- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.401
Geçmiş olsun canım korkma artık doğsa da bı sıkıntı olmaz inşallah bizleri haberdar et mutlakaKızlar kontrole geldim.düzenli sancı çıktı.doktor kontrol amaçlı yatış verdi takip ediyorlar.nst de sancılar 40 lara çıkıyor ama düzenli.önceden de sezeryan olduğum için sancıların dikişlere zarar vermesinden korkuyor.ben hiçbişey hissetmiyorum.ciğer geliştirici yaptılar serum taktılar birde fitil verdiler.1 hafta daha durur inşallah.şuan 36+1 iz
Hiçbir sikayetin yokken tesadufen mi öğrendin canim kontrolde?Kızlar kontrole geldim.düzenli sancı çıktı.doktor kontrol amaçlı yatış verdi takip ediyorlar.nst de sancılar 40 lara çıkıyor ama düzenli.önceden de sezeryan olduğum için sancıların dikişlere zarar vermesinden korkuyor.ben hiçbişey hissetmiyorum.ciğer geliştirici yaptılar serum taktılar birde fitil verdiler.1 hafta daha durur inşallah.şuan 36+1 iz
Aynen dün 32 kontrolünde 36 da nstye başlıcaz herhengi bir şikayetin yoksa dedi doktorum canımHiçbir sikayetin yokken tesadufen mi öğrendin canim kontrolde?
Ben de bugün 32 kontrolune gittim nst yi 35 de baslaticaz dediler.
Bende valize depend koydum kuzenlerim hep onu önerdiDepend öneriyor herkes, o nasıl kilot şeklinde diye biliyorum..kullananlarda memnun
Beni 34 de başlattı doktorum şimdi hergun giriyorumAynen dün 32 kontrolünde 36 da nstye başlıcaz herhengi bir şikayetin yoksa dedi doktorum canım
Beni 36+3 de dogurtacak canım merak etme bencede kilosu nasıl bebisin dün benimde sancı çıkmıştı hissediyor musun dedi hayir dedim bugun de cekildim hic sancı falan yoktuKızlar kontrole geldim.düzenli sancı çıktı.doktor kontrol amaçlı yatış verdi takip ediyorlar.nst de sancılar 40 lara çıkıyor ama düzenli.önceden de sezeryan olduğum için sancıların dikişlere zarar vermesinden korkuyor.ben hiçbişey hissetmiyorum.ciğer geliştirici yaptılar serum taktılar birde fitil verdiler.1 hafta daha durur inşallah.şuan 36+1 iz
Kontrollerini nasil ayarladi canim? 2 hafta sonra gel dedi bana sonra da haftalik gidicekmisimAynen dün 32 kontrolünde 36 da nstye başlıcaz herhengi bir şikayetin yoksa dedi doktorum canım
Kendiniz için ise çantanıza koyacaklarınız arasında hasta bezi olmalı yanları çıtçıtlı yapıskanlı olsun kilot şeklinde olmasın
Kızlar size yaşadığım bir olayı anlatayım bugün,
Ben cumartesi pazar çam sakurada hastanedeydim açılmam var diye cumartesi 35+4 tüm şimdi tam 36 oldum bugün doktora gittim ne olur ne olmaz randevu bulmuşken kadın doğumda gideyim dedim oradaki doktor 32 haftalık olduğunu bebeğin kilosunu 2400 olduğunu çocuğun zayıf olduğunu nstde sancı ve açılma olduğunu acil çocuğu almak istediğini söyledi tabi ben baya şaşırdım çünkü daha iki gün önce 5 acil doktoru tam haftasında görmüşken kilosuna 3300 demişken bu doktorun böyle söylemesi haliyle moralimi bozdu…
Doktora kalçamdan bacağıma ağrı vurduğunu resmen topalladığımı görmesine rağmen bir şey olmaz demesine mi kızayım ağzıma bir şey koyamadığıma uykusuz kaldığıma mı yanayım bilemedim doktor sağolsun bit hafta sonra gel tekrar o zaman geriliğine bakarım dedi
