- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.701
Ay Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünaydın canım ne kadar güzel bir his kavuşmakGece saat 00.00 suyum gelmiş sezaryen 02.14 olduk 3050gram 50cmbaba tulum dün aldı kız dayanamadı
Benim de aynı durumlar , gelişimi geriliği var, bugün kanama da geldi bu hafta içi doğuma alacaklar, dua edelim birbirimizeİyi akşamlar kızlarBebekte gelişim geriliği ve idrarda protein kaçağı sebebi ile perinatolog takibindeydim ve dün iç açıcı konuşmadılar tabi bunda biz hastaya bilgi verdik mantığı da var. Bebeğin kilo 2300-2500 arasında ama bpd ölçüleri 3 hafta geriden geliyor o yüzden yarın idrar toplama yapcam ve pazartesi de sonuçlara göre doğum olma ihtimali yüksek , tansiyon yüksekliği çıkmadığı için bekledik geçen haftadan beri ama pazartesi 37+1 iz bekleyeceklerini pek sanmıyorum durumlar böyle bizde de :/ dualarınıza talibim
Gözün aydın canımKızlar biz geldik
Ya kadin 40-45 bin dedi ama bilmiyorum . Ocak başında sanırım artk netleşir yaaIkisi gelcek canim. Dogum ücreti mi fazla cnim ne kadar dediler.
Yooo anladım tabiki tam uyucaktim bi geldi aboowwwwwAaa hayrli olsun. suyunun geldiğini anlamadın mi?
Allah anali babali buyutsun, en son ne zaman biseyler yemistin canim , sezeryan anestezi vs icin soruyorumYooo anladım tabiki tam uyucaktim bi geldi aboowwwww
Aptamil kullandin mi kuzum prematil sanki bizde gaz yapıyor ya mama degistirecegim sence hangisi buyuk ihtimal anne sutu yetmiyor bebise
Ben de pompo yok monchi alirim dedim ama sonra belki lazım olursa dedim. Aslında ilkinde küçük el pompası vardı süt var mi yok mu bakıyordum. Bende biberon ve emzik aldim ama henüz kayanatmadim. Mama almadım orda alirim lazim olursa diye, ben devlette yapmıştım ilkini almamstm biberonla hemen aldık kaynattilar almadi biberonu, kaşıkla.verdik. yanına kaşık ya da damlalik al belki öyle alır.
Kızlar devletteyim saati artık ameliyathane boşluğu durumuna göre olucak, İstanbul Çam Sakuradayım ve baya yoğun bir doğum temposuna denk geldim herkes doğuruyor gibi
Gece saat 00.00 suyum gelmiş sezaryen 02.14 olduk 3050gram 50cmbaba tulum dün aldı kız dayanamadı
Ay normal mi doğum yaptın ? Kolay mi?Yooo anladım tabiki tam uyucaktim bi geldi aboowwwww
Ay ben magnet siparişi verdim ve bi yerde kargo bedavydi ondan verdm ve ben hepsi aynı baskılı sandim. Sticker yapıştırmıslar yas moralim bozuldu, 30 tl icin hKızlar çok şükür 24 saatlik idrar sonucum temiz çıktı protein kaçağı yokmuşbu arada bizim çikolatamız geldi, instagramda indacikolatadan yaptırdım herşey çok güzel ama çikolatasını puanlıcak olursam 10 üzerinden 6 ama bence yeter, daha iyisini isteyen bana getirsin
YaaaKızlar biz geldik
Yok bu verilmicek kadar değil ya beğendim yeter ama pelit melit kadar kaliteli değil yaniAy ben magnet siparişi verdim ve bi yerde kargo bedavydi ondan verdm ve ben hepsi aynı baskılı sandim. Sticker yapıştırmıslar yas moralim bozuldu, 30 tl icin heşim dalga geçiyor.. yanlış secimlerm cok oluyor alışverişte, begenmezsen kimseue verme diyor ama yazik ya para verdim bee
canım hangi hastane buYa kadin 40-45 bin dedi ama bilmiyorum . Ocak başında sanırım artk netleşir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?