2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
bak kimseyle kıyaslama bence herkesin yapısı farklı benim bir arkadaşım 7. ayına kadar 4 kilo alıp son 3 ayda her ay 5 kilo almış yani son 3 ayında sadece 15 kg almış.. o işler hiç belli olmuyor
Kiz nasil kiyaslayim ben su icsem 3 kilo aliyorum zaten 😂😂 bakalim saglikli olsunda hepsi amaan verilir kilolar napalim

Ben de 60 tım hamile kaldığımda. Doktor +15 vermişti daha almadım 63 64 aralığı gidip geliyorum. Ama iştahım çok yok yani normal öğün gibi yediğimden iştahım bi açılsa 15 i zorlayacağıma eminim😀
İnsanlar hasta oldugunda falan istahlari kesilir ya mesela benim tam tersi hep biseyler yemek isterim bulantilarim oldugundada surekli biseyler yiyodum o istah hic gitmedi bizde 😂

İnsanlar hasta oldugunda falan istahlari kesilir ya mesela benim tam tersi hep biseyler yemek isterim bulantilarim oldugundada surekli biseyler yiyodum o istah hic gitmedi bizde 😂

Hareketsizim diyosun ya o çok etkilidir eminim.
Ben dün evdeydim hiç yürümedim. Evde iş yaptım biraz sadece. Hemen bağırsak hareketlerini etkiliyor bende bu. Normalde hiç sorun yaşamam. Ama yürümezsem sıkıntı oluyor. Kilo alma dışında öyle bir sorun da yaratıyor.
Şimdi işten eve yürüyeceğim. Arabayla gitmeyeceğim. Benim için yürüyüş zorunluluk artık

Ya valla ben de öyleyim hatta kardeşim 40 lı kilolarda az kilo alır hastalanır hemen düşer ben tam tersi asla iştahım kesilmez maşallah 😀 bu ara canım ekstra bişey istemedi hep yediğim gibi yiyorum. Bir de eşim son aylarda yeme işini birlikte abartalım diye diyete başladı aç geziyo onun yanında da yemek istemiyorum ondan sanırım😀

ayy sanki biraz yüzüm de toplandı benim ama saçlarım kısa olduğu için de ortaya çıkmış görünüyor olabilir ben tam anlayamıyorum 😂 ayy dün çekildik iş yerinde mutfakta oturan da en yakınn arkadaşım inşallah o da bebiş istiyor sizde dua edin içinizden geçirin Rabbim ona da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 😍😍 +9 kiloyla ayaktaki dombik benim 😂😂😂
Yaa maşallah 🧿 kısa saç çok seviyorum ben kadında çok iddialı ve şık bence🥰 hamilelik de çok yakışmış Allah arkadaşına ve diğer çocuk isteyenlere kolaylıkla sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin insallah 🙏

bu da benim göbüşüm cumartesi çekmiştim. burda tam ortalama hali bazen sabah ve akşam arası devasa bir fark olabiliyor 😂 ben çok uyuz bi hamileyim bence normalde bıngıl bıngıl göbekli biriyim mide bulantısından kolum- bacağım inceldi, yüzüm küçüldü başlangıça göre 2 kilo almışım ama mehteran gibi iki aldım bi verdim sürekli. Bulantı ilacını bıraktığımdan beri yine mide ekşimesi tad bozuklukları, aşırı gaz başladı keşke ağız tadıyla yiyebilsem de kiloları verirdim sonra 🥲 neyse çok konuştum yine benim yiğidim aslanlarım da burda yatıyor işte 😂

Eklentiler

• B4902F0C-5555-4CBF-823F-AE850BE50C3E.webp
    B4902F0C-5555-4CBF-823F-AE850BE50C3E.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 123
Ayılıkla bulutlu olanı bugün trendyolda gördüm baya yüksek fiyatlı hoşuma gitti yapabilir miyim diye baktım bakalım malzemeleri araştırıyorum yapabilirsem kendim yapacağım 🥰

Kerem olacak allah nasip ederse 🥰 size de fikir olsun anlamı da güzel ve genelde kerem isminde ki çocuklar akıllı sakin başarılı oluyor diye duydum ben anlamlarına inanırım hep
yeğenimin adı kerem. gerçekten de çok zeki sakin ve başarılı bir çocuk :)
benim ilk oğlumun adı da ali ege. ege yi eşim koydu hemen ısınmıştım duyunca ali yide ben rüyamda görerek eklemiştim.
şuan hiçbir isime evet bu diyemiyorum :( bakalım ne olacak oğluşumun adı

