- Konu Sahibi Papatya0593
- #33.281
Bir elimde gaviscon diğerinde bacak aramdan ayırmadığım emzirme yastıgım oda oda dolanıyorum kaburga ağrısı mide yanması gece bebenin içerde kudurması sürekli işeme hissi. Geceleri son haftalar bitsin isteğiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın gittin mi doktora Canım inşallah hayırlısı olsun hakkında zamanı gelmiş annesi sana kavuşmak istiyordur artık minik kuşGece bahsettiğim kahverengi akıntıdan şimdi yine geldi, sümüksü değil o yüzden tereddütteyim. Hastaneye gideceğiz, bi baksinlar. Dogurup cikmasam bari hic hazir değilimdoktorum da Perşembe gunu bikac günlüğune yokum inşallah beni bekler bebiş demişti. Simdiden inatçı bebe
![]()
Çok güzel olmuş benim bebenin adı da DenizMerhaba ben kecevi_ hesabından aldım instagramdan
Yok kız bir süre sonra açıyorlar kollardaki kemerleri ben burnumu koluma sildim meselaEvet şükürler olsunbenim de ameliyat öncesi olacakmış tahlillerim. Tahlillerden 1.5 saat kadar sonra alırım demişti doktor.
Az önce bi tane pozitif sezaryen vlog videosu izledim. Bakayım neler yapmışlar hazırlıklar falan dedim. Çok güzel bir videoydu.
Ama İzlerken ağladım devamlıki ağlak biri de değilim.
ağlamak istemiyorum hiç. Kimse beni ağlarken görmesin. Hiç sevmem. Ciddi ciddi kafama takarım. Ağlayınca burnum akıyo bi de.ameliyat masasında ağlarsam daha fena orda elimizi de kullanamıyoruz anladığım kadarıyla.
Duygusal modumu bi kenara bırakıp cool geçirmek istiyorum süreci
Onu da başarırsam çok iyi olacak.
Mide yanması beni mahfettii mahfettiiBir elimde gaviscon diğerinde bacak aramdan ayırmadığım emzirme yastıgım oda oda dolanıyorum kaburga ağrısı mide yanması gece bebenin içerde kudurması sürekli işeme hissi. Geceleri son haftalar bitsin isteğiiiiiii
Dogumdan sonra şeker muhabbeti oluyor muYok kız bir süre sonra açıyorlar kollardaki kemerleri ben burnumu koluma sildim mesela
Doğurmayan kızlar hadi elinizi çabuk tutun ya annelik için bekliyoruz sizi daha bebelerin dedikodusunu yapıcaz![]()
Dualarımız seninleGünaydın kizlaar, şimdi bir yolculuğu bitirip, yenisine başlamak için yola cikiyorum.
Hiic uyumadım heralde, inanılmaz heyecanlıyım. Dualarınızı bekliyorum![]()
Hazar hipoglisemi ile doğdu beklenen oydu zaten ama çok önemsenecek gibi değildi değeri hemen toparladılar. Valla bebişim hiç bakmıyorum biliyor musun artık zararı bana ya emzirme işinde de çok aşırı uğraştığımdan en azından bir 10 gün süt için canım ne çekiyorsa yemeye karar verdim ve abartmadan yiyorum, çok yükselseydi hissederdim. Kadın doğumcum hapı bırak iğne ile devam, bir ay sonunda endokrin uzmanına görüneceksin tekrar dedi orada ortaya çıkar ak gün kara günDogumdan sonra şeker muhabbeti oluyor mu
Güle güle gidip sağlıkla gelinGünaydın kizlaar, şimdi bir yolculuğu bitirip, yenisine başlamak için yola cikiyorum.
Hiic uyumadım heralde, inanılmaz heyecanlıyım. Dualarınızı bekliyorum![]()
Selam kızlar bugün 6 da sezeryanla kavuştum bebeğime şükür bebeğim iyi benimde biraz ağrılarım var bacaklarımın açılmasını bekliyorum yürüyüş yapıcam emzirmekte zorlanıyorum meme ucu yok silikon meme ucu aldık onunla emziriyorum şimdilik
Çok güzelmiş isimleri bayıldımKalbimde hissettim canım ben de sarılıyorum koskocaman tek görecekleri talihsizlik bu olsun yavruların bundan sonra hep güzellikler içinde büyüsünler
bi su döngüsü gibi aklıma kazındı artık bu şekilde senin döngü aklımdan cıkmaz
çok sağol dilerim burası hergün bambaşka güzel haberlerle dolar
Aras ve Uras koyduk canım yine. Uras zaten hamile kalmadan önce aklımdaydı ama Arastan emin olamamıştım bu yüzden ne kapı süsleri oldu ne başka bişeyleri bebeleriminsu gelince isimleri de onunla birlikte netleşti artık
![]()
Gittiğim doktor oradan ayrıldı. Ayşe isminde mor saçlı bir kadındı. Aşırı tatlıydı, malesef devlete tayinini istemişti. Zeynep kamil e falan gitmiş olması lazımKızılay hastanesinde hangi doktora gittiniz?
Kız sen bebenin adını enfeksiyon koyİnşallah hayırla saglikla çıkarız valla benim için süreç çok güzel geçmedi ama Rabbime bin şükür tüm zorluklara rağmen bu duyguları nasip etti![]()
plasenta orada olabilir mi ? benimde son haftalarda sağ tarafımda daha çok ağrı oluyor o tarafa yatmakta zorlanıyorum. son muayenede doktorum gösterdi plasentanın yerini tam sağdaydı bebekte kafasını yaslamıştı hatta yastık gibi :) belki ağrı ondan olabilirKızlar 2 gündür sağ boşluğumda öyle bir batma var ki sağ tarafıma yatamıyorum böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
İnsulin mu vuruluyordun kuzum senHazar hipoglisemi ile doğdu beklenen oydu zaten ama çok önemsenecek gibi değildi değeri hemen toparladılar. Valla bebişim hiç bakmıyorum biliyor musun artık zararı bana ya emzirme işinde de çok aşırı uğraştığımdan en azından bir 10 gün süt için canım ne çekiyorsa yemeye karar verdim ve abartmadan yiyorum, çok yükselseydi hissederdim. Kadın doğumcum hapı bırak iğne ile devam, bir ay sonunda endokrin uzmanına görüneceksin tekrar dedi orada ortaya çıkar ak gün kara gün![]()
Enfeksiyon koymayı hak ettti gercekten göbek adını Enfeksiyon koycam cezaKız sen bebenin adını enfeksiyon koy
Şaka bir yana heralde aramızda en zorlu hamileliği sen geçirdinhepimizin kendine göre zorlukları oldu elbette ama senin kronikleşen enfeksiyon yüzünden bir yüzün gülmedi. Hadi bakalım 1 nisan da sağlıkla huzurla gelsin minnoş, bekliyoruz
![]()
Evet canım ben hem glukofen kullanıyordum hem de insülin iğnesiİnsulin mu vuruluyordun kuzum sen