- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #23.681
Son haftalara yaklaşınca insan herşeyi düşünüyo.ya azar azar gelir azalırsa falan diye düşündüm işteŞu gelince farkına varilmiycak gibi olmuyor canım merak etme ilk hsmilelikte çisimi yaptım bitti ama istemsiz bir sekilde su geliyordu kalktigim halde ve baya geldi hastaneye gidene kadar dependle gittim bez doldu tasti resmen
Tamam canım bize de haber ver benim kontrol cumartesi daha çok yaMuhtemelen yarın giderim ben doktora bı sorayım
Bunlar disinda aldiklarim;Kizlar son kontrolü yapacam hastane çantaları bebek ve anne için konulanlari yazar mısınız?.
Ben bebeğe 3 hastane çıkışı
2 takim
5 zıbın
Çorap
2 battenyiye
Bez
İslak mendil .
Agiz silme bezi koydum. (Tamda hatırlamıyorum)
Kendime
1 gecelik+ sabahlık
2 pijama takımı + sabahlık
2 havlu
İç çamaşırı
Ped
Çorap
Terlik
Bez ( henüz almadım hastaneyle konuşup)
Göğüs pedi
Göğüs ucu kremi.
Makyaj çantası
Bunuda tam hatırlamıyorum ama aşağı yukarı budur değil mi
Ya ben esime pijama almayacam o da bekler yatmaz. Çünkü odadan çıkip birine gitmesi gerekse benim ki üstünü degistirir vs bazen eşofmanla oluyor iki dk arabaya inecek üstünü değişiyor:)Bunlar disinda aldiklarim;
Zemzem suyu,hurma ,emzirme önlüğü, sut sağma makinesi ve sut saklama poseti,cam biberon ,emzik, kendime dis fircasi macunu, sac maşası,tarak,esime pijama ic çamaşırı vs
Aaa hayrli olsun. suyunun geldiğini anlamadın mi?Gece saat 00.00 suyum gelmiş sezaryen 02.14 olduk 3050gram 50cmbaba tulum dün aldı kız dayanamadı
Yani canim genel temizlik yapsamda bir gunde ucup gidecek ev sakinlessin ara tatil bitince hem onlar gidecek hem oglum okulda olucak bebekle ben kalicam evde kendim yaparim yardimci tutarım gerekirse artik. Yapck bir sey yok bu durumda gibi gorunuyorZaten bu temizlik konusu illa doğum öncesi olmalı mantığı yanlış canım. Benim kayınvalide yapalım dedi birkaç kez dedim okadar istiyorsa çağırayım bari onu çağırınca anneme de dedim gel diye. Çünkü annem gelmiyo bana çok diye laf ediyorlar. Yoksa 9yillik evliyim kimseyi cagirmadim aile büyüklerinden temizliğe. Diğer iki dogumumda da istemedim. Çocuklu evin temizliği kalmıyor ki zaten. Cam siliyorum gidip bilerek cama yapışıyor çocuklar. Koltukkilflarini yıkadım arkamı dönüyorum koltukta mandalina yiyorlar vs vs böyle uzayıp gider. Anne baba kardesler dışında bana gelen olmaz zaten bir müddet. Onlarda ayıp kusur toz bakacak değiller. Seninde zaten öyleyse hiç gerek yok illa temizlik önce olmalı diye. Nezaman rahatlarsan kendini iyi hissedersen yaparsın yaptırırsın
Zemzem suyu benim de evde var canim, ne yapacagiz onunlaBunlar disinda aldiklarim;
Zemzem suyu,hurma ,emzirme önlüğü, sut sağma makinesi ve sut saklama poseti,cam biberon ,emzik, kendime dis fircasi macunu, sac maşası,tarak,esime pijama ic çamaşırı vs
Bende de 3 adet kirmizi cizgi var bi aydır. Cok tedirginim ilerler mi diye .oysa doktor ilkinde olmadiysa ikinci de de olmaz demisti oyle değilmiş demekYa benim çatlaklarım aldı başını gidiyor
Benimde ilkinde vardi bunda henüz yok bakalım son haftalarda olack mi?Bende de 3 adet kirmizi cizgi var bi aydır. Cok tedirginim ilerler mi diye .oysa doktor ilkinde olmadiysa ikinci de de olmaz demisti oyle değilmiş demek
Zemzemi bebegin agzina degdircez (icirme değilde surcez dudağına) oyle yapılıyor mus annem al dedi aldim.kapi süsü yptirmicm hastane merkezde sadece esim annem gelicek.Ya ben esime pijama almayacam o da bekler yatmaz. Çünkü odadan çıkip birine gitmesi gerekse benim ki üstünü degistirir vs bazen eşofmanla oluyor iki dk arabaya inecek üstünü değişiyor:)
Zemzemi kim için alıyorsun. Bende kişisel seylerimi alacam , ben kapalıyım ama aksamdan saçımı yaparim maşayla diye düşündüm. Ben lohusa tacı almadım henüzoğlundan kırmızı var simdi mavi alacam geceligim ekru, sabahlik Kadife parlement. Kapi susumde yok henuz ben 17 ocakta yapacam doğumu hallederim ins o zamans kadar
Annem Bebegin Dudağına surcekmis canım ilk gördüğü yerdeZemzem suyu benim de evde var canim, ne yapacagiz onunla
Başından beri sabırsızdı minik. Haftasına göre çok iyi kilo ve boy maşallah. Hoşgeldin AsyaKızlar biz geldik
Bende anneni soracaktım:) eşin yapabilir mi tek sana yardımcı olur mu diye, bende aslinda kapı süsü yaptırmak istemiyormZemzemi bebegin agzina degdircez (icirme değilde surcez dudağına) oyle yapılıyor mus annem al dedi aldim.kapi süsü yptirmicm hastane merkezde sadece esim annem gelicek.
Yaa çok bekledin gelsin artık diye şükür geldi desene minik kuşKızlar biz geldik
MasallahGece saat 00.00 suyum gelmiş sezaryen 02.14 olduk 3050gram 50cmbaba tulum dün aldı kız dayanamadı
Ay hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünKızlar biz geldik
Ikisi gelcek canim. Dogum ücreti mi fazla cnim ne kadar dediler.Bende anneni soracaktım:) eşin yapabilir mi tek sana yardımcı olur mu diye, bende aslinda kapı süsü yaptırmak istemiyormkendim yapacam. Bu arada bizim doktor ücretini ben bilmiyorum. Kan vermeye gittim orda biri ilgileniyordu benimle konuşurken sordun çok uçuk bi rakam dedi ona sıkılıyorum bu ara vereceğimiz parayı bilseydim en başta başka seçenek arardım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?