2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Son hazirliklarr 😍

Eklentiler

• Screenshot_20230324_102410_Gallery.webp
    Screenshot_20230324_102410_Gallery.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 104
28 marta gün aldik sezaryen olcak benden kan falan alinmadi ekg de cekilmedi belki ameliyat gunj yaoilacaktir sabah 6.30 da gel dediler oh sonunda doguracam cok mutluyum
Ben de 29 unda sezaryen olucam insallah ama dun gece bel agrisiyla beraber hafif adet sancim vardi tabi kasilmalar da insallah bekler benim kiz 😂

@mariatheresia canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeişin geçmiş olsun sana da umarım en yakın zamanda toparlarsın kendni🥰
Kızlar bu sezeryan olayı beni gitgide daha korkutmaya başladı😞😞 stres oldum resmen, ilk dogum acil genel anesteziydi cok anlamamıstm meseleyi, ama bu sefer spinal olcak ve o anlardan korkuyorum, bel iğnesinden de sonrasında bel agrısı kalırmı korkusundan, sezeryan asamasında o sarsılmalardan cok korkuyorum ben ya nolcak😬😬 nerdeyse beni genel anestezi yapın diycem doktora ama bebeğimn ilk dünyaya geliş anını görmek de güzel olmalı diye düşünüyorum
Benimde İlki epidural sezeryandi ben hiç bir şey hissetmedim. Birkaç yerde daha okudum bu şekilde hissettiklerini şaşırıyorum açıkçası inşallah bunda da yaşamam İlki gibi olur

Kizlar ya kistik sivilce icin bi cozumunuz var mi. Normalde bende hic sivilce cikmaz ama ozel gunlerimde stresten mi kaynakli artik bilmiyorum hani su sıkılmayan derinden gelen cıban gibi sivilceler olur ya ondan cikiyo bende. Istememde nisanimda dugunumde her defasinda cikti bi de simdi cikti yaklasik 1 haftadir duruyo sinirimi bozuyo 😬

Bende bahsedilen sarsılma olmadı canım. 1 defa karnıma bastırma hissi oldu ve pırt çıktı kız ağlaya ağlaya. Zaten eşim içeri girdi ve 6-7 dk da kızı çıkardılar. Sadece çok üşüdüğüm için dişlerim takır takır birbirine vuruyordu, ameliyathaneyi ısıtır mısınız dedim ve ısıttılar sonrasında. İğnem yapılırken doktorum sarıldı, çok fark etmedim bu sayede. Benim böyle durumlarda mottom hep şudur; bu gerizekalı yapabiliyorsa ben de yaparım 😅 sana da tavsiye ederim 😇😇

