• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Selam kızlar dün kontrole gittim 37.haftadayım 3050 de 52 cm ölçtü. Bebişin keyfi yerinde üç haftaya ancak gelir bence dedi doktorum. Normal istiyorsan bu saatten sonra kendine acıma hergün yürü Squat yap yer sil pilates topu ile bazı hareketler gösterdi onları yap dedi en etkili olanı da eşin çapraz şekilde ellerinden tutsun sen Squat pozisyonunda çömelip vücudunu sal yukarı aşağı dedi. Sancı 0 hala ağzımda bebe. Bu siyatik ağrıyı sordum bendeki de o sanırım. Pelvik taban kasları için bi kaç hareket gösterdi. Erken bebesi gelenlere özeniyorum 😇40 a kadar beklemek zulüm gibi geliyor ama buna da şükür. hayırlı zamanda gelsin herkesin bebesi sağlıkla inşallah. Kan değerlerim biraz düşük genetik olarak 9-10 arası hep kan ilacı dışında doğal pekmez limon da yapıyorum ama başka bi önerisi olan var mıdır

N nail art evde nişasta var var ya tuz serper gibi pişiklerin üstüne serpiştir elinle iki günde birşeycik kalmaz . Ama her gün en azından bir kere yıka ve birazcık da açık kalsın altı hava alsın . Şimdi çok hassas ciltleri 🥰

Kullanıyoruz canım. Ben ocean mummy ve demir ilacına devam ediyorum. D vit de var. Bunlara ek olarak 3. Ay da saç dökülmemiz olacakmış. Doktorum o zaman da biotin vericem sana dedi

Ptesi konuş mutlaka doktorunla
Evet evet muhakkak konuscam sağol canım 😘

Sezaryen olan taze anneler gecelik lazım oldu mu? Yoksa pijama yeterli mi?
Ben 2sini de giydim. Lazım diye bişi hissetmedim aslında. Hangisini canın isterse onu giy bence. Yara ile ilgili ameliyattan sonra bişi yapılmadı bana. 5. Günde doktoruma gittiğimde dikişlerimi aldı o kadar. Hastanede kimse elleşmedi

N nail art evde nişasta var var ya tuz serper gibi pişiklerin üstüne serpiştir elinle iki günde birşeycik kalmaz . Ama her gün en azından bir kere yıka ve birazcık da açık kalsın altı hava alsın . Şimdi çok hassas ciltleri 🥰
Evet her gün yıkıyorum zateb. Bir de altını açtıktan sonra hem biraz boşta bırakıyorum hem de kaynamış suyla ıslatılmış pamukla siliyorum. Yani ıslak mendil bile kullanmıyorum. Ama sanırım benim yediğim bişiyden oldu. Onu bulsam iyi olur 🤦🏼‍♀️

Evet her gün yıkıyorum zateb. Bir de altını açtıktan sonra hem biraz boşta bırakıyorum hem de kaynamış suyla ıslatılmış pamukla siliyorum. Yani ıslak mendil bile kullanmıyorum. Ama sanırım benim yediğim bişiyden oldu. Onu bulsam iyi olur 🤦🏼‍♀️
Canım benim bi iş arkadaşım turunçgil yediğinde kızının pişik olduğu farketmiş portakal mandalina limon alerjisi cıkmıs sanırım bebişin

Ben dün ameliyattan sonra gecelik giydim çünkü bi kaç kere kanamam ne durumda diye kontrol etmeye geldiler, daha rahat oldu. Bugün sabah pijama giydim
Selam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
Hastanenin pompasını getiriyorlar. 3 saatte bir sağmanı istiyorlar süt gelmese bile uyarmak lazımmış süt gelmesini sağlamak için

Offf minnoşun altı pişmiş. Her emzirme öncesi bezini değiştiriyorum. Hatta bazen emzirirken yaptığını duyup emzirme sonrası da değiştiriyorum ama pişik olmuş yine de 😞

Doktora gittiğimizde sudocrem kullanayım mı eğer pişerse demiştim, içeriğinde çok çinko old için onu önermemişti. Pişikte hangi kremi kullanacağız peki? Gidip şimdi eczaneden alasım var yaa o kadar üzüldüm 😞😞
Çok geçmiş olsun desitin mor çok başarılı bu konuda
Selam kızlar. Doğum yapan arkadaşlara sorum olacak. Hastanede hemen süt sağmaya başlanıyor mu? Elektrikli süt sağma makinesi aldım. Götüreyim mi?
Ben götüreceğim, çok etkili diyorlar, hipp emziren anne çayı ve bestlak aldım ayrıca

Selam kızlar dün kontrole gittim 37.haftadayım 3050 de 52 cm ölçtü. Bebişin keyfi yerinde üç haftaya ancak gelir bence dedi doktorum. Normal istiyorsan bu saatten sonra kendine acıma hergün yürü Squat yap yer sil pilates topu ile bazı hareketler gösterdi onları yap dedi en etkili olanı da eşin çapraz şekilde ellerinden tutsun sen Squat pozisyonunda çömelip vücudunu sal yukarı aşağı dedi. Sancı 0 hala ağzımda bebe. Bu siyatik ağrıyı sordum bendeki de o sanırım. Pelvik taban kasları için bi kaç hareket gösterdi. Erken bebesi gelenlere özeniyorum 😇40 a kadar beklemek zulüm gibi geliyor ama buna da şükür. hayırlı zamanda gelsin herkesin bebesi sağlıkla inşallah. Kan değerlerim biraz düşük genetik olarak 9-10 arası hep kan ilacı dışında doğal pekmez limon da yapıyorum ama başka bi önerisi olan var mıdır
Gel sarılalım😂😂😂 benim 40 a 3 gün var

