2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Senin şeker iyidi ama dimi, bizimki şekerle alakalı olduğu için şekere dikkat edince normale dönüyor demekki..
Evet canım şekerim 120 çıktı maksimum benim
İmansız değilim hani ama şey Allah’a inanıyorum ama kalbi dursa anlamasam ne olacak ben naz yapmıyorum dedim ki bir tane düşüğüm var yani
E yani tedbir almakta fayda var ki zaten 36 hafta olmuşsun karnın burnunda artik

Merhaba canim ben baska konu icin : rahim acikligi icin okumustum hurma yemenin iyi geldigini.

Anne adaylari normal dogum dusunenler, sizde okudunuz boyle birsey hurma hakkinda ?
Evet canim bana hurma yeme demislerdi mesela erken dogum riskim oldugu icin.onu ileriki haftalarda tuketilmesini oneriyorlar doğuma yakin

İmansız değilim hani ama şey Allah’a inanıyorum ama kalbi dursa anlamasam ne olacak ben naz yapmıyorum dedim ki bir tane düşüğüm var yani
Allaha havale et canim nasil olsa Rabbim goruyor bazı şeyleri . Bu donemim boyunca hep tek doktora gittim baska doktor gorusu almadim bazen kafa karistirabiliyorlar

36 haftalıkken 32 görünüyor ise zaten gerilim var, 1 hafta sonra gel geriliği ne bakalım ne demek yahu. Kendi dr una da görünmelisin Allah korusun bebeğin iyi olsun, kaynanan önemli değil. Patlamış olmanı haklı buluyorum, az bile söylemişsin. İnşallah eşin de arkandadır. Geçmiş olsun

Sağol canım koslayı da deneyeceğim sonraki yıkamalarımda artık bembeyaz beklemiyorum çamaşırları ama en azından pembelik gitseydi eşimin atletleri de var çünkü
Olmazsa daha sonra sadece eşinin atletlerini çamaşır sulu suda bir gece beklet kova da falan. Beklerse daha iyi olur belki

Bende sebepsiz bile uyuyamiyorim ama eklem bacak agrilari genital bolgem agrisindan da yatamiyorum resmen saatlerdir uyumaya çalışıyorum ızdırap oldu son gunler galiba zor gecicek
Ben de uyuyamıyorum artık geceleri hep sola dönük yatıyorum sağa dönemiyorum artık sağa dönünce karnım semsert oluyor.
Canım ben 30. Haftadan beri erken doğum riskim var rahim ağzı çok kısa Bayadır direniyoruz 34 haftaya geldik. Bence durur geçer bile.
Kayınvalidene artık yorum bulamıyorum Bebeğin kilosu için de şöyle söyleyim benim doktorum bugün 2400 gördü kilosunu tam 34 hafta dedi. İnternette de öyle görünüyor. Yani zaten kilosunun 2400 olup bebeğin 32 hafta görünmesi ayrı bir mantıksız burdan bile anlaşılabilir bence yanlış ölçtüğü o 2400 ü de yanlış ölçmüştür bence.

Devlet hastaneleri biberon kullandırtmıyor mama veya anne sütü sagılıp verilecekse kaşık veya enjektör ile veriliyor. Çantanız hazırsa hastanede doguma geçerken bebeğin dogum snrası giydirilcek eşyalarını ayrı koyun içine 1adet bez alt üst takım çorap eldiven şapka zıbın (ağız mendili hariç) baytaniyesini koyun verin. Bu dediklerimi çantanızda ayrı yere koyun hazır olsun.

Devlette doğum yaptım hiç te karışmadilar biberona biberonla mama vermiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…