2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Şu gelince farkına varilmiycak gibi olmuyor canım merak etme ilk hsmilelikte çisimi yaptım bitti ama istemsiz bir sekilde su geliyordu kalktigim halde ve baya geldi hastaneye gidene kadar dependle gittim bez doldu tasti resmen
Son haftalara yaklaşınca insan herşeyi düşünüyo.ya azar azar gelir azalırsa falan diye düşündüm işte

Bunlar disinda aldiklarim;

Zemzem suyu,hurma ,emzirme önlüğü, sut sağma makinesi ve sut saklama poseti,cam biberon ,emzik, kendime dis fircasi macunu, sac maşası,tarak,esime pijama ic çamaşırı vs

Bunlar disinda aldiklarim;

Zemzem suyu,hurma ,emzirme önlüğü, sut sağma makinesi ve sut saklama poseti,cam biberon ,emzik, kendime dis fircasi macunu, sac maşası,tarak,esime pijama ic çamaşırı vs
Ya ben esime pijama almayacam o da bekler yatmaz. Çünkü odadan çıkip birine gitmesi gerekse benim ki üstünü degistirir vs bazen eşofmanla oluyor iki dk arabaya inecek üstünü değişiyor:)
Zemzemi kim için alıyorsun. Bende kişisel seylerimi alacam , ben kapalıyım ama aksamdan saçımı yaparim maşayla diye düşündüm. Ben lohusa tacı almadım henüz oğlundan kırmızı var simdi mavi alacam geceligim ekru, sabahlik Kadife parlement. Kapi susumde yok henuz ben 17 ocakta yapacam doğumu hallederim ins o zamans kadar

Yani canim genel temizlik yapsamda bir gunde ucup gidecek ev sakinlessin ara tatil bitince hem onlar gidecek hem oglum okulda olucak bebekle ben kalicam evde kendim yaparim yardimci tutarım gerekirse artik. Yapck bir sey yok bu durumda gibi gorunuyor

Zemzemi bebegin agzina degdircez (icirme değilde surcez dudağına) oyle yapılıyor mus annem al dedi aldim.kapi süsü yptirmicm hastane merkezde sadece esim annem gelicek.

Zemzemi bebegin agzina degdircez (icirme değilde surcez dudağına) oyle yapılıyor mus annem al dedi aldim.kapi süsü yptirmicm hastane merkezde sadece esim annem gelicek.
Bende anneni soracaktım:) eşin yapabilir mi tek sana yardımcı olur mu diye, bende aslinda kapı süsü yaptırmak istemiyorm kendim yapacam. Bu arada bizim doktor ücretini ben bilmiyorum. Kan vermeye gittim orda biri ilgileniyordu benimle konuşurken sordun çok uçuk bi rakam dedi ona sıkılıyorum bu ara vereceğimiz parayı bilseydim en başta başka seçenek arardım belki

Ikisi gelcek canim. Dogum ücreti mi fazla cnim ne kadar dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…