• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben decavit kullanıyodum bitmişti memlekette gittiğim doktor onu kullanma dedi vitafemin verdi omega3 falan da varmış baya birşey var içinde kan ilacı da ferrozinc başlayacağım. Evime bugün döndüm orda içmedim belki kötü yapar diye yarından itibaren başlıcam bu iki ilacı kullanan var mı nasıl acaba

Merhaba kızlar, bugün sağ kasığımda ağrı var oradaki kaslar mı geriliyor rahim mi büyüyor bilemedim, sizde de benzer şikayetler var mı?

Doktorum git dedi zaten ikinci trimester oldugu icin sikinti yok ama ben sanirim araliga cok odaklamistim kendimi ocakta sanki cok agirlascam gibi hissediyorum 1 ay sonra ne olacagini bilen varsa soylesin diye sordum 😄 ama suan karnim bile cok cikmadi aslinda zorlanmam gibi
Ben senin bir ay önünde sayılırım, büyük bir fark yok karnımız büyüyor bide işte bel kalça ağrıları oldu bende😅

Kızlar ne yaparsiniz, Biz iyiyiz pazar modunda uyuyus uyusuk oturuyoruz. Oğlumun ismine karar verdik gibi Kerem Alp ve Metehan düşündük ama Kerem Alp olacak gibi ama doğuma kadar degismezse tabi😇
Kerem Alp çok güzel:)
Kızlar ben decavit kullanıyodum bitmişti memlekette gittiğim doktor onu kullanma dedi vitafemin verdi omega3 falan da varmış baya birşey var içinde kan ilacı da ferrozinc başlayacağım. Evime bugün döndüm orda içmedim belki kötü yapar diye yarından itibaren başlıcam bu iki ilacı kullanan var mı nasıl acaba
Ben kullanmıyorum canım, ocean mummy, magvital ve ferro sanol kullanıyorum

Şeker yüklemesine daha vakit var ama doktorum kilomun çok iyi olduğunu söyledi. 1 aydır kilo almamışım zaten. Ailede şeker var mı dedi.
Baba tarafında var ama bende ve ailemde yok dedim. O zaman tamam dedi. Yani sanırım şekerle ilgili bi şey yaptırmayacak bana. Zaten hiç istemiyorum. İnşallah yaptırmaz. 😞 ben bayılırım kesin çünkü. Bünyem bi garip. İstemiyorum.

Kızlar ne yaparsiniz, Biz iyiyiz pazar modunda uyuyus uyusuk oturuyoruz. Oğlumun ismine karar verdik gibi Kerem Alp ve Metehan düşündük ama Kerem Alp olacak gibi ama doğuma kadar degismezse tabi😇
Yani cinsiyet değişmezse Kerem ismi benim de listemde canım oldum olası severim 🥰 Kerem Alp de çok yakışmış ☺️
Merhaba kızlar, bugün sağ kasığımda ağrı var oradaki kaslar mı geriliyor rahim mi büyüyor bilemedim, sizde de benzer şikayetler var mı?
Benim kasıkta değil ama tam alt kısımda ağrı oluyor ara ara 😐 normal mi bilemiyorum hiç

Bende ilk imom omega kullandim sonra decavit kullandim bir tablet şimdi ocean mumy kullanıyorum, birde d vitamini verdi damla, kan hapi, magnezyum kullanıyorum mide bulantisi için devam hapa birde troid hapim var 😫 ne çok ilaç kullanıyoruz yaaa😏

Yani cinsiyet değişmezse Kerem ismi benim de listemde canım oldum olası severim 🥰 Kerem Alp de çok yakışmış ☺️

Benim kasıkta değil ama tam alt kısımda ağrı oluyor ara ara 😐 normal mi bilemiyorum hiç
Ewet söyledikçe benim içime sindi🥰 Babam Kerim ismini söyledi ben istemedim hemde yakın arkadaşımın oğlunun ismi, sonra düşünürken kerem geldi aklıma eşime söyledim oda beğendi kardeşimde kerem alp olsun dedi o daha da hoşuma gitti 🥰 hem babamda kırmamis oluruz kerim değil kerem🤭 güya eşim koyacaktı erkek olduğu icin yine ben koymuş oldum caktirmayin🙃🤣🤭

detayli ultrasona tok karnina giriyoruz dimi arkadaslar.gitmeden önce yapilmasi gereken bisey var mi acaba.yarin sabah detayli ultrason randevum var

