2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim de aynı durumlar , gelişimi geriliği var, bugün kanama da geldi bu hafta içi doğuma alacaklar, dua edelim birbirimize

Kizlar doğum yapanlara hayırlı olsun, doguracajlar da inşallah saglikla bebeklerini kucağına alır. Ev işlerini doğuma gitmeden yapacaktım ama acil alınınca ev dağınık kalmıştı annemler gelince kız kardeşim her yeri temizledi ama sonuç ikinci gün eski haline dönüyor. Şu an evin her yerinde oyuncak var, benim oğlan sağ olsun... Artık takılmıyorum, takılınca sinir oluyorum. Görmezden gelmeye çalışıyorum

Aptamil kullandin mi kuzum prematil sanki bizde gaz yapıyor ya mama degistirecegim sence hangisi buyuk ihtimal anne sutu yetmiyor bebise

Aptamil kullanmadım hiç çünkü gereksiz pahalı geliyor bana bence sma veya similac deneyebilirsin canım bebelacta güzel ama sma ve similac bence daha iyi ben şuan sma kullanıyorum ama o bitsin bebelac aldim ona gecicem mecbur çünkü sma aşırı pahalı olmaya başladı similac zaten pahalıydı mecbur bebelac kullanıcam şu an o daha ekonomik

Ben ilk çocuğumda biberonla ilgili sorun yaşamamıştım ama kızımda da yapamayacağım anlamına gelmez tabii kasık veya damlalıkta koyayım haklısın canım teşekkürler

Kızlar devletteyim saati artık ameliyathane boşluğu durumuna göre olucak, İstanbul Çam Sakuradayım ve baya yoğun bir doğum temposuna denk geldim herkes doğuruyor gibi

Canım bende orada doğum yapacağım yarın kontrolüm var ve doktor ameliyat günü verecek doğumdan sonra tecrubelerini paylasabilecek kadar musait olursan beni etiketler misin bilmiyorum doğurdun mu daha yeni okuyorum mesajları ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar çok şükür 24 saatlik idrar sonucum temiz çıktı protein kaçağı yokmuş bu arada bizim çikolatamız geldi, instagramda indacikolatadan yaptırdım herşey çok güzel ama çikolatasını puanlıcak olursam 10 üzerinden 6 ama bence yeter, daha iyisini isteyen bana getirsin

Eklentiler

• AA07602A-1B9F-4AA0-A468-0448C9DE8EC0.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 61
Ay ben magnet siparişi verdim ve bi yerde kargo bedavydi ondan verdm ve ben hepsi aynı baskılı sandim. Sticker yapıştırmıslar yas moralim bozuldu, 30 tl icin h eşim dalga geçiyor.. yanlış secimlerm cok oluyor alışverişte, begenmezsen kimseue verme diyor ama yazik ya para verdim bee

Kızlar biz geldik
Yaaa gözünüz aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
Yok bu verilmicek kadar değil ya beğendim yeter ama pelit melit kadar kaliteli değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…