Kabizlik problemi olan kizlarciim toplasın cozumunu cok net birsekilde buldum denendi onaylandi

bilen bilir 2 aydir surekli kabizliktan yakiniyorum neler denemedimki kayisilar incirlermi kaynatmadim ilaclarmi kullanmadim yok hersey o gunluk etki edip sonra yine ayni problemi yasatiyordu. Bir gun tesadufen yulaf yapasi yerken uzerine 1 cay kasigi chia tohumu attim sirf dekor olsun diye

ogun muhtesem hic siskinligim olmadi ve tuvalete cikabildim. Ertesi gun yesil salata yaptim acaba chiadanmi diyerek salatama 1 cay kasigi kadar serpistirdim baktim yine cok guzel tuvalete cikabiliyorum. Derken 1 haftadir ne bulduysam gunluk bir kere 1 cay kasigi icine attim yogurt olur meyve salatasi olur normal salata olur hatta hatta omletin icine bile bakin kizlar hic abartmiyorum hergun ama hergun duzenli bir sekilde tuvalete cikabiliyorum bi arkadasima soyledim denesene bi diye ondada kronik kabizlik var oda cok rahat ettigini soyledi ilaclar falan fasa fiso canim chiam kim bulduysa allah razi olsun 2 aylik derdimi bitirdi