• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Kizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibim 🥰 Karmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim 🥰🥰🥰
Yaa sizleri okudukça ben bir daha doğurmak istiyorum 😅 Keyfini çıkarın müthiş bir durum 🥰 Sağlıcakla gelsin miniğin 💜

Kızlar belimde tatlı tatlı bi sızı var hiç geçmiyor ama adet öncesi ağrısı gibi ama çok hafif. Annem teşhisi koydu hemen bebek kanala iniyor olabilir diye 😁 olabilir mi sizce sizde oldu mu böyle?
Bende o da var😀 bebek kanala indi mi bilmiyorum benim ama hafif regl sancısı gibi sancım oluyo. Tatlı tatlı değil ama benim regl olmadan önceki o rahatsız edici ağrıdan😬

Yaa sizleri okudukça ben bir daha doğurmak istiyorum 😅 Keyfini çıkarın müthiş bir durum 🥰 Sağlıcakla gelsin miniğin 💜
Ay ben de sen böyle konuştukça doğurasım geliyo kendime cesaretim geliyor. Doğumu görüp bi daha dogurmak istiyosa çok da zor değil demek ki diye kendimi teselli ediyorum 😁

Bende o da var😀 bebek kanala indi mi bilmiyorum benim ama hafif regl sancısı gibi sancım oluyo. Tatlı tatlı değil ama benim regl olmadan önceki o rahatsız edici ağrıdan😬
Ay hadi bakalım hareketlemeler başlıyor artık 😁

Ay ben de sen böyle konuştukça doğurasım geliyo kendime cesaretim geliyor. Doğumu görüp bi daha dogurmak istiyosa çok da zor değil demek ki diye kendimi teselli ediyorum 😁
Zor olmaz olur mu keşke kolay olsa ama hepsi onun ağlamasını duyana kadar 😍
Sonra her şey siliniyor o miss kokusu kalıyor 🥰

Kizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Benim de öyleydi 33.haftadan sonra başladı canım bi tutuyor hıçkırık beş dk pıt pıt pıt. İyi güzel demişti doktorum da. Şuan eskisi kadar sık değil sanki 3 gün de bir falan oluyor

Kizlar son haftalarda bebeklerin hickirmasi arttimi sizdede gun icinde surekli hickiriyor yavrum gunde 3-4 kez kesin. Doktor guzel bisey cigerleri gelisiyor dedi sizlerinki ne durumda acaba bi sure sonra duruyormu doguma kadar boyle mi
Canım bi ara böyleydi günde 4 kez fln hissediyordum bi haftadır oda azaldı bende, yeri dar hıçkıramıyor bile yavrum diyorum😂😂

Böyle o ağrıyı hissedince dersin ki " ayy adet olcam heralde bugün " öyle bi ağrı 🤣

Kizlar ben dogurdum 38+6 2900 kg 49 cm spinal sezaryen . Hafif agrim var nebek henuz ememedi bakalim.
Gözün aydın canım Allahım sanada bebişine de sağlık versin inşallah üzülme emer alışır inşallah annesi 🥰🥰
Kizlaaar yarin sabah 8 de doguma gidiyorum nasipse dualariniza talibim 🥰 Karmakarisik duygular icerisindeyim hem kizimi cok merak ediyorum hem karnimdaki varligina cok alistim. Hem korkuyorum hem de asiri heyecanliyim 🥰🥰🥰
Ayyy çok heyecanlı bende o gece hiç uyuyamamıştım kuzum hadi bakalım sorunsuz hemencik olsun bitsin sonrası çook güzell 😍😍
Bugün doğumum oldu ama maalesef kızımı yoğum bakıma aldılar. Sadece ameliyat anında gördüm. Dua ediniz. Solunum sıkıntısı ve başka sebepler de var sanırım. Perşembe gününe kadar böyle olacak. Süt çıkmıyor. Mama vs de demediler.
Gözün aydın canım sağlıkla inşallah bebişinde sende çıkarsınız hastaneden üzülme onun sağlığı için kalsın ne kadar kalacaksa benimde oğluşum 1.5 gün kaldı sağlıkla ynıma geldi sen sonunu düşün çok güzel olacak üzme kendini sütünde gelir benim 3. Gün çok güzel gelmişti 🥰 maltana diye bir içecek aldırdılar migrostan ben ondan içtim 3 tane çok faydasını gördüm aklında olsun 😍😍
Ne aşısı canım? Benim minnakın da gıdısı doldu 😅 ya emzirmek bir şey değil ama böyle çalışmaları kötü 🙁
Kız ben yanlış söylemişim ya aşı diye 😂😂 N nail art sa soruyordu kuzum karnesine baktım da 30 unda gözlem yazmışlar 17 nisan aşı yazmışlar yani 1 aylık olunca. Aşı değilmiş yani perşembe günü gideceğimiz.

Ay ne güzel bi kaçınız bebişlerinize kavuşmuşsunuz mutluluk içinde okudum. Darısı başıma inş 🤲🏻 Benim ilk hamileliğim riskliydi ama bu kadar sıkıntılı değildi bu hamileliğimin başından beri halsizlik var ve artık dayanılır gibi değil bu halsizlik şimdi de karnım belim sırtım omzum her yerim ağrıyor resmen. Dün vajinam aşırı ağrıyordu dedim doğurcam herhlde. Daha 36. Haftada olmasam hastaneye gitcektim. Hiç iyi şeyler yaşamıyorum. İlk bebeğimde hamileliği çok sevmiştim 5 tane daha doğururum diyordu. 😅 bunda resmen doğsa da kurtulsam şu halsizlik ve ağrılardan diorum. Hayırlısıyla bakalım. Pazartesi dr a gitcem 12 sinde alın nolur diycem 38. Hafta doluyor 12 sinde. İnş tamam der

Back
X