• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Günaydın canım kızlar hiç takip edemedim memelere sıcak duş aldır, pompa pompa pompa, pompanın açtığı memeyi bebenin ağzına daya surat buruştursun (ehh ne yapsın bebe kendi kadar meme o büyüklüğün şanına yaraşır uç yok) hadiii tak silikon ucu tekrar dene, emzir bazen yetmesin azıcık mama takviye et, sıçsın temizle, uyut döngüsü içerisinde bitap düşmüş durumdayım. Üzerine kaynanamla olan psikolojik savaş çok kanlı bir şekilde evin her cephesinde devam ediyor 😂 doğuranlar olmuşsa gözler aydın olsun. @sapphire_silk senden güzel haberler almak harika, @E B R U inşallah kolay doğum yaparsın canım.
Hepimizin bu döngü için sabırsızlıkla beklemesi 🤣🤣 kendi bacağımıza sıktık resmen 🤣 ama olsun yine de yolun sonu güzel

Böyle bir imkan varsa kaçırma yoksa sonra da miyomlar için ameliyat olman gerekir tek ameliyatla ikisini de hallet 😀 İnşallah herşey çok güzel olur 🤗

Evet çünkü zaten doğum sonrası takip gerektiriyordu miyomlar.
ameliyat gerekecekti yine büyük ihtimalle.
Esas bunun için bile sezaryen tercih etmeliymişim diye düşündüm sonradan.
Sadece normal doğumun belirsizliklerinden çekiniyorum diye olmamalıydı bu tercihim.
1 taşla 2 kuş nasip olur umarım. Sağ ol canım. Hepimizin çok güzel bir doğum hikayesi olsun inşallah🥰😇🌸

Selam kızlar, ben bugün ilk kez bebeğimi kucağıma alıp sevdim emzirdim, akıllı oğluşum küçük olmasına rağmen tuttu emdi çok şükür 🙏 eşime de o sırada diğer küçük olan oğlumu vermişler onun kucağında beslenmiş çok duygusalım 🥲 öğlen müslin örtü istemişlerdi, akşama da eşim süt bırakmaya gittiğinde kıyafet getirin demişler biri için bu çıkmaya yaklaştı demek ahh o kokusunu maskesiz içime çekmek, koynumda uyutmak için sabırsızlanıyorum 🥰 hamileliğim bi anda apar topar bitti diye azcık tripliyim ama göbeğimi yeterince sevememiştim sanki doyamamıştım hamişliğe 😂

Ben de son zamanlarda öyleydim ama şu an herkes ben iyi olayım diye uğraşıyo ya canıma sokasım geliyo 🥲😅
Sen minnoşların adını ne koydun? Ben kaçırdım mı acaba?

Ayy o kıyafetlerini getirin cümlesini eşimden duydum ben o an nasıl ağladığımı size anlatamam bak şimdi yine ağlıyorum ama yanımda oğluşum var boncuk boncuk baana bakıyor 🥹🥹🥹 ay çok duygulandım yine kuzum Rabbim tüm evlatlara sağlık versin hiçbir anneyi babayı evladıyla sınamasın inşallah benim ilk anneliğimde kalbimde çoook derin yaralar duygusallıklar bıraktı o hastane süreci ama olsun sonu çok güzeldi inşallah tez vakitte oğluşların yanına gelir sana kocaman sarılıyorum 💙💙💙

Yok ya valla bedavaya çıktık biz öyle söyliyim canım. Yok 2 gün sonra belli olacak bizimki 16 gün doğmadan fiyat teklifi de vermiyorlarmış teklif gelince söyleyeceğim sana.
Cok iyi olur canim haber bekliyorum senden

Kızlarr bende Mayıs grubundayım ama zaman yaklaştı diye sizi de takip edip heyecanlanıyorum Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻 Şimdi size bi sorum olucak ilk defa dün gece 5te başlayıp 6.30a kadar göbek deliğimden vajinama doğru düzensiz aralıklarla ama yaklaşık 1 dk süren bi baskı hissettim, sanki bebek ordan kayıp çıkmak için zorluyor gibiydi. Bunlar yalancı kasılmalar mı oluyor, tehlikeli bir şey mi? Birçoğunuz bu aşamaları geçtiğiniz için yardımcı olursanız sevinirim😇

Boğazı gayet yutkunuyor ses geliyor emme sonrası ağzının kenarında süt oluyor. Ama çok gazlı ve atak gelince direkt meme isyor acaba doymuyor mu şüphesine düşüyorum.
Ama gaz esnasında meme verince bir iki çekip uyuyor yani orda sakinleşiyor 🤷🏼‍♀️
Emzik vermeyi dusundunmu canim benim emzirme danismanim bu durumu anlatmisti cunku doydugundan eminsen hala meme istediginde emme icgudusunu azaltmak icin emzik verilebilir demisti

Kızlarr bende Mayıs grubundayım ama zaman yaklaştı diye sizi de takip edip heyecanlanıyorum Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻 Şimdi size bi sorum olucak ilk defa dün gece 5te başlayıp 6.30a kadar göbek deliğimden vajinama doğru düzensiz aralıklarla ama yaklaşık 1 dk süren bi baskı hissettim, sanki bebek ordan kayıp çıkmak için zorluyor gibiydi. Bunlar yalancı kasılmalar mı oluyor, tehlikeli bir şey mi? Birçoğunuz bu aşamaları geçtiğiniz için yardımcı olursanız sevinirim😇
Geçtiyse yalancı sancidir vücut kendini hazırlıyor canım .Gercek doğum sancısı ne yaparsan yap geçmez.

