- Konu Sahibi Papatya0593
- #33.041
İnşallah çok teşekkür ediyorumUmarım en kısa sürede düzene girer değerler ve sağlıkla doğum olur .dua ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ediyorumUmarım en kısa sürede düzene girer değerler ve sağlıkla doğum olur .dua ediyorum
Kızlar 36+0’dan selamlar.Bugün doktor kontrolüm vardı, şimdi eve girdim. Bebiş 2750 gr olmuş, 3 gün geride gözüküyordu usg’de ama doktor sorun yok benim parametrelerime göre her şey normal dedi. Bir anda sinir sıkışmalarım geçmişti, ben pozisyon değiştirmiştir diye düşünüyordum ama bebiş iyice kanala yerleşmiş ya.
Bundan sonra her an gelebilir hazır olun dedi. İlk kez Nst’ye girdim 3-4 kere kırmızı renk olan taraf 45-50 oldu ama sonuç kağıdına bakınca sıkıntı yok dedi doktorumuz. O taraf mı sancıyı gösteren taraf bilmiyorum. Aydınlatırsanız beni sevinirim yeşil olan taraf genelde 20 filandı çünkü.
Hurma etki eder mi bilmiyorum ama haftada en az iki kere korunmasız cinsel ilişki istiyorum dedi, bu haftadan sonra spermler rahmi yumuşatacakmış doğum için faydalıymış. Akıntıyı sordum B Birdurumvar , bundan sonra sık sık olur akıntı, suyun normal olduğu sürece bebekten korkma, her hafta suyuna bakacağız zaten dedi. Doğuma giderken oje sürmeyi sordum, normal doğumda zaten sıkıntı yok istediğin gibi sürebilirsin ama sezaryen ihtimaline karşı ben protez tırnak istemiyorum dedi. Sezaryende 1 tanesini sildiriyormuş ojelerden, o yetiyormuş.
Oyy inşallah 1-2 haftaya sağlıkla doğar kuzucuklarımız artık. Sonuna geldik resmen ya.
![]()
Ama kilosu artık geride kalamaz ki 3.5 iyi canım doğum kilosu ztn, benim de 1 hafta önce öyleydi bakalım yarın kaç çıkacak bende merak ediyorum.Bende normal istiyorum ama doktorum neden bilmem riske atmak istemiyor tüp bebek olduğundan diyor 38+3 üz bugün dün kilosu 3500 dedi kilosu haftasına göre geride kalırsa doğurturum diyor bende normal olsun istiyorum ama artık gelmezse fazla beklemeyip sezeryana alacak galiba
Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla yanınıza gelsin inşallah.Bugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Aa bilmiyordum hiç, hemşireye de sormadım hangisi nedir diye ama valla benim hiç 100 filan bile olmadı ultrasona girmemiş olsam dicem bebeme bi şey oldu. Dediğin gibi bebeklerde kalp atışı 120-160 arası oluyor normalde.Kırmızı olan kalp atışı. 120-160 arası oluyor normal değeri. Benim bugün sırt üstü yatınca 160ın üstüne çıktığı oldu. Demek ki sırt üstü yatmamalıyım diye düşündüm.
Yeşil olan sancı. 38 yazan.
Yanlış biliyorsam düzeltin
Eki Görüntüle 3224889
Canım içini ferah tut lutfen , inşallah en kısa sürede kucağına alacaksin minik kizini sağlıklaBugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın haberini de verirsin burada, Allah Yardımcın olsun, bebişe iyilik versin , güçlü olmaya çalış lütfen eminim çok zordur dua edelimBugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Ayy hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Planlı sezeryan mıydı?Kizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Ayy canım benim sağlıkla kucağına al kokusunu duy inşallah![]()
sağlıcakla doğur canım
Kaç hafta kaç gün olmuş oluyorsun
Benimki 38+4’te doğacak
Sen 39+ ya girdin sanırım di mi![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Cok sagolun kizlar insallah hepimiz hayirlisiyla sag salim alalim kucagimizaSağlıkla hayırlıca kucağınıza alın inşallah bende artık hayırlısıyla doğsun istiyorum az kaldı heyecan herkeste var ve korku
Allah bir an önce sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Aslında haftanız da erken değilmiş yoğun bkaıma almalarının sebebi nedir acaba?Bugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Masallah saglikls gelsin inşallahKızlar 36+0’dan selamlar.Bugün doktor kontrolüm vardı, şimdi eve girdim. Bebiş 2750 gr olmuş, 3 gün geride gözüküyordu usg’de ama doktor sorun yok benim parametrelerime göre her şey normal dedi. Bir anda sinir sıkışmalarım geçmişti, ben pozisyon değiştirmiştir diye düşünüyordum ama bebiş iyice kanala yerleşmiş ya.
