2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar selam bugün kontrole gittim sezeryani konuştuk 2 hafta sonra alalım bebeği dedi haftaya tekrar kontrole gitcem günü ayarlicaz. Bebiş şuan 36+2 3180 kilo 49 cm boyu Allah'ın izniyle 38 + larda alicaz bakalım
Benden 3 gün öndesin Allahım bir aksilik olmaz ise yakın olacağız çok heyecanlandım işte

Kızlar selam bugün kontrole gittim sezeryani konuştuk 2 hafta sonra alalım bebeği dedi haftaya tekrar kontrole gitcem günü ayarlicaz. Bebiş şuan 36+2 3180 kilo 49 cm boyu Allah'ın izniyle 38 + larda alicaz bakalım

Benimde yarın kontrolüm var yarın gün verecek ameliyat icin cok heyecanlı sağlıkla kavuşalım insaAllah hepimiz

Kızlar bugün doktorum sezaryen için varis çorabı isticem sizden dedi o şaşkınlıkla neden diye sormadım hiç ilk doğumumda kullanmadım da duymadım da. Sizden de istediler mi varis çorabı?
Pıhtı sorunu olmasın diye istemiştir galiba benim ister mi bilmiyorum çünkü doğum olduğu gün de dahil sonrasında 15 gün daha iğne kullandıracak bana

Similac marketlerde yok. Nerden buldunuz

Kızlar bugün doktorum sezaryen için varis çorabı isticem sizden dedi o şaşkınlıkla neden diye sormadım hiç ilk doğumumda kullanmadım da duymadım da. Sizden de istediler mi varis çorabı?
Bacaklarda sezeryan sirasinda odem olup su toplamasin diye genelde taktiriyorlar, biz de aldik

Hadi bakalım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah, sıra yavaş yavaş bizede geliyor
Anaa sen atmasan ben unutmuşum ya çikolata işini Allahım
Unutma biran evvel ver siparişi anca gelir

Magneti nereden sipariş verdin. Ben de 'Yasin i Şerif, ayetel kürsi magneti, tespih' 3 lü set olarak istedim. Tanesi 9 TL, 4 günde geldi. Beğendim. Mellon Çikolata ve süslü mum da bugün kargoya verildi bekliyorum. Beğenmezsen geri gönderme şansın yok mu, iade edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…