- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 83
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #20.381
Senin şeker iyidi ama dimi, bizimki şekerle alakalı olduğu için şekere dikkat edince normale dönüyor demekki..Senin kaynanani ben denk getirsem fena şeyler olacak
Bı suyu duzeltemeyen ben kaldım bu grupta
İmansız değilim hani ama şey Allah’a inanıyorum ama kalbi dursa anlamasam ne olacak ben naz yapmıyorum dedim ki bir tane düşüğüm var yaniSenin kaynanani ben denk getirsem fena şeyler olacak
Bı suyu duzeltemeyen ben kaldım bu grupta
Evet canım şekerim 120 çıktı maksimum benimSenin şeker iyidi ama dimi, bizimki şekerle alakalı olduğu için şekere dikkat edince normale dönüyor demekki..
E yani tedbir almakta fayda var ki zaten 36 hafta olmuşsun karnın burnunda artikİmansız değilim hani ama şey Allah’a inanıyorum ama kalbi dursa anlamasam ne olacak ben naz yapmıyorum dedim ki bir tane düşüğüm var yani
Bu arada doktoruma waffele aşeriyorum ama tatlıyı bıraktığım için yiyemiyorum dedim, bugün bitane yiyebilirsin sana ödül dediçok mutluyum
Evet canim bana hurma yeme demislerdi mesela erken dogum riskim oldugu icin.onu ileriki haftalarda tuketilmesini oneriyorlar doğuma yakinMerhaba canim ben baska konu icin : rahim acikligi icin okumustum hurma yemenin iyi geldigini.
Anne adaylari normal dogum dusunenler, sizde okudunuz boyle birsey hurma hakkinda ?
Ben onu yaptım kendime ödül verdim 3 gün şekerli şeyler tükettim duramadım aman dikkatBu arada doktoruma waffele aşeriyorum ama tatlıyı bıraktığım için yiyemiyorum dedim, bugün bitane yiyebilirsin sana ödül dediçok mutluyum
O ne zaman derse doğum o zaman olacakmış doktorların demesi yalanmışEvet canım şekerim 120 çıktı maksimum benim
E yani tedbir almakta fayda var ki zaten 36 hafta olmuşsun karnın burnunda artik
Allaha havale et canim nasil olsa Rabbim goruyor bazı şeyleri . Bu donemim boyunca hep tek doktora gittim baska doktor gorusu almadim bazen kafa karistirabiliyorlarİmansız değilim hani ama şey Allah’a inanıyorum ama kalbi dursa anlamasam ne olacak ben naz yapmıyorum dedim ki bir tane düşüğüm var yani
36 haftalıkken 32 görünüyor ise zaten gerilim var, 1 hafta sonra gel geriliği ne bakalım ne demek yahu. Kendi dr una da görünmelisin Allah korusun bebeğin iyi olsun, kaynanan önemli değil. Patlamış olmanı haklı buluyorum, az bile söylemişsin. İnşallah eşin de arkandadır. Geçmiş olsunKızlar size yaşadığım bir olayı anlatayım bugün,
Ben cumartesi pazar çam sakurada hastanedeydim açılmam var diye cumartesi 35+4 tüm şimdi tam 36 oldum bugün doktora gittim ne olur ne olmaz randevu bulmuşken kadın doğumda gideyim dedim oradaki doktor 32 haftalık olduğunu bebeğin kilosunu 2400 olduğunu çocuğun zayıf olduğunu nstde sancı ve açılma olduğunu acil çocuğu almak istediğini söyledi tabi ben baya şaşırdım çünkü daha iki gün önce 5 acil doktoru tam haftasında görmüşken kilosuna 3300 demişken bu doktorun böyle söylemesi haliyle moralimi bozdu…
Doktora kalçamdan bacağıma ağrı vurduğunu resmen topalladığımı görmesine rağmen bir şey olmaz demesine mi kızayım ağzıma bir şey koyamadığıma uykusuz kaldığıma mı yanayım bilemedim doktor sağolsun bit hafta sonra gel tekrar o zaman geriliğine bakarım dedi
Şimdi sormak istediğim bir şey var ben neye inanacağıma şaşırdım özeldeki doktorum bugün başka bir ilde diye gidemedim yarın ona gideceğim üstüne doktor bana 15-20 Ocak doğum dedi mübarek insan doğurmuyorum herhalde ben
Üstüne eve geldim zaten ağrılarım var kaynanam sen Allah’a inan doktorlara güvenme sürekli doktora gidiyorsun naz yapıyorsun demesin mi açtım ağzımı artık biran da gözüm döndü
Sözde bana bakmaya geldi ne kahvaltısı ne yemeği ne ev temizliği ne çamaşırı hiçbir şey bitmiyor üstüne ben köye dönmeyeyim gelin bana bakıyor hazır iyi demesini biliyorsun ben köpek gibi sancı çekerken beni evde bırakıp gezmeye gitmeyi de bildin ben aile apartmanında oturuyorum diğerlerine git birazda kal dedim 20 gündür yeter dedim diye suçlu oldum kocama da patladım ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum ne gezmem nazım kaldı yeter dedim beni anneme bırak yoksa ben giderim artık dedim bilmiyorum hormonlarım fena oldu
