2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Benimki başta verdi içemedim kesti maalesef gecen hafta kan tahlilinde ferritin cok düşüktü tekrar başka marka ile başladık
Omepa diye bi ilaç verdi doktor 12. Haftadan beridir onu kullanıyorum. Hatta doğuma kadar kullanabilirsin bunu dedi. İlaç değil aslında takviye içeriğinde demir var ama karşılıyor mu bilmiyorum geçen sağlık ocağında baktılar hgb 14.9 du ilk değerim 13.4 e düşmüş.

Canım kaliteli bir şey olsun gebelikten sonra da giyineyim istiyorum. Modestten alacağım ürünü en fazla birkaç ay giyebilirim öyle olacaksa hamile kıyafeti alırım daha mantıklı sanki 🤔
Doğru haklısın bide lcw de var öyle modest tesettür elbise diye ama başka bir yerde denk gelemedim. İnşallah en güzelini bulursun❤️🙏

Omepa diye bi ilaç verdi doktor 12. Haftadan beridir onu kullanıyorum. Hatta doğuma kadar kullanabilirsin bunu dedi. İlaç değil aslında takviye içeriğinde demir var ama karşılıyor mu bilmiyorum geçen sağlık ocağında baktılar hgb 14.9 du ilk değerim 13.4 e düşmüş.
Bende ocean mummu kullanıyorum onunda içinde demir var demirim 11 cikti ama ferritin yerlerde 8 cikti ekstra kullanmak zorundayım ferritinin düşmesine engel olmadı bende mutlivitamin ama ferritin değeriniz düzgün ise demek ki yeterli geliyordur üstelik ben düzenli kırmızı et sabahları soğuk sıkım pekmez filan da tüketiyorum ama gebelikte yetmiyor sanırım

Bende ocean mummu kullanıyorum onunda içinde demir var demirim 11 cikti ama ferritin yerlerde 8 cikti ekstra kullanmak zorundayım ferritinin düşmesine engel olmadı bende mutlivitamin ama ferritin değeriniz düzgün ise demek ki yeterli geliyordur üstelik ben düzenli kırmızı et sabahları soğuk sıkım pekmez filan da tüketiyorum ama gebelikte yetmiyor sanırım
Benim de hgb sınırın altında. Ferritin de 33. Hocaya sordum ilacı günde ikiye çıkarayım mı diye. Gebelerde 10 üstünde iyi diyoruz dedi. Günde bir taneyle devam. Hele 13 falan çok iyi değer. Sürekli tüketim olduğu için düşmesi normalmiş. M Masia

Benim de hgb sınırın altında. Ferritin de 33. Hocaya sordum ilacı günde ikiye çıkarayım mı diye. Gebelerde 10 üstünde iyi diyoruz dedi. Günde bir taneyle devam. Hele 13 falan çok iyi değer. Sürekli tüketim olduğu için düşmesi normalmiş. M Masia
Benim ferritin hep yerlerde, en düşük 1.5 gördüm, aşırı mens dönemine bağlı, 20 yıldır ferro sanol ile seviyeli bir ilişkimiz var, şimdi de 5 çıktı, 2 tane alıyorum

Masallah kuzum ferritin cok iyi benimkine bile günde 1 tane dedi cnm 2 filan alma hic boş yere

Benim ferritin hep yerlerde, en düşük 1.5 gördüm, aşırı mens dönemine bağlı, 20 yıldır ferro sanol ile seviyeli bir ilişkimiz var, şimdi de 5 çıktı, 2 tane alıyorum
Baya düşükmüş sizin. Benim gebelik başında normaldi değerlerim, ona rağmen böyle oldu. Umarım daha fazla düşmeden tamamlarız süreci 🙏

Kizlar bebek camasirlari icin hangi deterjani tercih ediceksiniz. Bide hangi programda yikamak lazim. Benim ilk gebeligim tecrubesizim bu konuda suan islerim yokken yavastan yikayip utuleyeyim esyalarini diyorum
Ben uni baby aldım ama hiç öyle araştırmadım. Temiz içerikli olanlar hangisi, hangisi iyi temizler fikrim yok. İyice duruladıktan sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Normalde de 2 kez durulatıyorum çamaşırları.

Bizim ailede biraz genetik sanırım kan yüksekliği 15 in altında kan değeri olan yoktur ama benim hızlı düşüp hızlı yükseliyor ilginç bir şekilde. Dış gebelik ameliyatına 15 le girdim ameliyattan sonra 12 lere düşmüştü 3 ayda 14.9 a geri çıktı. Şimdi düşmüş doğumdan sonra daha fazla düşecektir sınırın altına iner bende de kesin yükselir diye düşünüyorum.

Kizlar bebek camasirlari icin hangi deterjani tercih ediceksiniz. Bide hangi programda yikamak lazim. Benim ilk gebeligim tecrubesizim bu konuda suan islerim yokken yavastan yikayip utuleyeyim esyalarini diyorum
Canım ben içeriği temiz kullanmaya çalıştım hep green clean kullanıyordum ama sonra fiyatları aldı başını gitti. O sebeple baby’s green kullandım. Elbette bu içeriği temizler muhtşem leke çıkarıcılar değil ama leke olduğu an ıslatıp daha sonra yıkadığımda daha az leke ile karşılaştım.

Ya sizler yazınca baktım da benim ferritin 7.3 çıkmış eylülde 12.7 falanmış, tahlillere de iyi demişti doktor halbuki ama ben pek düzenli kullanmadım şu demiri ya canım sıkıldı şimdi🤔

ddm_grhn ddm_grhn ben de merak ediyorum dilerim iyisinizdir 🙏🙏
Allah razı olsun kizlar iyi olmaya çalışıyorum ne kadar iyi olunursa. Yarın gidicem hastaneye baska bir doktorla bi daha konusucam son kez, birsey değişeceğini sanmıyorum ama umut dünyası. Büyük ihtimalle dogum olacak dua edin yeter 🤲♥️

Back
X