• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Gece bahsettiğim kahverengi akıntıdan şimdi yine geldi, sümüksü değil o yüzden tereddütteyim. Hastaneye gideceğiz, bi baksinlar. Dogurup cikmasam bari hic hazir değilim 🤣🤣🤣 doktorum da Perşembe gunu bikac günlüğune yokum inşallah beni bekler bebiş demişti. Simdiden inatçı bebe 🤔
Ne yaptın gittin mi doktora Canım inşallah hayırlısı olsun hakkında zamanı gelmiş annesi sana kavuşmak istiyordur artık minik kuş ☺️

Evet şükürler olsun 🥹 benim de ameliyat öncesi olacakmış tahlillerim. Tahlillerden 1.5 saat kadar sonra alırım demişti doktor.😇

Az önce bi tane pozitif sezaryen vlog videosu izledim. Bakayım neler yapmışlar hazırlıklar falan dedim. Çok güzel bir videoydu.

Ama İzlerken ağladım devamlı🥲 ki ağlak biri de değilim.
ağlamak istemiyorum hiç. Kimse beni ağlarken görmesin. Hiç sevmem. Ciddi ciddi kafama takarım. Ağlayınca burnum akıyo bi de. 😅 ameliyat masasında ağlarsam daha fena orda elimizi de kullanamıyoruz anladığım kadarıyla.
Duygusal modumu bi kenara bırakıp cool geçirmek istiyorum süreci😅
Onu da başarırsam çok iyi olacak.
Yok kız bir süre sonra açıyorlar kollardaki kemerleri ben burnumu koluma sildim mesela 😂

Doğurmayan kızlar hadi elinizi çabuk tutun ya annelik için bekliyoruz sizi daha bebelerin dedikodusunu yapıcaz 🤩

Bir elimde gaviscon diğerinde bacak aramdan ayırmadığım emzirme yastıgım oda oda dolanıyorum kaburga ağrısı mide yanması gece bebenin içerde kudurması sürekli işeme hissi. Geceleri son haftalar bitsin isteğiiiiiii
Mide yanması beni mahfettii mahfettii 😔😔 dayanamıyorum artık valla ben bu yanmaya

Yok kız bir süre sonra açıyorlar kollardaki kemerleri ben burnumu koluma sildim mesela 😂

Doğurmayan kızlar hadi elinizi çabuk tutun ya annelik için bekliyoruz sizi daha bebelerin dedikodusunu yapıcaz 🤩
Dogumdan sonra şeker muhabbeti oluyor mu

Dogumdan sonra şeker muhabbeti oluyor mu
Hazar hipoglisemi ile doğdu beklenen oydu zaten ama çok önemsenecek gibi değildi değeri hemen toparladılar. Valla bebişim hiç bakmıyorum biliyor musun artık zararı bana ya emzirme işinde de çok aşırı uğraştığımdan en azından bir 10 gün süt için canım ne çekiyorsa yemeye karar verdim ve abartmadan yiyorum, çok yükselseydi hissederdim. Kadın doğumcum hapı bırak iğne ile devam, bir ay sonunda endokrin uzmanına görüneceksin tekrar dedi orada ortaya çıkar ak gün kara gün😅

Selam kızlar bugün 6 da sezeryanla kavuştum bebeğime şükür bebeğim iyi benimde biraz ağrılarım var bacaklarımın açılmasını bekliyorum yürüyüş yapıcam emzirmekte zorlanıyorum meme ucu yok silikon meme ucu aldık onunla emziriyorum şimdilik

Gözünüz aydın. Maşallah. Rabbim sağlıklı ömürler versin

Kalbimde hissettim canım ben de sarılıyorum koskocaman tek görecekleri talihsizlik bu olsun yavruların bundan sonra hep güzellikler içinde büyüsünler 🧿🥰

🥰🥰 bi su döngüsü gibi aklıma kazındı artık bu şekilde senin döngü aklımdan cıkmaz 😅 çok sağol dilerim burası hergün bambaşka güzel haberlerle dolar 😘

Aras ve Uras koyduk canım yine. Uras zaten hamile kalmadan önce aklımdaydı ama Arastan emin olamamıştım bu yüzden ne kapı süsleri oldu ne başka bişeyleri bebelerimin 😅 su gelince isimleri de onunla birlikte netleşti artık😂
Çok güzelmiş isimleri bayıldım 🥰 isimleriyle yaşasınlar minikler ❤️

İnşallah hayırla saglikla çıkarız valla benim için süreç çok güzel geçmedi ama Rabbime bin şükür tüm zorluklara rağmen bu duyguları nasip etti 😍
Kız sen bebenin adını enfeksiyon koy 😅

Şaka bir yana heralde aramızda en zorlu hamileliği sen geçirdin 😢 hepimizin kendine göre zorlukları oldu elbette ama senin kronikleşen enfeksiyon yüzünden bir yüzün gülmedi. Hadi bakalım 1 nisan da sağlıkla huzurla gelsin minnoş, bekliyoruz 😇😇🍀

Kızlar 2 gündür sağ boşluğumda öyle bir batma var ki sağ tarafıma yatamıyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
plasenta orada olabilir mi ? benimde son haftalarda sağ tarafımda daha çok ağrı oluyor o tarafa yatmakta zorlanıyorum. son muayenede doktorum gösterdi plasentanın yerini tam sağdaydı bebekte kafasını yaslamıştı hatta yastık gibi :) belki ağrı ondan olabilir

Hazar hipoglisemi ile doğdu beklenen oydu zaten ama çok önemsenecek gibi değildi değeri hemen toparladılar. Valla bebişim hiç bakmıyorum biliyor musun artık zararı bana ya emzirme işinde de çok aşırı uğraştığımdan en azından bir 10 gün süt için canım ne çekiyorsa yemeye karar verdim ve abartmadan yiyorum, çok yükselseydi hissederdim. Kadın doğumcum hapı bırak iğne ile devam, bir ay sonunda endokrin uzmanına görüneceksin tekrar dedi orada ortaya çıkar ak gün kara gün😅
İnsulin mu vuruluyordun kuzum sen

Kız sen bebenin adını enfeksiyon koy 😅

Şaka bir yana heralde aramızda en zorlu hamileliği sen geçirdin 😢 hepimizin kendine göre zorlukları oldu elbette ama senin kronikleşen enfeksiyon yüzünden bir yüzün gülmedi. Hadi bakalım 1 nisan da sağlıkla huzurla gelsin minnoş, bekliyoruz 😇😇🍀
Enfeksiyon koymayı hak ettti gercekten göbek adını Enfeksiyon koycam ceza 🤣🤣 inşallah saglikla kuvoze filan girmeden gelsin bende rahatlayayim doktorum da 🤣🤣🤲

Doguran kizlarcim hemoroidleriniz ne durumda? Benimkiler artik bagimsizliklarini ilan etti cunku. Agri aci kanama yok ama bildiginiz o bolgem komple sismis durumda gecermi dogurunca falan

Back
X