Olmazsa daha sonra sadece eşinin atletlerini çamaşır sulu suda bir gece beklet kova da falan. Beklerse daha iyi olur belkiSağol canım koslayı da deneyeceğim sonraki yıkamalarımda artık bembeyaz beklemiyorum çamaşırları ama en azından pembelik gitseydi eşimin atletleri de var çünkü
Deme öyle deme Allah korusunBen onu yaptım kendime ödül verdim 3 gün şekerli şeyler tükettim duramadım aman dikkat
Hadi inşallah sen tek sefer ile frenle kendiniDeme öyle deme Allah korusun
Ben de uyuyamıyorum artık geceleri hep sola dönük yatıyorum sağa dönemiyorum artık sağa dönünce karnım semsert oluyor.Bende sebepsiz bile uyuyamiyorim ama eklem bacak agrilari genital bolgem agrisindan da yatamiyorum resmen saatlerdir uyumaya çalışıyorum ızdırap oldu son gunler galiba zor gecicek
Canım ben 30. Haftadan beri erken doğum riskim var rahim ağzı çok kısa Bayadır direniyoruz 34 haftaya geldik. Bence durur geçer bile.Kızlar kontrole geldim.düzenli sancı çıktı.doktor kontrol amaçlı yatış verdi takip ediyorlar.nst de sancılar 40 lara çıkıyor ama düzenli.önceden de sezeryan olduğum için sancıların dikişlere zarar vermesinden korkuyor.ben hiçbişey hissetmiyorum.ciğer geliştirici yaptılar serum taktılar birde fitil verdiler.1 hafta daha durur inşallah.şuan 36+1 iz
Kayınvalidene artık yorum bulamıyorumKızlar size yaşadığım bir olayı anlatayım bugün,
Ben cumartesi pazar çam sakurada hastanedeydim açılmam var diye cumartesi 35+4 tüm şimdi tam 36 oldum bugün doktora gittim ne olur ne olmaz randevu bulmuşken kadın doğumda gideyim dedim oradaki doktor 32 haftalık olduğunu bebeğin kilosunu 2400 olduğunu çocuğun zayıf olduğunu nstde sancı ve açılma olduğunu acil çocuğu almak istediğini söyledi tabi ben baya şaşırdım çünkü daha iki gün önce 5 acil doktoru tam haftasında görmüşken kilosuna 3300 demişken bu doktorun böyle söylemesi haliyle moralimi bozdu…
Doktora kalçamdan bacağıma ağrı vurduğunu resmen topalladığımı görmesine rağmen bir şey olmaz demesine mi kızayım ağzıma bir şey koyamadığıma uykusuz kaldığıma mı yanayım bilemedim doktor sağolsun bit hafta sonra gel tekrar o zaman geriliğine bakarım dedi
Şimdi sormak istediğim bir şey var ben neye inanacağıma şaşırdım özeldeki doktorum bugün başka bir ilde diye gidemedim yarın ona gideceğim üstüne doktor bana 15-20 Ocak doğum dedi mübarek insan doğurmuyorum herhalde ben
Üstüne eve geldim zaten ağrılarım var kaynanam sen Allah’a inan doktorlara güvenme sürekli doktora gidiyorsun naz yapıyorsun demesin mi açtım ağzımı artık biran da gözüm döndü
Sözde bana bakmaya geldi ne kahvaltısı ne yemeği ne ev temizliği ne çamaşırı hiçbir şey bitmiyor üstüne ben köye dönmeyeyim gelin bana bakıyor hazır iyi demesini biliyorsun ben köpek gibi sancı çekerken beni evde bırakıp gezmeye gitmeyi de bildin ben aile apartmanında oturuyorum diğerlerine git birazda kal dedim 20 gündür yeter dedim diye suçlu oldum kocama da patladım ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum ne gezmem nazım kaldı yeter dedim beni anneme bırak yoksa ben giderim artık dedim bilmiyorum hormonlarım fena oldu
Olmazsa daha sonra sadece eşinin atletlerini çamaşır sulu suda bir gece beklet kova da falan. Beklerse daha iyi olur belki
Depend öneriyor herkes, o nasıl kilot şeklinde diye biliyorum..kullananlarda memnunKendiniz için ise çantanıza koyacaklarınız arasında hasta bezi olmalı yanları çıtçıtlı yapıskanlı olsun kilot şeklinde olmasın
Devlette doğum yaptım hiç te karışmadilar biberona biberonla mama vermiştikDevlet hastaneleri biberon kullandırtmıyor mama veya anne sütü sagılıp verilecekse kaşık veya enjektör ile veriliyor. Çantanız hazırsa hastanede doguma geçerken bebeğin dogum snrası giydirilcek eşyalarını ayrı koyun içine 1adet bez alt üst takım çorap eldiven şapka zıbın (ağız mendili hariç) baytaniyesini koyun verin. Bu dediklerimi çantanızda ayrı yere koyun hazır olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?