- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.321
bugün detaylı ultrasona girdim arkadaşlar.sağ böbrekte genişleme var dedi doktor. böyle bir durum ile karşılaşan var mıdır aranızda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim duymadım ama sende mi bebekte mi anlamadimbugün detaylı ultrasona girdim arkadaşlar.sağ böbrekte genişleme var dedi doktor. böyle bir durum ile karşılaşan var mıdır aranızda.
Bende iki tane hastane cikisi aldim chakradan ve cartersdan indirim vardi ama chakradan aldiklarim 0-3 ay olarak geciyor mesela ama cok kucuk geliyo gozume 3. Ayinda giyilmez gibi hahaha0-1 ay yenidoğan için ideal. Ama çok almamak gerek. Gerçekten minnacıklar. Kaç kişiye sordum girdiğim mağazalarda, annelerle sohbet ediyorum bu konuda hepsi bebekler minicik oluyor yenidoğan kıyafetler bile bazen büyük geliyor diyorlar. Ama az almamız gerekiyormuş. Çok iri bebek doğurursak işler değişir o istisna. Benim gibi biri iri bebek doğurmaz diye düşünüyorum.Hem kilolu değilim hem de tatlı şeker meyve abartı yemiyorum, şekerim şu anda yok. Bu gibi etmenler iri bebeğe sebepmiş zaten.
1-3 aylar daha büyük oluyor.
Bir de ben 3-6 ay da ekledim. İlk zamanlar giyebileceği her şeyi tamamladım. 2 tane de hastane çıkışı aldım. Onlar en minik boyda oluyor zaten.
bebekte böbrek genişlemesi varmış canımCanim duymadım ama sende mi bebekte mi anlamadim
Canım bende hiç duymadım ama umarım kötü bişey değildirbugün detaylı ultrasona girdim arkadaşlar.sağ böbrekte genişleme var dedi doktor. böyle bir durum ile karşılaşan var mıdır aranızda.
Çok geçmiş olsun canımKuru oksurukte var canım ya![]()
Kardiyolojiden yarına randevu aldım riske atmıyım bi görüneyim belki başka bişey çıkar ya da başka bi takviye falan verir. ma gaviscon mide yanmam olduğu için hep içiyorum iyi geliyor onaMide tetikliyor olabilir canım hemen yemeğin peşine gaviscon içmeni öneririm.
Ben çevremde çok duydum canım bebek doğduktan sonra düzenli kontrole gidiyordu arkadaşlar, zamanla düzelmişti. Doktoruna sordun mu bu durumu?bebekte böbrek genişlemesi varmış canım
İyi yapmışsın canımKardiyolojiden yarına randevu aldım riske atmıyım bi görüneyim belki başka bişey çıkar ya da başka bi takviye falan verir. ma gaviscon mide yanmam olduğu için hep içiyorum iyi geliyor ona
Canim banada kordon kivrimli değil düz 35 ten sonra gelişim geriliği olabilir dendi kac gun üzüldüm valla araştırmadan bi hal oldum biseyde bulamadim, bazen diyorum valla bilmemek daha iyi, zaten anne karninda yapacakları bise yok, sende canını sıkma, bana doktor stres yapmana gerek yok gerek olsa söylerim dedi onun dediğini dinliyorum düşünmemeye çalışıyorum suanbebekte böbrek genişlemesi varmış canım
haklısın.aslında yaptırmasak bu tür testleri daha iyi belki de .boşuna canımız sıkılmaz.sonuçta anne karnındayken tedavisi olmuyo malesef. ya aldırıcaz ya kabul edicez herhangi bi sıkıntı bile olsa.bana da amniyosentez yada fetal dna yaptırabilirsin dedi.ikili testim temiz çıkmıştıCanim banada kordon kivrimli değil düz 35 ten sonra gelişim geriliği olabilir dendi kac gun üzüldüm valla araştırmadan bi hal oldum biseyde bulamadim, bazen diyorum valla bilmemek daha iyi, zaten anne karninda yapacakları bise yok, sende canını sıkma, bana doktor stres yapmana gerek yok gerek olsa söylerim dedi onun dediğini dinliyorum düşünmemeye çalışıyorum suan
evet sordum. yurtdışındaymış doktorum. mesajı görünce hemşiresi geri dönüş yapıcakBen çevremde çok duydum canım bebek doğduktan sonra düzenli kontrole gidiyordu arkadaşlar, zamanla düzelmişti. Doktoruna sordun mu bu durumu?
Maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba. Cinsiyeti belli oldu bebeğin. Kızmış![]()
inşallah benim de o şekilde olur. erkek bebeklerde görülebiliyomuş bu durum.bebeğin idrarını tutması ile ilgili de olabilirmiş.down sendromlu ihtimali de olabilirmişBen çevremde çok duydum canım bebek doğduktan sonra düzenli kontrole gidiyordu arkadaşlar, zamanla düzelmişti. Doktoruna sordun mu bu durumu?
Bu da mantıklıBende iki tane hastane cikisi aldim chakradan ve cartersdan indirim vardi ama chakradan aldiklarim 0-3 ay olarak geciyor mesela ama cok kucuk geliyo gozume 3. Ayinda giyilmez gibi hahahakafam cok karisik valla azcik alip hastaneden cikista alisverise giidcem sanirim gormem lazim bebegim boyutunu
![]()
Evet birde ekmek ile deneyeyim canım sağolÖncesinde devir 3 kullaniyordum onun hiç fa6dasi yok dedi ocean verdi günde 10 damla direk tahta kaşıkla içiyorum bnmde çok midemi bulandırıyor ama üstüne ekmek falan alıyorum hemen. Hatta diğer devite eczacı ekmeğe damlat ye yazmıştı onu o şekilde kullaniyordum, sende öyle dene her türlü midede buluşuyor sonucta.
Şifa olsun insallah ise yarar. Kefir de tuketebilirsin gun icindeAllah korusun ya, şimdi de activia istedim ondan yicem birer tane inşallah işe yarar bir de kayısıya devam
grintuss kullanıyorum iki gündür bana iyi geldi canım benim de çok kötüydü öksürüğümkızlar öksürüğün bebeğe zararı var mıdır sizce. ama normal bir öksürük değil yani benimki artık. öksürmekten kusacak gibi oluyorum. 1 ay oldu hasta olalı covit gibiydim ama test negatifti. öksürüğüm geçmiyor. çok şiddetli ve kriz şeklinde. geceleri de 2 katına çıkıyor. ne yapsam da geçmiyor. kasıklarım ağrıyor bazen öksürmekten çok üzülüyorum artık. ilk defa böyle geçmek bilmeyen bir hastalık yaşıyorum
damla bitince bende fıs fıs almayı düşünüyorum damla kullanımı çok zorBana doktor ocean marka fısfıs formunda verdi. Diğer kullanılan şekilleri de bildiğim için en rahatı bu kesinlikle. Direkt ağza Sıktığın için mecburen yutuyorsun.