Şimdi sormak istediğim bir şey var ben neye inanacağıma şaşırdım özeldeki doktorum bugün başka bir ilde diye gidemedim yarın ona gideceğim üstüne doktor bana 15-20 Ocak doğum dedi mübarek insan doğurmuyorum herhalde ben
Üstüne eve geldim zaten ağrılarım var kaynanam sen Allah’a inan doktorlara güvenme sürekli doktora gidiyorsun naz yapıyorsun demesin mi açtım ağzımı artık biran da gözüm döndü
Sözde bana bakmaya geldi ne kahvaltısı ne yemeği ne ev temizliği ne çamaşırı hiçbir şey bitmiyor üstüne ben köye dönmeyeyim gelin bana bakıyor hazır iyi demesini biliyorsun ben köpek gibi sancı çekerken beni evde bırakıp gezmeye gitmeyi de bildin ben aile apartmanında oturuyorum diğerlerine git birazda kal dedim 20 gündür yeter dedim diye suçlu oldum kocama da patladım ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum ne gezmem nazım kaldı yeter dedim beni anneme bırak yoksa ben giderim artık dedim bilmiyorum hormonlarım fena oldu
Benim de çok oluyor Dr normal demişti canımKızlar çok çatı ağrım var makata dogru vuruyor. Daha önce de çatı ağrım oldu ama şimdi baya cok ağrıyor normal mi sizce yoksa doktora gitmek gerekir mi
Yarın kendi doktoruma gidicem kocamda isterse arkamda olmasın aramış kendi doktoruna götürün diye kavga ordan sonra patlak verdi zaten sürekli doktora mı götürcez diyerek niye geldiler o zaman36 haftalıkken 32 görünüyor ise zaten gerilim var, 1 hafta sonra gel geriliği ne bakalım ne demek yahu. Kendi dr una da görünmelisin Allah korusun bebeğin iyi olsun, kaynanan önemli değil. Patlamış olmanı haklı buluyorum, az bile söylemişsin. İnşallah eşin de arkandadır. Geçmiş olsun
Güneşli güzel bir günden 34 haftadan Selamlarben iyice ödemleştim ve bu hafta hızlı kilo alıyorum
Benim ki de hazır sadece kendim için iç çamaşırı gecelik filan koymadımKızlar çantalarınız hazır mı? Biz 32 haftalık olduk 1 haftaya hazırlamayı düşünüyorum
Benim de öyle yüzüm özellikle ama bu hamileliğim önceki hamileliğime göre fiziki olarak rahat geçti o kadar diğer kızımın peşinde koşturuyorum kiii ondan mıdır spor niyetine mi giriyor sürekli kucağıma da gelmek istiyor o halde taşıyorum mecbur bilmiyorum önceki hamileliğimde ben bu haftada ayağa bile kalkamıyordum panda gibi yerlerde yuvarlanıyordum eşim kaldırıyordu anca öyleBenimde eller ayaklar şişmeye başladı hastane çantasına varis çorabı koymayı unutmamam gerekbir de kuyruk sokumunda o kalça ile belin birleştiği yerdeki kemik öyle bir ağrıyor ki iki büklüm geziyorum
Ben de değiştirmek istiyorum ama cesaret edemiyorumSabah başka bir doktora muayeneye gideceğim, aklıma yatarsa hem hastaneyi hem doktoru değiştireceğim bu saatten sonra
Resmen doğum güzelliği gelmiş bebek yüzünü aydınlatmisGüneşli güzel bir günden 34 haftadan Selamlarben iyice ödemleştim ve bu hafta hızlı kilo alıyorum
Yaaaa bu nasıl güzel bir yorum böyleResmen doğum güzelliği gelmiş bebek yüzünü aydınlatmis
Bebek doğunca gidiyor onlar saglikla gelsinler deYaaaa bu nasıl güzel bir yorum böyleutandım vallahi teşekkür ederim canım benim.. Valla ama baya şiştim öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?