Son dönemde taşıyamıyor galiba benim de cok ağrım oluyor. Ödem mi var canım magnezyum kullanıyor musun
Şu ara ilaçları ihmal ettim ondan sanırım. Dur alayım hemen cnaım. Dün az temizlik yapayım dedim yaptığımda kanepe koltuk süpürmek 🤣 yerleri zaten ben süpürmedim. Ondan mı oldu bilmiyorum ama çok canım acıyor. Salıyı beklemeden gelmeye kalkmaz İnşallah 🤣

Hastanelerde oluyor canım çekim gücü evdekiler ile kıyaslanamaz bile. Ama ne olur ne olmaz diye kendin de götürebilirsin 😊

Gunaydin kizlar 2 gundur bizim evde hunharca bu temizlik var hic bakamadim buraya. Bebisler gelmis hosgelmisler hepsi cok cok sagliklidirlar inallah🙏🏼 Ödem feci derecede beni rahatsiz etmeye basladi artik sabahlari yataktan balon gibi uyaniyorum gun icinde biraz daha rahatliyor. Karnim baya baya asagi indi, nefes alabiliyorum artik kaburgalarima da baski yapmiyor. Bebegin hareketlerine cok ciddi bi azalma mevcut ama bazen kafama takiyorum biraz bunu durtuyorum falan uyandiriyorum cocugumu. Anam anam garip anam temizlikci bulamadim diye geldi oruc oruc tum evimi temizledi bende dun biraz kiyamadim yardim edeyim dedim ama suan bel agrisindan ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum bizden gecmis kizlar 😅 dogurana kadar malak gibi yatmayi dusunuyorum yemek dahi yapmiycam son 2 haftanin tadini ciksrtcam 😂😂

Gunaydin kizlar 2 gundur bizim evde hunharca bu temizlik var hic bakamadim buraya. Bebisler gelmis hosgelmisler hepsi cok cok sagliklidirlar inallah🙏🏼 Ödem feci derecede beni rahatsiz etmeye basladi artik sabahlari yataktan balon gibi uyaniyorum gun icinde biraz daha rahatliyor. Karnim baya baya asagi indi, nefes alabiliyorum artik kaburgalarima da baski yapmiyor. Bebegin hareketlerine cok ciddi bi azalma mevcut ama bazen kafama takiyorum biraz bunu durtuyorum falan uyandiriyorum cocugumu. Anam anam garip anam temizlikci bulamadim diye geldi oruc oruc tum evimi temizledi bende dun biraz kiyamadim yardim edeyim dedim ama suan bel agrisindan ne uzanabiliyorum ne oturabiliyorum bizden gecmis kizlar 😅 dogurana kadar malak gibi yatmayi dusunuyorum yemek dahi yapmiycam son 2 haftanin tadini ciksrtcam 😂😂
Canım Allah razı olsun annenden☺️ hareketlere takılma azalıyor son haftalarda, 2 saatte bir hareketi olsun ama🥹 sezeryandı senin demi tadını çıkar 2 haftanın yoksa topta zıpla bize dinlenmede yasak😂😂

Doğum olur olmaz gaviscon ile ilişkim bitti 😅 biri evde biri okulda şişeden dikliyordum kafama valla 🤭
Hahahahs bende aynen heryerde gavisconum vardı doğum bittiği gibi yüzüne bakmıyorum çok şükür 😂
Yok ben 3 takım pijama götürdüm asla değmiyor o dikiş yerine zaten korkma pijama giyebilirsin
Erkek bebek anneleri, bebeğin pipisinin sünnet kısmı var uçta malum. Her alt açma sonrası o kısmı biraz geriye doğru itmek sünneti kolaylaştırıyormuş. Ben de yeni öğrendim, belki yapmak isteyenler olur 😊
Aaaa bunu bilmiyordum dur bakayım altını açınca 😂
Ben 2sini de giydim. Lazım diye bişi hissetmedim aslında. Hangisini canın isterse onu giy bence. Yara ile ilgili ameliyattan sonra bişi yapılmadı bana. 5. Günde doktoruma gittiğimde dikişlerimi aldı o kadar. Hastanede kimse elleşmedi
Canım ne dikişini aldı sezeryanda dikiş oluyor mu ? Benim doktorum estetik dikiş yapıldı ordan dikiş falan almayacağız dedi kontrole gittiğimdede baktı bişey yapmadı ama
Evet gerekli olabiliyor kuzum bende sezeryan oldum ve oğlumu küveze aldılar o sebeple süt sağmam gerekti ama hastane zaten getiriyor makineyi ama senin varsa yanında götür daha temiz olur ben yanımda götürdüm mesela.

Back
X