- 3 Eylül 2022
- 49
- 47
- 3
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
- #17.461
Kızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 diye biliyorum. Ne zaman gireceğim bilmiyorum.Kızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
20. Haftada gireceğim benKızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Bir doktora görünmekte fayda var. Ben de direndim ama gittikçe ilerledi. Dünden beri antibiyotik kullanıyorum, bu kadarı bile rahatlattı. İhmal etmeyin lütfen, çok geçmiş olsunBende dün sabah basladi tavan yaptı, bugün vücut ağrısı da eklendi boğaz ağrısı grip öksürük te var ama az. Belim çok ağrıyor, başım ayy ne olacak nasil gecirecezbenim normal zamanda antibiyotikle zor geçerdi hastalığım şimdi nasıl geçecek
Allah'ım hepimize şifa versin
![]()
Ben 21 yada 22 de düşünüyorum tabi randevuyu ne zamana alabilirsekKızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Benim 21. Hafta içinde olacak. 20+5 gibi sanırım. Randevu aldığım perinatoloğun sekreteri 21. Hafta tavsiye ediyoruz dedi.Kızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Çok geçmiş olsunBende böyleyim ya covid negatif çıktı ama öksürük var geniz akıntısı var![]()
Nasıl geçti randevuKızlarrrrrr selam bebeğin hareketlerini hala hissedemeyen nadirlerden olarak birazdan kontrole gideceğim yine çok ama çok heyecanlı aynı zamanda endişeliyim, şekerim dahi yükseldi ağzımdaki tattan anlayabiliyorummuhtemelen ayrıntılıya girerim, bana şans dileyin
randevusuna çok olan ve sorusu olan varsa sorayım doktora
![]()
Kızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Ayyyy çok heyecanlınasıl geçti
Neler dedi
Ben de 2 gündür hiç hissetmedimhissetmediğim için üzülüyorum. Benim canım yavrum niye sessiz böyle acaba
Ben de ayrıntılı ultrason için ekstra sabırsızım. Biraz da endişeliyim tabii
3 hafta sonraya al dedi doktorum.
Arkadaşlarım diyo ki kime benzediği bile belli olacak ultrasonda. Çok güzel bir duygu falanumarım olumlu şeyler duyarız hepimiz
![]()
Gayet güzel kızlar her şey, oğluşum gayet yakışıklıNasıl geçti randevuneler dedi doktor
![]()
Gayet güzel kızlar her şey, oğluşum gayet yakışıklıhatta bücür ana babasına rağmen femur uzun çıktı
tabi benim için risk hala devam ediyor artarak, kontrollü gitmeye devam. Henüz kesin olmasa da muhtemelen 36-37’de alırız dedi doktorum bakalım şaka gibi resmen yarısından fazlasını bitirdik
![]()
VivaLaJuicy bu arada çok heveslenme aşırı net çıkmıyor ama yine de azıcık belli mesela bizimki değişmezse burun ben ağız tıpkı baba
![]()
Ben izmirdeyim buradada doktor muayene sonrası bir saate detaylı randevusu almanızı istiyor. Eğer aynı gün aynı hastanede olacaksanız.Kızlar detaylı ultrason için önce hastaneye gidip randevu tarihi alınıyomuş sonra muayene için gşdiliyomuş her şehirde mi böyle acaba çok saçma geldi bana
20. Haftada gireceğim. 20-23 arası önerliyor ama dışındada bakabiliyorlar diye biliyorum.Kızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Bugün girdim. 20+0 ımKızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz
Nasıldı yüzü falan? Benzettiniz mi birineBugün girdim. 20+0 ım
Her yeri rahatlıkla görüldü allaha şükür![]()
Evet canım radyoloji detaylı ultrasyon oluyorBen 18 haftalık iken gittim bana 15 gün sonrası için fetal eko ve radyoloji verdiler ayrıntılı ultrason oluyor değil mi bu
Canim benim ultrasonda detaylı hep gittiğim mesela 16 da cok net fotosu var orda eşime benzettim şimdi daha net olacak dedim ama bebek o kadar hareketlenmisti ki doktor çok hareketli durmuyor o yüzden net görüntü alamıyorum dedi hatta 3-4 kez yakalayıp 3d kısma geçti ama yok, 21 de ki ultrason benim de uzaylı gibiSağlıcakla doğur
Fazla heveslenme cümlesini ben de kendime telkin ediyorum çünkü yine diğer anne gruplarını okuduğumda yüzü çok net olan da varmış olmayan da varmış. Birisi uzaylı gibi bir görüntü hiç belli değil anlamadık yazmıştısağlıklı olsun da bakalım artık ne kadar görünürse
![]()
21.ve 22.haftalar en ideali.tabi randevu bulunablirse o tarihteBenim 21. Hafta içinde olacak. 20+5 gibi sanırım. Randevu aldığım perinatoloğun sekreteri 21. Hafta tavsiye ediyoruz dedi.
21 de gircem insKızlar detaylı ultrasonda en iyi hafta hangisi sizce kaçıncı haftada gireceksiniz