- 2 Ağustos 2022
- 2.134
- 2.540
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatya0593
- #21.721
Kizlar burda birisi atakent acibademe gidiyordu sanırım acaba bu mesajımı görür mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha aynıyız sanırımValla bence fiyatların bu artış hızıyla hiçbişey için erken değil. Ben şimdiden 1-2-3 numara bezlerini bile stokladım indirimde gördükçe![]()
Bence o da yapısal. Bi arkadaşımın 2 kızı var ikisinde de öyleymiş karnı. Mide kısmım hiç dolmadı hep aşağı doğruydu karnım dedi.Niye acabaDoktora sorsam kızar kesin, her şeyden bir anlam çıkarma diye
![]()
Bebeklerimiz sağlıklı olsun daTeşekkür ederim bilgilendirme için. Avut cümbür pek yemiyorum ama ona rağmen epey aldım. Çünkü kısıtlamıyorum acıkınca yiyorum, eskiden aç kalıyormuşumnapalım biz de şüşko gebe oluruz
![]()
Bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olurBence o da yapısal. Bi arkadaşımın 2 kızı var ikisinde de öyleymiş karnı. Mide kısmım hiç dolmadı hep aşağı doğruydu karnım dedi.
Şimdi eşime perdeyi çeker misin dedim masanın üzerindeki her şeyi devirdiay kızlar bugün resmen aşırı gerginim, herkese aşırı sinirleniyorum, hemen geçer bu ruh hali inşallah
MaşAllah kuzuyaKızlar selaaamlaaarrkilo muhabbetlerinizi okudum biraz okuyabildiiğim kadar
Benimde bugün kontrolüm vardı tam 25 haftalık olduk bugün minnoş bey gayet iyiymiş şükür
Benim toplam kilom 5 olmuş ama bu son bir iki haftada aldım resmen kiloyu iştahım bir açıldı bir açıldııı anlatamam
![]()
Bence o da yapısal. Bi arkadaşımın 2 kızı var ikisinde de öyleymiş karnı. Mide kısmım hiç dolmadı hep aşağı doğruydu karnım dedi.Niye acabaDoktora sorsam kızar kesin, her şeyden bir anlam çıkarma diye
![]()
ay evet yaaaKizlar kilo konusuna asagidaki fotografla son veriyorumgercekten adrianaya bunu yapan hamilelik bize vurur gecer
![]()
Bana normal geldi ama şu an yaMaşAllah kuzuyaBen de +5 ile devam ediyorum bakalım sonumuz ne olur
![]()
Bezde hangi markayı tercih ediyorsunuz kızlar? Bende yavaştan stoklamaya başlayayım diyorum. Aklımda Sleepy natural ya da bionatural var. Bionatural için çok kalın, bebeği rahatsız ediyor vs yazmışlar o yüzden naturale bakıcam gibiHaha aynıyız sanırımevde bir sürü bez oldu haha
Canım bence de gayet normal daha ne olacak yani içimizde büyüyen bir can varBana normal geldi ama şu an yakendimi strese sokmuyorum çok falan diye. Çevremde bir kaç arkadaşım var onlar benim iki katım aldı. Kendimle gurur duyuyorum
çokdaha fazla kilo alırım diye bekliyordum ben. Ee zaten bebiş olmuş 720 gr hadi suyu osu busu derke n zaten çoğu bebişte kilonun
![]()
Ben doğumumu orda yapcağım inşallah. Çünkü doktorum orayla çalışıyor. Ama hastaneye hiç gitmedim daha. Doktorumun kliniğinde oluyorum muayenelerimiKizlar burda birisi atakent acibademe gidiyordu sanırım acaba bu mesajımı görür mü
Canım nasılsın doktora gittin mi bir daha? Bebek hareketleri iyi mi?Kizlar burda birisi atakent acibademe gidiyordu sanırım acaba bu mesajımı görür mü
25. Haftamız bugün kontrolümüz vardı 720 grKızlar bebeğim 24 haftalık 680 gramsizlerin kilosu nasıl?
Sleepy bio natural aldım ben yaBezde hangi markayı tercih ediyorsunuz kızlar? Bende yavaştan stoklamaya başlayayım diyorum. Aklımda Sleepy natural ya da bionatural var. Bionatural için çok kalın, bebeği rahatsız ediyor vs yazmışlar o yüzden naturale bakıcam gibi
26 hafta 907 gr dı en son canımKızlar bebeğim 24 haftalık 680 gramsizlerin kilosu nasıl?
Benimde 21+0 450grKızlar bebeğim 24 haftalık 680 gramsizlerin kilosu nasıl?
Maşallah. 24+1’de kontrolde 660 gram çıktık biz de ♥ Bugün 24+4 olduk.Kızlar bebeğim 24 haftalık 680 gramsizlerin kilosu nasıl?