Bende spinalden sonra baş ağrısı oldu çok fena. Yazmıştım buraya görmüşsündür belki. Hatta @BUKITOKI de de oldu sanırım. Tek kötü yönü oydu. O da anestezistin yanlış iğneyi kullanmasından olmuş. Sana deneyimli birisi denk gelir umarım 🤞🏼
evet korkularımda bir de başağrısı ve üşüme var bunlarda cok rastlanılıyor:( ama motton süpermiş :)))) ameliyat anında tekrar edip aklıma gelir gülerim muhtemeln:)
Ben de spinal olacağım. Daha dün 1 yaşında oğlu olan kuzenimle konuştum. 2 normal doğumu var. 3.sü sezaryen oldu iri bebek diye.
Hiçbir şey hissetmediğini söyledi o mesela.
Çok rahat geçmiş ameliyat süreci. Sonrasında ağrılarım oldu ama normal doğumlarımda da aynı şekilde ağrılar yaşadım. O kadar da olacak dedi.
Ben de ameliyat esnasından o kadar değil de sonrasından korkuyorum.
Esas toparlanma süreci nasıl geçecek diye. Kiminde baş ağrısı fazla oluyor kiminde hiç olmuyor falan. Hepsi kişisel. Herkesin yaşadığı bambaşka. Hepimizin doğumu çok güzel çok rahat geçer inşallah. Fazla düşünmemek en iyisi
ya bu şanslılardan olabilirmiyiz acaba:mad: inşallah hepimizin güzel doğum hikayesi olur. ya o iğneyi sokma aşamasından tut ta ilk kesme aşamaları falan düşündükçe stres oluyorum, iyi güzel örnekleri düşünmeye calısıyorumama elmde değil sanırım, bu arada send 3 nisan demiştin canım aynı gün sezeryan olcas:)
Canım şöyle bende migren var ve spinal bende baş ağrısı bıraktı ama 4 gün ondan sonra geçti. Tabi geçene kadar dünyamı karartmadı değil ama dayanıyorsun bir şekilde hastanede ona ait bir ağrı kesicş var onu yapıyorlar ve doktorumun bana verdiği ağrı kesici mükemmel geçirdi. İğneden asssla korkma çünkü hissetmiyorsun bile gerçekten inan buna. Ama sarsılma konusuna bastırılma konusunda ben bişey demicem. Yani ben çok korktum 2 kere beni bayıltın dedim karan çıktıktan sonra azıcık azıcık bayılttılar ben o hisleri beğenmedim ve kimseyede anlatmıyorum unutmak istiyorum 🥹 ama akşamına toparlanıyorsun ayağa kqlkıyorsun yanş asla korkmanı istemem. Bu çocuk oraya girdi bir şekilde çıkacak ve sabretmek zorundayız böyle düşün 😂😂

Ya doktorun bana verdiği serumlar ve ağrı kesici hap mükemmel işe yaradı mucizevi bişeydi.

Ya bnde bi koku var ama o ter mi süt akıntısı mı anlamadım sütüm emzirme sütyenine taşıyor birinden emerken diğerinden akıyor dlan o zaman çok kötü kokuyor onada bir çözüm bulamadım kapatsam bile akıyorrr
:KK17:al işte bak o sarsılma hissi kesilme hissi , cok korkutucu geliyor, acı olmasada biliyosun korkunc geliyo:( Allahım sen bize o an güç ver bir de N nail art dediği gibi bu gerizekalılar yapıyosa ben de yapabilirm hissi ver amin :KK54:
Canım ben de sezeryan olmadım daha önce ben de korkuyorum ama bu çocuklar bi şekilde çıkacak, her yöntemin kendisine göre avantajı dezavantajı var. Ben çok görmek istiyorum o ilk karşılaşma anını yaşamayı o yüzden kendimde olmayı çok isterim.

Canım öncelikle maşallah sütüne 🧿 mochi ya da aventin kalkanlarından alsan orda toplansa süt belki işini görür
bu cocuklar girerken hiç düşünmmemiştm cıkısını keşke başka yolu olsa :KK48: bi de neden sadece biz ya bu babalar niye hep işin rahat kısmında bak hormonlarım cok yüksek sarasım var tüm erkekleree:sopa:
Kızlar kalkınca koyu kıvamlı ama kanlı yada pembesi değil uzun yapışkan bi sıvı geldi(afedersiniz), nişan mı dersiniz?
ayyy nişandır nişan hadi bu sefer gelsin be papatya :)))

Bende bahsedilen sarsılma olmadı canım. 1 defa karnıma bastırma hissi oldu ve pırt çıktı kız ağlaya ağlaya. Zaten eşim içeri girdi ve 6-7 dk da kızı çıkardılar. Sadece çok üşüdüğüm için dişlerim takır takır birbirine vuruyordu, ameliyathaneyi ısıtır mısınız dedim ve ısıttılar sonrasında. İğnem yapılırken doktorum sarıldı, çok fark etmedim bu sayede. Benim böyle durumlarda mottom hep şudur; bu gerizekalı yapabiliyorsa ben de yaparım 😅 sana da tavsiye ederim 😇😇