Sezaryen sırasında miyomlarını da aldırmış olan var mı aranızda?

Bugün sordum doktoruma. Miyomları alırım dedi. Onlardan da kurtulsam çok iyi olacak. 🥹
Benim de başlarda idrar kesesine yakın 1 2 cm miyomum vardı. Büyürse sıkıntı olur demişti doktorum sonra aynı kaldı büyümedi. Ama o anda sezaryen sırasında kanama olduğu için doktorlar cesaret edemiyormuş diye duymuştum. Doktorun alırım diyorsa alır canım iyi olur hakkaten😊

Geçtiyse yalancı sancidir vücut kendini hazırlıyor canım .Gercek doğum sancısı ne yaparsan yap geçmez.
Yalancı sancı olduğunu düşündüm bende ama kasılmanın ne olduğunu bilmediğimden doğru mu anladım acaba diye düşünüyordum demek ki kasılmaymış yaşadığım. Teşekkür ederim😇

Evet çünkü zaten doğum sonrası takip gerektiriyordu miyomlar.
ameliyat gerekecekti yine büyük ihtimalle.
Esas bunun için bile sezaryen tercih etmeliymişim diye düşündüm sonradan.
Sadece normal doğumun belirsizliklerinden çekiniyorum diye olmamalıydı bu tercihim.
1 taşla 2 kuş nasip olur umarım. Sağ ol canım. Hepimizin çok güzel bir doğum hikayesi olsun inşallah🥰😇🌸
Amin inşallah 🌸🍀
Evet evet sezeryanin bu açıdan çok avantajı var senin için çok iyi oldu. Rabb'im kolaylıkla kurtarsın inşallah 😘

Kızlar çıktım doktordan, doğum sürecine girmişsin dedi, açıklıkta artmış 2 cm fln rahim yumuşamış, bebeğin kilo alımı durmuş 3600 de kaldı kilosu, önce nst ye basıldı nst de sancı yok ama bebeğin hareketini az buldu doktor, cuma yatış yapalım dedi sonra ultrasonda beğendi ciğerleri sürekli hareketli uyuma periyoduna denk geldik heralde dedi, suyu fln da iyi pazartesi tekrar kontrol var ama pazartesiyi beklemeyebilir dedi, çatı muayenesinde de tetikleyici hareketler yaptım nişanın gelebilir dedi, birde hastaneye gidip epidural yada sezeryan gerekirse diye kan verdim, bulunsun diye, artık çantan yanında olsun dedi, bide sen baya ağrı çekmişsin adet ağrısı gibi baya hissetmiş olman lazım dedi, göbeğinde inmiş dedi, uzun yazdım kusura bakmayın☺️🌸

Kızlar çıktım doktordan, doğum sürecine girmişsin dedi, açıklıkta artmış 2 cm fln rahim yumuşamış, bebeğin kilo alımı durmuş 3600 de kaldı kilosu, önce nst ye basıldı nst de sancı yok ama bebeğin hareketini az buldu doktor, cuma yatış yapalım dedi sonra ultrasonda beğendi ciğerleri sürekli hareketli uyuma periyoduna denk geldik heralde dedi, suyu fln da iyi pazartesi tekrar kontrol var ama pazartesiyi beklemeyebilir dedi, çatı muayenesinde de tetikleyici hareketler yaptım nişanın gelebilir dedi, birde hastaneye gidip epidural yada sezeryan gerekirse diye kan verdim, bulunsun diye, artık çantan yanında olsun dedi, bide sen baya ağrı çekmişsin adet ağrısı gibi baya hissetmiş olman lazım dedi, göbeğinde inmiş dedi, uzun yazdım kusura bakmayın☺️🌸
Ay hadi bakalim bikac gune gelir senin minnos o zaman 😍

Ayy ne güzel haberlerle geldin Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Kolayca sancısız ağrısız doğumun olsun .😍

Ayy hadi bakalım çok heyecanlı🤗

Geliyor geliyor bebito geliyor🥰🥰🥰

Benim de başlarda idrar kesesine yakın 1 2 cm miyomum vardı. Büyürse sıkıntı olur demişti doktorum sonra aynı kaldı büyümedi. Ama o anda sezaryen sırasında kanama olduğu için doktorlar cesaret edemiyormuş diye duymuştum. Doktorun alırım diyorsa alır canım iyi olur hakkaten😊

Bende 4 tane var. 1 tanesi daha büyükmüş. Ötekiler küçük. Ama karnımda görünmüyor bile şu an. Bir sıkıntı yaratmadılar ve büyümediler çok şükür.
Ben de dr. Banu Çiftçi’nin kitabında okudum dediğini. Kanama sıkıntısı olabiliyormuş diyordu. Müdahale edilemeyebilirmiş. Yine de sezaryenle miyomdan kurtulmuş çok hasta da var. Benimkiler alınabilir durumdadır umarım. Onu da o esnada öğreniriz artık. Alabilirse alsın.

Benden önce doğurmanı bekliyorum. Hadi bakalım. 🤩🤩

Back
X