- 14 Aralık 2021
- 2.476
- 2.786
- 83
- Konu Sahibi Papatya0593
- #32.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 marta gün aldik sezaryen olcak benden kan falan alinmadi ekg de cekilmedi belki ameliyat gunj yaoilacaktir sabah 6.30 da gel dediler oh sonunda doguracam cok mutluyumBen de sezeryan için 5 tüp kan verdim sanki. EKG de çekildi bugün
Ben de 29 unda sezaryen olucam insallah ama dun gece bel agrisiyla beraber hafif adet sancim vardi tabi kasilmalar da insallah bekler benim kiz28 marta gün aldik sezaryen olcak benden kan falan alinmadi ekg de cekilmedi belki ameliyat gunj yaoilacaktir sabah 6.30 da gel dediler oh sonunda doguracam cok mutluyum
Muayene ücreti ne kadar ödüyorsunuzHayırlı olsun öncelikle.Atakent Acıbadem Aytaç hoca ya da Mustafa hoca öneririm. Ben özel bi kliniğe gidiyorum Burak özköse Nişantaşı’nda.
Sen normal istiyordun sanki, dönmedi diye mi sezaryene karar verdin?Ben de 29 unda sezaryen olucam insallah ama dun gece bel agrisiyla beraber hafif adet sancim vardi tabi kasilmalar da insallah bekler benim kiz![]()
Ayni bel agrisi adet sancisi arada kasilmalar benimkide erkekBen de 29 unda sezaryen olucam insallah ama dun gece bel agrisiyla beraber hafif adet sancim vardi tabi kasilmalar da insallah bekler benim kiz![]()
Gunlerimiz de ayniymis nerdeyse saglicakla alalim insallah kucagimizaAyni bel agrisi adet sancisi arada kasilmalar benimkide erkek
Evet canim donmedi donmeye de niyeti yok gibi 39 dayimSen normal istiyordun sanki, dönmedi diye mi sezaryene karar verdin?
Benimde İlki epidural sezeryandi ben hiç bir şey hissetmedim. Birkaç yerde daha okudum bu şekilde hissettiklerini şaşırıyorum açıkçası inşallah bunda da yaşamam İlki gibi olur@mariatheresia canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeişin geçmiş olsun sana da umarım en yakın zamanda toparlarsın kendni
Kızlar bu sezeryan olayı beni gitgide daha korkutmaya başladıstres oldum resmen, ilk dogum acil genel anesteziydi cok anlamamıstm meseleyi, ama bu sefer spinal olcak ve o anlardan korkuyorum, bel iğnesinden de sonrasında bel agrısı kalırmı korkusundan, sezeryan asamasında o sarsılmalardan cok korkuyorum ben ya nolcak
nerdeyse beni genel anestezi yapın diycem doktora ama bebeğimn ilk dünyaya geliş anını görmek de güzel olmalı diye düşünüyorum
Evet canim donmedi donmeye de niyeti yok gibi 39 dayim
Hepimizin bebisleri insallahSağlıkla gelsin![]()
Nişan kansız da olabilirmiş. Nişan benceKızlar kalkınca koyu kıvamlı ama kanlı yada pembesi değil uzun yapışkan bi sıvı geldi(afedersiniz), rengi beyaz değildi ,nişan mı dersiniz?
evet korkularımda bir de başağrısı ve üşüme var bunlarda cok rastlanılıyorBende bahsedilen sarsılma olmadı canım. 1 defa karnıma bastırma hissi oldu ve pırt çıktı kız ağlaya ağlaya. Zaten eşim içeri girdi ve 6-7 dk da kızı çıkardılar. Sadece çok üşüdüğüm için dişlerim takır takır birbirine vuruyordu, ameliyathaneyi ısıtır mısınız dedim ve ısıttılar sonrasında. İğnem yapılırken doktorum sarıldı, çok fark etmedim bu sayede. Benim böyle durumlarda mottom hep şudur; bu gerizekalı yapabiliyorsa ben de yaparımsana da tavsiye ederim
Bende spinalden sonra baş ağrısı oldu çok fena. Yazmıştım buraya görmüşsündür belki. Hatta @BUKITOKI de de oldu sanırım. Tek kötü yönü oydu. O da anestezistin yanlış iğneyi kullanmasından olmuş. Sana deneyimli birisi denk gelir umarım![]()
ya bu şanslılardan olabilirmiyiz acabaBen de spinal olacağım. Daha dün 1 yaşında oğlu olan kuzenimle konuştum. 2 normal doğumu var. 3.sü sezaryen oldu iri bebek diye.
