2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de çikolatayi mellondan verdim bekliyorum. Magnet çikolata madeni, ya 30 tl az olsun diye başıma gelene bak.
Fotosunu atmış ben yakınlaşnca anladim.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-26-16-37-20-06_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar kafayı yiy3cegim oğlum resmen delirtiyor beni. Kızın şapka eldiven battaniye çekmesini geçtim bugün vurdu da. Anlatıyoruz, dokunduruyoruz birlikte yapmaya çalışıyoruz her seyi yok çok tepkili. Babası da o zaman geri götürelim bebeği dediğinde ağlamaya başlıyorum götürmeyin ben çok seviyorum diye... Laf anlamıyor, eline ne geçse atıyor. Geçen gün dedesinin telefonunu balkondan attı. 3.5 yaşında ve bu huyları nasıl düzelecek bilmiyorum. Şimdi eşim evde müdahale ediyor ama perşembe iki çocukla tekim. Yarın eltim doğum yapacak kayinvalidem de bir hafta onunla ilgilenir bize gelme gibi bir şansı da yok. İnanın bebeğin gazını almaya kucağıma bilr alamıyorum. Hemen tepki gösteriyor. İkinci çocukta hata mı ettik bilmiyorum. Oğluma da çok üzülüyorum, kıyamıyorum. Ya çok doldum sinirimden bağıra bağıra ağlayasım var

Bı çocuk psikologundan yardım mı alsanız canım en azından onunla nasıl konusacaginiza davranacaginiza dair

Benimde bu tarz seçimlerim cok oldu bi iki tanesiyle halen dalga geciyorlar yorum yaz bari de baskasi yanmasin

Ben de çikolatayi mellondan verdim bekliyorum. Magnet çikolata madeni, ya 30 tl az olsun diye başıma gelene bak.
Fotosunu atmış ben yakınlaşnca anladim.
Sayfasına baktım, orda da yapıştırma olduğu belli ama çekim açısı ile daha güzel görünüyor. Verilmeyecek kadar da kötü değil yahu açacak magneti olması da güzel işlerine yarayacak. Ben şekerli dolap süsü sandım.

Aman Allahim 4 kere doğurulur onla hangi sehirdesin
Ankara dayız. Bunuda eşim yanlış seçim etti. Biz tayinle geldik bu sene daha öncede burdaydik gerçi buralıyiz. Onfeki doğum doktorumu istemedim. Kuzenime sordum eside gittiğim.doktoru dedi, ben ilk gidince dedm.dogum paketi olan bir doktora gidelim. Daha öncede Çorum'da.gittigim.kadin doğum doktoru için herkes ona gitme dedi, Tekirdağ da olmuştu esimde bu sefer benm dediğime git dedi. Ay bizde.mi bişey var acaba

Ya benm var ya o gün basim döndü. Ben once baska yere veriyordum sonra arama yaptım bunu buldum. Tam bakıyorum ablam yazıyor oğluma yılbaşı hediyesi atıyor sence hangisi o ne seçer. Sonra bakalım diyorum anlamıyor oda bi cocuk, oğlum burda ne alack bana diyr beni darliyor.inan hiç magnet görmedim sayfada direkt çikolata kutusunu attm.ben hepsi basm sandim. Sey ben bunu daha ucuza mal ederdim. Alirdim boş açacak evde yazıcıdan çıkarır yapıştırırdim shaha

Kızlar merhaba 37+1 minnoşum. Bugün doktor kontrolüm vardı son 3 haftadır 3 haftan var diyor. Bebiş dönmüyo olduğu yerde hala acaba başka doktora gitmeli miyim yoksa beklemeli mi ?
Her hafta söylediğini unutarak mı 3 hafta var diyor, dönmüyorsa sezeryan ile alınır, sen normal olsun istiyorsun diye mi öyle söylüyor acaba

Doğum paranı şimdi gördüm. 30 tl kar için de böyle seçim yapılmaz demeni şimdi anlıyorum

Kızlar merhaba 37+1 minnoşum. Bugün doktor kontrolüm vardı son 3 haftadır 3 haftan var diyor. Bebiş dönmüyo olduğu yerde hala acaba başka doktora gitmeli miyim yoksa beklemeli mi ?
Bu saatten sonra dönmesi zor ama imkansız değil doğum zamanında dönen bebişler bile var.. 40 haftaya kadar bekleyelim demek istemiştir dönmezse sezeryan olursun mecbur.. İçin rahat değilse Başka Dr da git bnce.

Pıhtı sorunu olmasın diye istemiştir galiba benim ister mi bilmiyorum çünkü doğum olduğu gün de dahil sonrasında 15 gün daha iğne kullandıracak bana
Sezeryan olacaklara pıhtı sorun olmasın diye iğne başlıyorlarmış canım doktor bana 9 kutu yazmış da doğum sonrası da kullandırıyorlar,sanırım kanana çok olmasın diye ameliyat öncesi ilaç veriyorlar

Doğum paranı şimdi gördüm. 30 tl kar için de böyle seçim yapılmaz demeni şimdi anlıyorum
Ben inşallah hala umutluyum doğum ücretinden, o kadar olamaz bence ya valla zengin değiliz hani kadin bide bana suit odaya bakarsanız diyor. Brnim içime öküz oturdu o gün. İnşallah dua çemberi oluşturalım ben 25 e fitim öğrenince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…