İyi ki de gitmişsin. Bununla geçmiş gitmiş olsun

Dinlen ve kendini çocuğundan başka kimse için yorup üzme hiç bişey sizden kıymetli değil. Ben gebeliğimin başından beri misafir almıyorum neredeyse çok severdim oysa ama inanın ne misafirlik temizlik yapacak ne ikram hazırlayacak gücüm var yoksa herkes ağırladığıma saysın, sonra yine çağırırım diyorum ya da eşime sen hazırlığı yapabiliyorsan yap diyorum.
Ah yenidoğan sarılığı çok zordur bilirim benim kızım da olmuştu, ışın tedavisi almıştı. Her zaman beslenmeyle alakalı olmuyor bilirubin birikiyor vücutta bizim gibi hızlı metabolize edip atamıyor, onu ne kadar hızlı atarsa o kadar çabuk toparlıyor ama çok değişiklik gösteriyor çocuktan çocuğa. Benim sütüm çok değildi de oldu demiştim ama gayet normal kiloda sütü çok çok bol olup gayet güzel kilo alan çocuklarda da olabiliyor.
Ayağının altını, bacağını, en uyanmadı yüzünü ıslak mendille siliyorduk son çare biz gıdıklamayla falan uyanılacak bi uyku değil. Bi seferinde emecek gücü bulsun diye şekerli su bile vermiştim

Geçecek annesi… insanı çok üzüyor ama geçiyor, yeter ki 2 günde bi ölçtürün değeri. EMİNİM HARİKA BİR ANNESİN, HERŞEY YOLUNA GİRECEK ÜZÜLME.