Bundan sonra her an gelebilir hazır olun dedi. İlk kez Nst’ye girdim 3-4 kere kırmızı renk olan taraf 45-50 oldu ama sonuç kağıdına bakınca sıkıntı yok dedi doktorumuz. O taraf mı sancıyı gösteren taraf bilmiyorum. Aydınlatırsanız beni sevinirim yeşil olan taraf genelde 20 filandı çünkü.
Hurma etki eder mi bilmiyorum ama haftada en az iki kere korunmasız cinsel ilişki istiyorum dedi, bu haftadan sonra spermler rahmi yumuşatacakmış doğum için faydalıymış. Akıntıyı sordum B Birdurumvar , bundan sonra sık sık olur akıntı, suyun normal olduğu sürece bebekten korkma, her hafta suyuna bakacağız zaten dedi. Doğuma giderken oje sürmeyi sordum, normal doğumda zaten sıkıntı yok istediğin gibi sürebilirsin ama sezaryen ihtimaline karşı ben protez tırnak istemiyorum dedi. Sezaryende 1 tanesini sildiriyormuş ojelerden, o yetiyormuş.
Oyy inşallah 1-2 haftaya sağlıkla doğar kuzucuklarımız artık. Sonuna geldik resmen ya.
![]()
Ne aşısı canım? Benim minnakın da gıdısı dolduAyy 2 gündür benimkide öyle heleki geceleri bi uyanıyorum emzireyim diye oğluşu uyndırıyorum tam 3 saat uyanık kalıyorumdik oturuyorum yatakta ama yine burnu kapanmasın diye cebelleşiyorum gözlerimi kapatmamaya çalışıyorum. O keyifçi memede uyuyo tamam çekeyim diyorum yok yine cok cok çekiyo çok komik kıyamıyorum diyorum ki tek amacım Karan ın kilo alması o yüzden dayan Buki uyuma o gazla gece boyu tam 5-6 saat ayakta kalıyorum 2 parti olarak
ama foldu yanakları bacakları bana öyle geliyor bakalım perşembe aşımız var sağlık ocağına gidicez kilosunu çok merak ediyorum
![]()
Hemen bakayım canım çok teşekkür ederimAz önce şöyle bir tarife denk geldim.Eki Görüntüle 3224589
Çok teşekkür ederim dediklerini uygulayacağımBak onu ilk doğumda ben de kullanmıştım. Çok faydasını gördüm. Her kullanımdan önce iyice çalkalaman gerekliydi, o içindeki bakterilerin eşit dağılması için. Ama şunu da tecrübe etmiştim bebişten bebişe değişir muhtemelen yine de aklında kalsın, o damlayı aç karnına verip sonra emzirince daha iyi fayda görmüştüm. Bi de kuzum benimkinin sancısı saat 20 - 21 arası başlıyordu ben damlayı 16 - 18 arası oğlum ne zaman uygunsa öyle veriyordum. Saatine kadar çok düzenli kullanmıştım.
Bir de battaniyesini ısıtıp kollarının altından geçecek şekilde sarardım ohh miss olurdu.
Ayy inşallah çoook rahat eder senin kuzucuk da
Anne babasına gülücükler dağıtır![]()
İsimleri ne canım? Biz de daha dün aldık biogaia verdi doktorumuzDamla verdi canım 2 tane. Bir de günlük hareketler yapıyorum. Yine de oluyor. Sanırım damla olmasa daha kötü olacaktı
Gözün aydın, sağlıcakla büyüt bebeğiniKizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Gözünüz aydınKizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Çok heyecanlı, yarın bu saatlerde bebeğinle birlikte olacaksınKizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibimKarmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim
![]()
Umarım en kısa zamanda kucağınıza verirler kızınızıBugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Çabucak toparlar ve kucağına gelir inşallah annesiBugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.