Bende spinalden sonra baş ağrısı oldu çok fena. Yazmıştım buraya görmüşsündür belki. Hatta @BUKITOKI de de oldu sanırım. Tek kötü yönü oydu. O da anestezistin yanlış iğneyi kullanmasından olmuş. Sana deneyimli birisi denk gelir umarım 🤞🏼
Ahahha bizimde bi akrabanin kizi var adi nazife biraz kafa kiriktir cok normal oldugu soylenemez 2 tanede cocugu var falan. Hep aklima gelince sey derim bende nazifr bile yapmis benmi yapamiycam 😂😂 simdi okuyunca ay dedim ayni ben 😂😂

Nişan kansız da olabilirmiş. Nişan bence 😍

evet korkularımda bir de başağrısı ve üşüme var bunlarda cok rastlanılıyor:KK43: ama motton süpermiş :)))) ameliyat anında tekrar edip aklıma gelir gülerim muhtemeln:)

ya bu şanslılardan olabilirmiyiz acaba:mad: inşallah hepimizin güzel doğum hikayesi olur. ya o iğneyi sokma aşamasından tut ta ilk kesme aşamaları falan düşündükçe stres oluyorum, iyi güzel örnekleri düşünmeye calısıyorumama elmde değil sanırım, bu arada send 3 nisan demiştin canım aynı gün sezeryan olcas:)

:KK17:al işte bak o sarsılma hissi kesilme hissi , cok korkutucu geliyor, acı olmasada biliyosun korkunc geliyo:KK43: Allahım sen bize o an güç ver bir de N nail art dediği gibi bu gerizekalılar yapıyosa ben de yapabilirm hissi ver amin :KK54:

bu cocuklar girerken hiç düşünmmemiştm cıkısını keşke başka yolu olsa :KK48: bi de neden sadece biz ya bu babalar niye hep işin rahat kısmında bak hormonlarım cok yüksek sarasım var tüm erkekleree:sopa:

ayyy nişandır nişan hadi bu sefer gelsin be papatya :)))

Geliyor gelmekte olan 😂
Ay dün hareketi az hissettim ya o kadar demoralize etti ki beni bugün akıntıyla iyice bi geldiler , içimde de bi sıkıntı şuan çok bi ağrım sancım yok ama doktora bi gideceğim bi baksınlar ama kaygılı stresli hissediyorum imdaat diye bağırasım var, sağa sola çatmışım , iyi değilim, annem heralde doğumdan korkuyorsun dedi, kafa gitti iyice nazife gibi olurum bu gidişle baya iyi gelmiştim bu noktaya kadar halbuki😂

@mariatheresia canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeişin geçmiş olsun sana da umarım en yakın zamanda toparlarsın kendni🥰
Kızlar bu sezeryan olayı beni gitgide daha korkutmaya başladı😞😞 stres oldum resmen, ilk dogum acil genel anesteziydi cok anlamamıstm meseleyi, ama bu sefer spinal olcak ve o anlardan korkuyorum, bel iğnesinden de sonrasında bel agrısı kalırmı korkusundan, sezeryan asamasında o sarsılmalardan cok korkuyorum ben ya nolcak😬😬 nerdeyse beni genel anestezi yapın diycem doktora ama bebeğimn ilk dünyaya geliş anını görmek de güzel olmalı diye düşünüyorum
Ameliyat ekibi sizinle konuşuyor sakinleştirir cesaret için seruma birşeyler ekleyin gerekirse . Anlamıyorsunuz muhabbet ederken sakın korkmayın.aksine ben de genel anestezi sen korkuyorum. Gerekirse diye...ayılması çok sıkıntı oluyor benim çünkü. O dokunma hissi dışında bir his olmuyor korkacak birşey yok rahat olun. Şöyle düşünün günde binlerce kadın bunu yaşıyor , ben de yapabilirim diye kendinizi telkin edin.

Back
X