇 Rahim ağzı uzunluğunu doktor rutin mi ölçtü yoksa sizin böyle bir sorununuz vs olduğu için mi bakma gereği duydu? Bütün gebelerde bakılıyor mu, onu merak ettiğim için soruyorum.
Teşekkür ederim 😊 rahim ağzı uzunluğu normalde de ölçülüyor özellikle 20. Haftada, ancak benim önceki gebeliğimde dikiş olduğu için her hafta ölçüyorlar, vajinal ultrason ile ölçülüyor... yani daha sıkı takipteyim

Çok güzeller😍

Canim cok yakında hissedeceksin inşallah, ben kipirtisini hissediyordum bugün ilk kez elimi karnıma koyunca hissettim tekmesini çok şaşırdım 😊🌸

Back
X