2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bacak bacak üstüne atmaya o kadar alisiktim ki arada bi atcak oluyorum mümkün mü asla.

Bacaklar tombullaştı ondan sanki ben de elimle kaldırıp atıyorum
Yok bence ondan değil bebekler büyüdükce kasık kısmımız birleşmiyor bacaklarımız ayrık kalacak

İspiyonlamasın söyle sana da yazık
Aaa asla saklamaz
Ben iki dilim islak kek yedim ama burnumdan cikiyordu nerdeyse.aksama doğru uyumustum mide asitiyle kavruldum
Kek de mideye o kadar sıkıntı yapıyor mu yaa valla bende bugün yarın evde uzun zaman sonra ilk kez kek yapacağım ama kendimiz için değil alıp üst kata çıkmak için artık şu terlik ile gece ikilere kadar yatak odasına sürekli gir çık yapma konusunu konuşmak istiyorum ama nasıl bir tepki alacağımı bilmemek beni geriyorbizden önceki oturanlara ben asla ses yapmam alttan geliyordur o diye kabullanmemiş çünkü hiç

O değil kuzum yeni salgın ateşli influenza domuz gribi dediler hep cocuklara.
Ateşler içinde kaldı gunlerce çocuklar.hastanede bile yattilar.buranin acilleri büyük küçük fena salgın var.
Dediğini bizde atlattık yoksa.

1 hafta önce 83 le doğuma girdim dün 74 kg tartıldım.hastaneden geldim ayaklar davul gibiydi çok kötüydü şimdi normale döndü.Hergün 1 e yakın kg gidiyor sürekli emzirmekten ve yemek yemeye vakit bulamamaktan o yüzden kiloyu takmayın ben de çok taktım 19 kg aldım diye 9 gitti bile 1 haftada

Bebis nasıl uykusu filan yerinde mi?

Katılıyorum benimde hemen gitmişti.

Merhaba kizlar yazılanları ara ara takip ediyorum, yazamıyorum hiç bebeği doganlara rabbim uzun hayırlı ömür versin . Ben bu hafta planlı doğuma giricem. bir haftayı geçti gribal enfeksiyon var bitirdi beni hastalık ayağa kalkamadım bir kaç gündür de iyiyim öksürük çok fazla gitmiyor burun akintisida var nasıl geçer bu öksürük artık cigerlerim patlayacak .

Çok geçmiş olsun şu son hastalığın öksürüğü ne içilirse içilsin bitkisel hafifleyip bitti gibi gözüküp başa sarıyor eşime herşeyi denedik 10 günü geçti hala aynı grip belirtileri bitti ama az konuşsun hemen öksürük geliyor, bugün okula gitti bakalım ders anlatınca nasıl dönecek Allah bilir

Evet bende çok yorulmuştum geriye doğru oturmaktan. Oyuzden sol tarafa doğru hafif eğimli oturdum genelde. Allah'tan sol koltugum boştu. Benim ufaklikta hareketliydi baya seslerden herhalde e bide çok rahat oturamayinca. Artık dışarı işini kapattım zaten. Beni ev paklar bundan sonra oturmak bile sırt kemiklerimi ağrıtıyor çünkü

İsmi ne biz henüz burda bi kere götürdük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…