Ona ben de emin değilim ama örtü/minder/çarşaf set olarak satılıyordu örtüyü de çok beğenince aldım 🤭
bebiş ilk zamanlar pusetin içine gömülüyor pyuzden minder iyi oluyor. ben minder almıştım. sonrasında da büyük bebek arabasının içine koymustum rahat etsin diye kullanışlı oluyor yani

Sevgili erkek bebek anneleri yavrularınızın ismi ne olacak acaba karar verdiniz mi?
Sanırım biz bebeği kucağımıza aldığımızda bile adı belli olmayacak 🙄
Ben Uras- Aras istiyorum ama Arastan çok emin değilim. Türkçe isimlere ben de bayılıyorum Göktürk, Gökalp, Göktuğ, Teoman, Mete dolu dolu geliyor bana. Eşim de beni trollüyor Kaan- Kağan, Muhammed- Muhammet koyalım diye 😂 Ben de artık adıyla seslenmek istiyorum çocuklara.
Bu arada bizim gelin yani abimin eside hamile benden 3 hafta falan onde muhtemelen 26.-27. Haftalarinda ve sadece 4 kilo almis hangimiz normaliz bilemedik vallahi
Herkesinki kendine normal valla ben öyle iştahlıyımdır ki herkes hamile kalınca kesin 25-30 kilo alırsın diyordu kızımı 8,5 kiloyla doğurdum. İkizlerde 15-20 kilo normal diyolar ama ben yiyemiyorum ne olcak bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ yoksa sanat yapar gibi yemek yerim ben kilo normalde de umrumda olan bişey değil çok 😂

ay vallahi ya inanilmaz hareketsizim sanirim o yuzden oluyor. Arabayla ise gel git masabasi otur otur eve gidince zaten saat gec yemek ye yat sifir hareket yani. Maksimum eforu temizlik yaparken sarfediyorum dusun yani 😂 15 kiloya kadar ragziyim ben ama ustune cikmasam bari 😂
Canım durumumuzda birebir aynı o yüzden kilo alıyoruz ben 29.hafta gibi izne ayrılacağım yıllık iznimide kullanıp ilk iş günlük yürüyüş yapacağım, şuan malesef öyle bi vaktim yok, bide bu kadar kilo aldım ufacık bi bebe de doğurursam çok üzülürüm bari oda şişko olsun😂

Masallah canim benimde yuzumde toplanma var kollarda sirtimda falan hic bisey yok oncedende ust bedenim belim falan incecikti benim olayim popo ve basenler 🙈 buyudukce buyuyor hatirlarmisiniz bilmem ince ince yasemince diye bi program vardi cok onceden oradaki gülazer gibi oluyosun diye dalga geciyo esim 😂😂😂
Benim basen karın var, üst tarafıma eski kıyafetler oluyor ama alta asla😅

ayy sanki biraz yüzüm de toplandı benim ama saçlarım kısa olduğu için de ortaya çıkmış görünüyor olabilir ben tam anlayamıyorum 😂 ayy dün çekildik iş yerinde mutfakta oturan da en yakınn arkadaşım inşallah o da bebiş istiyor sizde dua edin içinizden geçirin Rabbim ona da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 😍😍 +9 kiloyla ayaktaki dombik benim 😂😂😂
Çok havalı ve çok tatlısın , maşallah 🧿🐣

Canım durumumuzda birebir aynı o yüzden kilo alıyoruz ben 29.hafta gibi izne ayrılacağım yıllık iznimide kullanıp ilk iş günlük yürüyüş yapacağım, şuan malesef öyle bi vaktim yok, bide bu kadar kilo aldım ufacık bi bebe de doğurursam çok üzülürüm bari oda şişko olsun😂
Ay vallahi irice bi bebek olsada kilo almis ama hakkinida vermis deseler bari ahahah 😂

Ben Uras- Aras istiyorum ama Arastan çok emin değilim. Türkçe isimlere ben de bayılıyorum Göktürk, Gökalp, Göktuğ, Teoman, Mete dolu dolu geliyor bana. Eşim de beni trollüyor Kaan- Kağan, Muhammed- Muhammet koyalım diye 😂 Ben de artık adıyla seslenmek istiyorum çocuklara.

Herkesinki kendine normal valla ben öyle iştahlıyımdır ki herkes hamile kalınca kesin 25-30 kilo alırsın diyordu kızımı 8,5 kiloyla doğurdum. İkizlerde 15-20 kilo normal diyolar ama ben yiyemiyorum ne olcak bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ yoksa sanat yapar gibi yemek yerim ben kilo normalde de umrumda olan bişey değil çok 😂
Oyle canim kesinlikle bünye meselesi bu kilo isi

Back
X