2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bugün kaşıntı ve kadın doğum kontrolü için hastaneye gittim. Nadiren görülen hamilelik alerjisi çıktı bende mahvetti beni gerçekten. Kaşıntıdan uyuyamıyorum da. 2 gün önce gittiğimde çatı kemiğinde 2 cm açılma görüldü bu arada. İnşallah ocağın ilk günleri doğururum sabredemiyorum artık.

Off yine uykusuz mide yanmalı bir gece. Sağa dön sola dön duz yat yok uyku tutmuyor
Aynı durumdayız ya benim sabah sancı girdi karnıma şimdide öyle sanki adet olacağım gibi bir sancı şuanki yalancı sancimi acaba diyorum bilmiyorumda bebekte durmuyor aslında ondan mı oluyor anlamdım ay artık sağlıkla dogsalar keşke

Geçmiş olsun canım kaçıncı haftadasin

Acilmana ne dedi doktor canim peki çünkü bildigim kadariyla 3 cm e kadar normal sayiliyor sadece tabi dikkat etmek gerek yinede ama vazi bayanlarin yapisi öyle demişti ebem. Alerji icin cok gecmis olsun ilk kez duydum değişik gercekten

Kaç oldun canimm benide uykumdan uyandırdı kasılmam var off su gibi ter içindeyim birde.
Karnım taş gibi oluyor az gezinicem duşa giricem bakalım değişecek mi

Kızlar benim önceki doğumum sezeryan şimdi gtsem çatı muayenesi yapılmaz herhalde dimi çünkü buda sezeryan olur nst ile bakılır sanciya sadece tahminim öyle değil mi. Birde 36+4 um

Kızlar benim önceki doğumum sezeryan şimdi gtsem çatı muayenesi yapılmaz herhalde dimi çünkü buda sezeryan olur nst ile bakılır sanciya sadece tahminim öyle değil mi. Birde 36+4 um

Ama önceki doğumun kaç sene önceydi canım? Mesela benim 20 ay önce olduğu için doktorlar direk ikincisi için de sezeryan diyor çatı kontrolü yapmıyorlar ama 2-2 buçuk sene geçmiş olsaydı üstünden ssvd söz konusu olabileceği için belki de çatı kontrolü yaparlardı

Uyumayanlardan bende varim hafif aktif olamayn kanamam oldu korkuttu tabi ama ne agrim.var ne bisey bebekte hareketli kizim kucuk olmasa birakacak biri olsa gidicem direk doktora ama sabahi bekliyorum fakat korkudan uyuyamıyorum da
Nişan mı geldi acaba. Evde küçük çocuk olunca da zormuş bu işler.

Canlar ben 14.5 kilo aldim. Son 3-5 gundur o kadar agirim ki anlatamam. Yere dusen bir seyi almak bana zulum olmaya basladi. Saga sola dahi yatamiyorum karnimin agirligindan. Belime bir yastik koyup duz sirt ustu yatinca eh biraz rahat ediyorum. Bu normal mi? Yani bu kadar agir hissetmem filan? Normal dogum istemesem doktora alin artik bebisi, o da ben de rahatlayalim diycem. Cuma kontrolum var ve o vakit daha 36+1 olucam. Kilosu boyu normal onden de gitmiyoruz ama bu agirlik siskinlik, tas tasiyor hissi benim sinirlerimi hirpalamaya basladi. Boyle mi oluyor bu isler? Tecrubeli analar ne diyor bu ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…