- 20 Şubat 2010
- 33.372
- 6.629
- 773
- Konu Sahibi Papatya0593
- #19.601
Kızz bende balık burcuyum eşimde başak ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz eşim biraz inatçı ama onuda dengeliyoruz artık yoksa ben delleniyorum bu yüzden o da susuyoroğluşum balık olsun hiç istemiyorum bu aptal duygusalık herşeye ağlama ve fazla merhametin oğluma ağır gelebileceğini düşünüyorum. ama koç burcu 2 arkadaşım var onlar fena değiller aksine çok iyi anlaşırız onlarda erkek. ben sadece koç burçlarının çok çapkın olduğunu duydum ve gördüm aman çokta öyle olmasın ama
biride eşim bende hiç titizliğini görmedim hastalık derecesinde
canım ben Prava P14 travel sistem pusetiyle birlikte aldım çokta memnunum hafif ve çok şık ben kahve rengi aldım. bursa kapalı çarşıdan indirimle 3000 tl ye aldım şuan internette 4200-5000 arası
canım Rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu versin kendini üzme diyemem ama bebeğini düşün herşey çok güzel olsun senin için.
kuzum bana arada olabiliyor o ama aşırı şiddetli değil rahim göbek deliği kısmına geldiği için artık normal demişti doktorum çünü büyüyor demişti bana. sen yine kendini rahatlat bakalım doktorunla görüşüp
Başak burcuyla ben de çok iyi anlaşırım.
Erkeğini bilmiyorum ama kızlarla çok iyiyim. Çok yakın arkadaşlarım başak. Biri boğa ikisi balık.
Ama ben standart bir balık değilim. Daha gerçekçi, ağlak olmayan cinsten bi balığım.
Yine kız olsa çok yadırganmaz ama erkekte ağlama özelliği hoş değil.
Bu arada ben de başak olup titiz birini görmedim. 1 kişi hariç. Genelde rahat ve dağınık kızlardı. Erkekte de çok farklı değildir.
Benim göbek acısı biraz fazlaydı işe bile gidemedim. O yüzden göstereyim dedim doktora canım. Ama şimdi çok daha iyi. Baya azaldı acı