2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Naptin canim ciktilarmi ? Karbonat tozu koysan makineye atip, yada suyla karisik karbonat tozuna batirsan bir yarim saat kadar sonra tekrar yikasan ?

Ben hiç denemedim ama beyaz kumaş boyası alıp beyaza mi boyasan
Duzensiz basladi kuzum geceleri azıyor benim kaşıntılar süphelenip doktora söylemiştim ayak tabanlarım özellikle avuç içlerim
Ay bende bikac ay önce olmuştu dün yine oldu

Bugün 4 te randevum var.. iki hafta önce bebek önden gidiyo ve suyum fazla diye doktorum 2 hafta boyunca sabah ve akşam aç tok şeker ölçümü yapıp gelmemi istedi.. bende yediklerime dikkat etmeye başladım tokluk 140’ı aşmıyorum ama 139 çıktığı oluyor bakalım ne dicek, dikkat etmem işe yaramış mı bebek ve suyu ne alemde, güzel haberlerle gelirim inşallah

Kızlar kontrole geldim.düzenli sancı çıktı.doktor kontrol amaçlı yatış verdi takip ediyorlar.nst de sancılar 40 lara çıkıyor ama düzenli.önceden de sezeryan olduğum için sancıların dikişlere zarar vermesinden korkuyor.ben hiçbişey hissetmiyorum.ciğer geliştirici yaptılar serum taktılar birde fitil verdiler.1 hafta daha durur inşallah.şuan 36+1 iz

Kızlar yarım saattir adet ağrısı gibi ağrım var anlamadım ben bu işi
Biraz once bende de oldum adet sancısını hatirladim ilk defa ama dunde oldu ciger gelistirici igne oldugum bu iki gun agri oldu sonra geçti . Birde sey fark ettik canim tuvalete gidiyorum iyice bitmesini bekleyince o agri kayboluyor tam bosaltim yapmadigimiz icin mi oluyor ki dedim . Cunku ciger gelistiricide bi yan etki yazmiyor

Yok canım benim daha önce sancilarim oldu ya ona benziyor. Şimdi belimde de ağrı başladı... Bakalım takip edeceğim hareketleri de biraz azaldı bakalım inşallah toparlarız

İnşallah durur canım ama kilosu iyiyse korkma bir şey olmaz en riskli haftaları geçirdik sonuçta

Haber ver canim

Yumusaticiyle geçiyor demisti biri canim ama ben yapmadim gi internetten bir baksana mutlaka oneri vardır

İnternette çamaşırlar kurumadan tekrar uzun programda çamaşır suyu ve beyaz sirke koyarak yıkayın yazıyordu öyle yaptım baya bir açıldı rengi ama halâ pembeydi yani kopkoyu pembeyken açık pembe oldu sonra tekrar 90 derecede çamaşır suyu koyarak çalıştırdım şimdi bitmesine 1 buçuk saat var inşaAllah işe yarar

Canım zamanla rengi açılır ön yıkamalı yıka birkaç yıkamaya açılır nispeten renk mendili de at içine kosla sabun tozu koy tamamen kurtarabilur misin bilmiyrm kırmızı zor renk

Sağol canım koslayı da deneyeceğim sonraki yıkamalarımda artık bembeyaz beklemiyorum çamaşırları ama en azından pembelik gitseydi eşimin atletleri de var çünkü

Naptin canim ciktilarmi ? Karbonat tozu koysan makineye atip, yada suyla karisik karbonat tozuna batirsan bir yarim saat kadar sonra tekrar yikasan ?

Kopkoyu pembeydi baya açıldı rengi ama halâ pembe şimdi tekrar çamaşır suyu ve karbonat ile 90 derece de çalıştırdım inşaAllah pembesi gider eşimin atletleri de var çünkü içinde

Ben hiç denemedim ama beyaz kumaş boyası alıp beyaza mi boyasan

Ay bende bikac ay önce olmuştu dün yine oldu

Ay yok bir de onları beyaza boyamakla uğraşamam zaten zor hareket ediyorum karnım burnumda napiyim artık nasıl çıkarsa makineden şansıma elimden geleni yaptım hadi nevresimleri kullanırım öyle benim atletlerimde sorun değil ama eşimin atletleri yalan oldu

Baya pembe mi peki bitti mi 2.yıkaman

Baya kopkoyu pembeydi ikinci kez yıkamam bitti açık pembe olmuşlar o koyuluk gitmiş ama pembe halâ bende 90 derecede tekrar deterjan+çamaşır suyu+karbonat yapıp çalıştırdım bitmesine 1 buçuk saat kaldı inşaAllah daha iyi çıkar rengi başka da yapacak bir şeyim kalmadı

Kızlar size yaşadığım bir olayı anlatayım bugün,
Ben cumartesi pazar çam sakurada hastanedeydim açılmam var diye cumartesi 35+4 tüm şimdi tam 36 oldum bugün doktora gittim ne olur ne olmaz randevu bulmuşken kadın doğumda gideyim dedim oradaki doktor 32 haftalık olduğunu bebeğin kilosunu 2400 olduğunu çocuğun zayıf olduğunu nstde sancı ve açılma olduğunu acil çocuğu almak istediğini söyledi tabi ben baya şaşırdım çünkü daha iki gün önce 5 acil doktoru tam haftasında görmüşken kilosuna 3300 demişken bu doktorun böyle söylemesi haliyle moralimi bozdu…
Doktora kalçamdan bacağıma ağrı vurduğunu resmen topalladığımı görmesine rağmen bir şey olmaz demesine mi kızayım ağzıma bir şey koyamadığıma uykusuz kaldığıma mı yanayım bilemedim doktor sağolsun bit hafta sonra gel tekrar o zaman geriliğine bakarım dedi
Şimdi sormak istediğim bir şey var ben neye inanacağıma şaşırdım özeldeki doktorum bugün başka bir ilde diye gidemedim yarın ona gideceğim üstüne doktor bana 15-20 Ocak doğum dedi mübarek insan doğurmuyorum herhalde ben
Üstüne eve geldim zaten ağrılarım var kaynanam sen Allah’a inan doktorlara güvenme sürekli doktora gidiyorsun naz yapıyorsun demesin mi açtım ağzımı artık biran da gözüm döndü
Sözde bana bakmaya geldi ne kahvaltısı ne yemeği ne ev temizliği ne çamaşırı hiçbir şey bitmiyor üstüne ben köye dönmeyeyim gelin bana bakıyor hazır iyi demesini biliyorsun ben köpek gibi sancı çekerken beni evde bırakıp gezmeye gitmeyi de bildin ben aile apartmanında oturuyorum diğerlerine git birazda kal dedim 20 gündür yeter dedim diye suçlu oldum kocama da patladım ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum ne kendime vakit ayırabiliyorum ne gezmem nazım kaldı yeter dedim beni anneme bırak yoksa ben giderim artık dedim bilmiyorum hormonlarım fena oldu

Geldim kızlar, 2 haftalık dikkatim sonucu suyum şuan normalmiş.. şeker değerlerimde iyimiş böyle devam et dikkat et 140 ı geçirme dedi.. artık sık ölçmeme de gerek yokmuş..32+1 iz kilosu 2160 dedi.. bana biraz fazla geldi ama doktorum öyle bişe demedi gelişimide iyimiş.. boyuda 40 cm miş yanlız ben nerdeyse yarı aç geziyorum kızım yine almış alacağı kiloyu
Cansurs gelişmeler böyle canım

Senin kaynanani ben denk getirsem fena şeyler olacak
Bı suyu duzeltemeyen ben kaldım bu grupta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…