2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kuzum bebegin olmasini mi beklesen bu kadar beklemissim hani bebegin sıkıntılı cok ağlayan bi bebek olursa (allah korusun) sen kendi sesinden yukariyi duyamazsin zaten
Bebegin sakin olursada biz bi sekilde idare ediyorduk ama artik bebegimiz var sesler rahatsiz ediyor diye bir bahanen olur . Yani ben olsam oyle yapardim

Yedikten hemen sonra yatmistim canim ben ondan sıkınti yaptı birde cok cikolataliydi.

Vallahi mi ben ikisi ayni saniyordum. Yeğenim de atesli kac gundur annesi okula gitmisti kucağıma aldim saclarini oksadim ins bana da bulasmaz.

Günaydın kızlar bugün benimde kontrolum var bakalım yine neler söyleyip psikolojimi bozacak
Kotu dusunme neden kotu dusunuyorsun pozitif ol evrene guzel enerji gönder ilk mi sizin ben kizimda cunku her kontrolde korkarak giderdim ki cok şükür hicbir problem yokken bile ikincide oyle degilim bir cok sorun yaşıyorum ama kizimdaki o negatiflik yok o

İlk defa dogum yapan arkadaslara uyarim olacak bu konuyla ilgili.
Evet benim ilk dogumumda da böyle oldu ilkinde 12 kilo aldim yedigim halde kendiliginden 7 kilosu felan hizli bir sekilde gitti cevremden hemen toparlanmissin diye olumlu yorumlar aldim. Sonra ben gaza geldim yemeyi abarttim nasil olsa gidiyor diye tekrar kilo almistim. Yani emzirme doneminde azicik temkinli gitsek o kilolar gercekten gidiyor.

Bizede söyle cok merak ettim tepkisini

Kızlar ben yürürken özellikle sol adımımı attığımda belimde çok acı hissediyorum. sizlerde de var mı bu durum. Doktor yürüyüş yap diyor bebeğin kanala girmesi için ama ben yürüyemiyorum 15 dakikadan fazla

Benm bi sağ bir sol hele ilk ayaga kalkınca basamiyorum ağrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…