2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim doktor hep kötü şeyler söylüyor o yüzden

Benim belim yatınca sızladı dün gece , yürürken de zorlanıyorum artık . Bir de reflü başladı yine :/ Sen normal doğum mu bekliyorsun?

Bende öyle düşünmüştüm ondan bekliyordum ama her gün ikilere kadar onlar uyusun da uyuyalım diye bekler olduk, bir türlü anlamadığımız gir çık sürekli odadan ne alınır hadi git salona TV izle geç yat anlarım, mutfakta işin var anlarım ama sanki koridor ile yatak odası içinde yürüyüş yapar gibi insan üşenmeden beş dk da bir kapı aç gir tık tık tık yürü artık ne alıyorsa sonra çık kapat az sonra yine geliyor yazık bugün eşim giyinme odasına yer yatağı açtı orda uyudu sabah işim var bu odaya girmiyor diye
Yedikten hemen sonra yatmistim canim ben ondan sıkınti yaptı birde cok cikolataliydi.
Doğru çikolata kısmını unuttum ben çikolata zaten başlı başına mide yanması sebebi

Bizede söyle cok merak ettim tepkisini
Bi cesaret çıkabilirsem derdimi gülmeden anlatırım inşallah böyle şeyde başkası agrasif olur kavga eder ama bana komik geliyor koca insana terlik uyarısı yapmak yaa, bize gelen misafirler de her seferinde üste badem ceviz bişey mi kırıyorlar diyorlar ilk demekki biz anormal değiliz

Benim belim yatınca sızladı dün gece , yürürken de zorlanıyorum artık . Bir de reflü başladı yine :/ Sen normal doğum mu bekliyorsun?
ilk doğumum olacak nasipse normal doğumu çok istiyorum. Reflü geçen hafta beni mahvetti hayatımın hiçbir döneminde böyle bir şey yaşamamıştım. doktorum bir şurup yazdı bir kaşık ondan içince çok iyi geliyor. başlayacağını hissettiğmde hemen içiyorum artık başlamadan söndürüyor

Ahaha benimki ilk defa 4 dilo birden alınca kilona biraz dikkat etsen iyi olur dedi çok kibar bir adam hiç kötü bir şey demiyor ya da benim panik yapacağımı bildiği için belki söylemiyor yumuşatıyor herseyi
Bu hafta içimi karsrtmadi ama gelişim aynı yine kafa büyük normal doğum zor kafasınılda

Kızlar bugün kontrolden geldim şükür dikislerim falan iyi. İdrar kesesi olayında da zaten takip amaçlı ameliyathane de beni fazla tutmuş bunun için ve kaçak olmadığını görmüş sadece önlem amaçlı sondali göndermiş beni... Gercekten delirmek üzereydim o ağrıdan. Bugün görenler bile yüzüne can gelmiş dedi resmen. Bebeğin sariligi da 13 çıktı 2 gün sonra tekrar kontrole götüreceğim inşallah düşer... Şükür yeni yeni kendime gelmeye başladım

Benim şişko 3 olmuş 2966 kilo 47 cm Allah yardımcımiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…