2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Geçmiş olsun canım korkma artık doğsa da bı sıkıntı olmaz inşallah bizleri haberdar et mutlaka

Hiçbir sikayetin yokken tesadufen mi öğrendin canim kontrolde?
Ben de bugün 32 kontrolune gittim nst yi 35 de baslaticaz dediler.

Beni 36+3 de dogurtacak canım merak etme bencede kilosu nasıl bebisin dün benimde sancı çıkmıştı hissediyor musun dedi hayir dedim bugun de cekildim hic sancı falan yoktu

Kendiniz için ise çantanıza koyacaklarınız arasında hasta bezi olmalı yanları çıtçıtlı yapıskanlı olsun kilot şeklinde olmasın

Neden külot olmasın ? Çoğu kişi lohusa külotlarının çok kolaylık ve rahat olduğunu söylüyor bende sipariş verecektim ama şimdi külot olmasın deyince aklım karıştı?

Bende çam sakuraya gidiyorum muayene için ama orada normal kadın doğum polikliniğinde gebe muayenesi yapanlar randevu alırken ismi yazan uzman doktorların asistanları yani öğrenciler o yüzden pek bir şey bilmiyorlar ya da salağa yatıyorlar şahsen ben 1 cocugum var onlardan daha çok şey biliyorum inan tamam okulunu okuyorlar saygı duyuyorum ama bu kadar da ilgisiz veya bir şey bilmiyormuş gibi davranılmaz çok sinir bozucu gerçekten ama yapcak bisey yok maalesef. Bence çokta kaaleye alma onların söylediklerini sen zaten perinatoloji takiplisin oradaki doktorun ne dediği önemli. Bu arada kayınvaliden de şaka gibiymiş gerçekten okurken şaşakaldım eşin umarım senin haklı olduğunu görüyordur Allah yardımcın olsun.

Yarın kendi doktoruma gidicem kocamda isterse arkamda olmasın aramış kendi doktoruna götürün diye kavga ordan sonra patlak verdi zaten sürekli doktora mı götürcez diyerek niye geldiler o zaman

Güneşli güzel bir günden 34 haftadan Selamlar ben iyice ödemleştim ve bu hafta hızlı kilo alıyorum

Benimde eller ayaklar şişmeye başladı hastane çantasına varis çorabı koymayı unutmamam gerek bir de kuyruk sokumunda o kalça ile belin birleştiği yerdeki kemik öyle bir ağrıyor ki iki büklüm geziyorum

Benim de öyle yüzüm özellikle ama bu hamileliğim önceki hamileliğime göre fiziki olarak rahat geçti o kadar diğer kızımın peşinde koşturuyorum kiii ondan mıdır spor niyetine mi giriyor sürekli kucağıma da gelmek istiyor o halde taşıyorum mecbur bilmiyorum önceki hamileliğimde ben bu haftada ayağa bile kalkamıyordum panda gibi yerlerde yuvarlanıyordum eşim kaldırıyordu anca öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…