Hiçbir şey hissetmediğini söyledi o mesela.
Çok rahat geçmiş ameliyat süreci. Sonrasında ağrılarım oldu ama normal doğumlarımda da aynı şekilde ağrılar yaşadım. O kadar da olacak dedi.
Ben de ameliyat esnasından o kadar değil de sonrasından korkuyorum.
Esas toparlanma süreci nasıl geçecek diye. Kiminde baş ağrısı fazla oluyor kiminde hiç olmuyor falan. Hepsi kişisel. Herkesin yaşadığı bambaşka. Hepimizin doğumu çok güzel çok rahat geçer inşallah. Fazla düşünmemek en iyisi
Canım şöyle bende migren var ve spinal bende baş ağrısı bıraktı ama 4 gün ondan sonra geçti. Tabi geçene kadar dünyamı karartmadı değil ama dayanıyorsun bir şekilde hastanede ona ait bir ağrı kesicş var onu yapıyorlar ve doktorumun bana verdiği ağrı kesici mükemmel geçirdi. İğneden asssla korkma çünkü hissetmiyorsun bile gerçekten inan buna. Ama sarsılma konusuna bastırılma konusunda ben bişey demicem. Yani ben çok korktum 2 kere beni bayıltın dedim karan çıktıktan sonra azıcık azıcık bayılttılar ben o hisleri beğenmedim ve kimseyede anlatmıyorum unutmak istiyorumama akşamına toparlanıyorsun ayağa kqlkıyorsun yanş asla korkmanı istemem. Bu çocuk oraya girdi bir şekilde çıkacak ve sabretmek zorundayız böyle düşün
Ya doktorun bana verdiği serumlar ve ağrı kesici hap mükemmel işe yaradı mucizevi bişeydi.
Ya bnde bi koku var ama o ter mi süt akıntısı mı anlamadım sütüm emzirme sütyenine taşıyor birinden emerken diğerinden akıyor dlan o zaman çok kötü kokuyor onada bir çözüm bulamadım kapatsam bile akıyorrr
bu cocuklar girerken hiç düşünmmemiştm cıkısını keşke başka yolu olsaCanım ben de sezeryan olmadım daha önce ben de korkuyorum ama bu çocuklar bi şekilde çıkacak, her yöntemin kendisine göre avantajı dezavantajı var. Ben çok görmek istiyorum o ilk karşılaşma anını yaşamayı o yüzden kendimde olmayı çok isterim.
Canım öncelikle maşallah sütünemochi ya da aventin kalkanlarından alsan orda toplansa süt belki işini görür
ayyy nişandır nişan hadi bu sefer gelsin be papatya :)))Kızlar kalkınca koyu kıvamlı ama kanlı yada pembesi değil uzun yapışkan bi sıvı geldi(afedersiniz), nişan mı dersiniz?
ay hadi inşllahhh senin gibi olurum ben de amiiinnnnn, çok şanslıymışsınBenimde İlki epidural sezeryandi ben hiç bir şey hissetmedim. Birkaç yerde daha okudum bu şekilde hissettiklerini şaşırıyorum açıkçası inşallah bunda da yaşamam İlki gibi olur
Geliyor gelmekte olanKızlar kalkınca koyu kıvamlı ama kanlı yada pembesi değil uzun yapışkan bi sıvı geldi(afedersiniz), rengi beyaz değildi ,nişan mı dersiniz?