Erik hosafi da iyi geliyo. Bi suredir cikamadin mi peki tuvalete yoksa sadece sanci mi
3-4 gündür çıkamadım, gaz sancısı ise 1 haftadır var karnım şişiyor, davul gibi oluyor 🙄 dün akşam 2 kase bol yağlı çorba içtim. 5 tane kayısı yedim, bir de suya kayısı koyup sabah içtim hala tık yok

Canım arada bende de oluyor ama aşırı değil zorlanıyorum sadece. Bnm arkadaş çok yaşadı ve bi surup kullanmıştı doktor tavsiyesiyle o çok iyi geliyor, eczane de bilir bi sor al çekme zor olur bilirim geçmiş olsun cnm
Sağol canım, valla çok zor durumdayım hayat kalitem aşırı düştü. Sorayım bi eczaneye de

3-4 gündür çıkamadım, gaz sancısı ise 1 haftadır var karnım şişiyor, davul gibi oluyor 🙄 dün akşam 2 kase bol yağlı çorba içtim. 5 tane kayısı yedim, bir de suya kayısı koyup sabah içtim hala tık yok
Kan ilacı kullanıyor musun? Bazı kan ilaçları da yapıyor. Oroferon kullanıyorum ben, tam tersi tuvalete çıkarıyor mesela

Pilatese ben de gitmek istiyorum ama salgın var diye korkuyorum. Yani bir pilates stüdyosuna gitmekten çekiniyorum.
Hemen de hasta olabilen biriyim. Kış da geliyor.
Online bi şeye başlasam mı ya da youtubetan mı yapsam karar veremedim. 😕
Youtubeda da guzel egzersizler var en kotu kegel egzersizi yap canim bir sey yapamiyorsan :))

Ben senin bir ay önünde sayılırım, büyük bir fark yok karnımız büyüyor bide işte bel kalça ağrıları oldu bende😅
Bel kalca agrisini 3. Ayda oyle bir cektim ki ben bidaha cekicegimi sanmiyorum ya hareket edemedim gunlerce 😄 mart annelerine sordum 5. Ay daha rahat dedi herkes bakalim gorcezz :D

bel kalça dışında ağrın oldu mu özel bölgede mesela🧐

Bende acilliğimde işte dayanıyorum sancısına, aniden giriyor ağrılar. Biran önce çözüm bulmam lazım
Canim bende ayni durumdaydim annem aksamdan incir ve kayisiyi dograyip suda kaynatti sabah suyunu ictm ac karnina meyvelerinidr yedim oglene tuvalete ciktim simdi 2 gun cikamazsam hemen bununuapiyorum cok ise yaradi seker falan koyma ama icine

Yaaa ne güzel birçok kişi hissetmeye başlamış
bebişleri 🥰 Ben hala hissedemiyorum sanırım ilk bebek olduğu için ve karın yapım da yağlı, hissemedikçe bana evhamlar basıyor neyse ki salı detaylıya gireceğim inşallah her şey yine normal çıkar da biraz rahatlarım
Benim karin kismimda hic yag yok neredeyse incecik ama bende hissetmiyorum hala sanirim ilk bebek oldugundan hissetmiyoruz

Ben yarın içim KBB ye randevu aldım. Mecburen kullanıcam artık, dayanamayacak durumdayım. Burnum tamamen tıkalı, sesim de kısıldı, çıkmıyor, kulaklarım da rahatsız bu durumdan dolayı, ağırlaştı bayağı :KK43: umarım sizin o kadar ilerlemez 🙏
Bende Cumartesi günü çıktım kkba burun spreyi verdi doğal tuzlu su gibi bir de öksürük için şurup rahatladım şükür 🙏🏻 Çok geçmiş olsun sana da canım

Back
X