• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ya aklımı kurcalayan bişey var
20 haftalık olan anneler doktorunuz sizden fetal eko ve radyoloji istedi mi ?
devlet kadın doğuma gittim 15 gün sonrası için 2 sini istedi normal mi yoksa bişey mi gördü söylemedi ( geçen anlatmıştım bebeği görmek için kafamı kaldirdigimda kızmıştı diye) çok endişelendim bı anda aklıma geldi
Radyoloji dedigi ayrıntılı olmasin, onla alakalı birsey demedi mi🤔

pozisyona dikkat etmek gerektiğinde zaten vücutta izin vermiyor oluyor aslında :) Yani bi iki aya istesek de sırt üstü yüz üstü yatamıyor olacağız. Detaylı için doktor ismi vererek mi verdi yoksa hastane mi önerdi acaba?
Bir de bebiş napıyoduuu, keyfi yerindeymiş değil mi :)))
Evet doğru diyosun cidden. Zaten ilerleyen zamanlarda istesek de sırt üstü yatamıcaz. Yatsak rahat etmeyiz. 😇
Bebek iyi çok şükür🥰. Çok hareket ediyor dedi. Bacaklarını açıp oturuyodu yine. Çok tatlıydı ya😅 ayaklarını parmaklarını gösterdi. Elinin hareketlerini gösterdi. Birini yumruk yapmıştı. 😇 277 gram olmuş. Haftasıyla uyumlu dedi. Boyunu söylemedi ben de sormadım.
Tam da ultrasonu soracaktım ben de. Doktorum beni görüntüleme ve tanı merkezine yönlendirdi. :KK64: Randevu için numara yazıyor. Bana sonuçları whatsapptan atarsın dedi. Şimdi bana orada doktor bakmayacak mı ki? Ben de hiç incelemedim verdiği kağıdı direkt çıktım. Soramadım. Merak ettim.
Düzenleme yapıyorum. Şimdi merkezin yorumlarına baktım doktor hemşire vs varmış. Doktor bakacakmış. Randevuyu 9 aralık’a alıcam. Evime yakın. Yüz yüze gidip konuşurum artık. 🙃

Son düzenleme:
devlet kadın doğuma gittim 15 gün sonrası için 2 sini istedi normal mi yoksa bişey mi gördü söylemedi ( geçen anlatmıştım bebeği görmek için kafamı kaldirdigimda kızmıştı diye) çok endişelendim bı anda aklıma geldi
Radyolojide ayrıntılı ultrason yapılacak, fetal ekoda kardiyolog detaylı olarak bebeğin kalbine bakacak canım

Ben kaçırdım sanırım. Doktorunuz olumsuz giden bir şeyi fark edip doğru zamanda müdahale mi etti? Riskli gebe misiniz?
O yüzden mi oldu?
Çok sevindim sonuçta iyi olmuş. Sağlıkla doğsun yavrunuz.🥰
Çok teşekkürler evet riskli gebeyim, kızıma hamileyken 8 ay yattım, hem kanamam çoktu hem rahim ağzı yetmezlik olacak ön görüsüyle serklaj atılmıştı, 12 yıl sonra sürpriz bir şekilde hamileyim 😊 hem yaş, hem önceki gebelik öyküsü risk teşkil ediyor.. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🍀🍀
20.-22 hafta arası ayrıntılı ultrasonda bakıyor benim doktorum perinatolog, bu hafda bebekte kalp sağlığı ve anne karnında kalp hastalıkları tanısı fetal eko ile mümkün, endişe etmeyin herkesin yaptırması öneriliyor 😊 orada perinatolog yoksa radyolojiden ayrıntılı rapor istemişlerdir

Kızlar aranızda vajinal enfeksiyon geçiren oldu mu bu dönemde Kötü kokulu sarı akıntı yaşayan? Nasıl geçti antibiyotik mi kullandınız

Kızlar böyle bi topic açılmış. 2. Ye , 3. Ye hamile anneler bi bakın bakalım. Benimki tuttu😅 oğlumun aşağı doğru göbek deliği ve cinsiyeti kız 2. Bebeğimin

Eklentiler

• 7A9E584A-DC2A-470B-85E9-C98BCA0BFB61.webp
    7A9E584A-DC2A-470B-85E9-C98BCA0BFB61.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar aranızda vajinal enfeksiyon geçiren oldu mu bu dönemde Kötü kokulu sarı akıntı yaşayan? Nasıl geçti antibiyotik mi kullandınız
Merhaba ben geçirdim. 3 gün arayla 2 fitil ve 7 gün antibiyotik kullandım. Şükür ki çözüldü. Sizinde varsa ilerlemeden doktorunuza iletin hemen baksın. Geçmiş olsun🙏

Geçirmeyen varmi desen daha doğru olacaktır cnm 🤭😅 çoğumuz geçirdik geçiriyoruz hatta geciremiyoruz😇 ben antibiyotik ve fitil kullandim geçer gibi oldu. Eskisi kadar olmasada yine oluyor akintim. Birde nioli yağ kullanıyorum haftada bi kaç kez.

Back
X