Ahahha bizimde bi akrabanin kizi var adi nazife biraz kafa kiriktir cok normal oldugu soylenemez 2 tanede cocugu var falan. Hep aklima gelince sey derim bende nazifr bile yapmis benmi yapamiycamBende bahsedilen sarsılma olmadı canım. 1 defa karnıma bastırma hissi oldu ve pırt çıktı kız ağlaya ağlaya. Zaten eşim içeri girdi ve 6-7 dk da kızı çıkardılar. Sadece çok üşüdüğüm için dişlerim takır takır birbirine vuruyordu, ameliyathaneyi ısıtır mısınız dedim ve ısıttılar sonrasında. İğnem yapılırken doktorum sarıldı, çok fark etmedim bu sayede. Benim böyle durumlarda mottom hep şudur; bu gerizekalı yapabiliyorsa ben de yaparımsana da tavsiye ederim
Bende spinalden sonra baş ağrısı oldu çok fena. Yazmıştım buraya görmüşsündür belki. Hatta @BUKITOKI de de oldu sanırım. Tek kötü yönü oydu. O da anestezistin yanlış iğneyi kullanmasından olmuş. Sana deneyimli birisi denk gelir umarım![]()
Nişan kansız da olabilirmiş. Nişan bence![]()
evet korkularımda bir de başağrısı ve üşüme var bunlarda cok rastlanılıyorama motton süpermiş :)))) ameliyat anında tekrar edip aklıma gelir gülerim muhtemeln:)
ya bu şanslılardan olabilirmiyiz acabainşallah hepimizin güzel doğum hikayesi olur. ya o iğneyi sokma aşamasından tut ta ilk kesme aşamaları falan düşündükçe stres oluyorum, iyi güzel örnekleri düşünmeye calısıyorumama elmde değil sanırım, bu arada send 3 nisan demiştin canım aynı gün sezeryan olcas:)
al işte bak o sarsılma hissi kesilme hissi , cok korkutucu geliyor, acı olmasada biliyosun korkunc geliyo
Allahım sen bize o an güç ver bir de N nail art dediği gibi bu gerizekalılar yapıyosa ben de yapabilirm hissi ver amin
bu cocuklar girerken hiç düşünmmemiştm cıkısını keşke başka yolu olsabi de neden sadece biz ya bu babalar niye hep işin rahat kısmında bak hormonlarım cok yüksek sarasım var tüm erkekleree
ayyy nişandır nişan hadi bu sefer gelsin be papatya :)))
Ay dün hareketi az hissettim ya o kadar demoralize etti ki beni bugün akıntıyla iyice bi geldiler , içimde de bi sıkıntı şuan çok bi ağrım sancım yok ama doktora bi gideceğim bi baksınlar ama kaygılı stresli hissediyorum imdaat diye bağırasım var, sağa sola çatmışım , iyi değilim, annem heralde doğumdan korkuyorsun dedi, kafa gitti iyice nazife gibi olurum bu gidişle baya iyi gelmiştim bu noktaya kadar halbukiGeliyor gelmekte olan![]()
Ameliyat ekibi sizinle konuşuyor sakinleştirir cesaret için seruma birşeyler ekleyin gerekirse . Anlamıyorsunuz muhabbet ederken sakın korkmayın.aksine ben de genel anestezi sen korkuyorum. Gerekirse diye...ayılması çok sıkıntı oluyor benim çünkü. O dokunma hissi dışında bir his olmuyor korkacak birşey yok rahat olun. Şöyle düşünün günde binlerce kadın bunu yaşıyor , ben de yapabilirim diye kendinizi telkin edin.@mariatheresia canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeişin geçmiş olsun sana da umarım en yakın zamanda toparlarsın kendni
Kızlar bu sezeryan olayı beni gitgide daha korkutmaya başladıstres oldum resmen, ilk dogum acil genel anesteziydi cok anlamamıstm meseleyi, ama bu sefer spinal olcak ve o anlardan korkuyorum, bel iğnesinden de sonrasında bel agrısı kalırmı korkusundan, sezeryan asamasında o sarsılmalardan cok korkuyorum ben ya nolcak
nerdeyse beni genel anestezi yapın diycem doktora ama bebeğimn ilk dünyaya geliş anını görmek de güzel olmalı diye düşünüyorum